|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stresno obdobje
12.2.2009 8:58:05   
Anonimen
Ma zdej se mi je pa res nabralo.....v aprilu imam strokovni izpit, trenutno aktivno končujem magistrsko delo, poleg skrbi za 19 mesečnico nimam časa praktično za nič ...in kljub temu si tako želim še enega otroka, prav mori me....ne vem al je na pohodu kakšen materinski čut al kaj....ma vse povsod vidim samo nosečnice al pa mamice, sama sebe podzavestno dobesedno prepričujem da je sedaj pravi čas in da če ne zanosimo zdej da pol bo razlika med otrokoma prevelika....se mi je prav zrolalo....
Verjetno je to posledica tega, da sva z možem otročička že praktično delala, ko sta dve sodelavki povedali da sta noseči...kar pomeni da res ne bi blo fer če sedaj zanosim še jaz(vsaj mal bi blo fajn počakat da se mal zgrešimo s porodniškim) glede na to da nas je vseh skupaj 4, ki opravljamo to delo, 2 sta noseči, delo pa je projektno naravnano in zelo specifično in se zamenjave tako hitro za tri osebe enostavno ne da dobit......no tako zdej čakam na mesec maj, ali pa junij..........joj pobralo me bo......kakšen nasvet za si krajšat čas......poleg vsega kar imam na grbi
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stresno obdobje
12.2.2009 9:17:39   
Lunca1
user posted image , pa poskusi tako splanirat, da greš na porodniško, ko se bosta sodelavki vrnili

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: stresno obdobje
14.2.2009 15:46:42   
tršica
Nič čakat, kar v akcijo. Jaz sem zudi na vse študirala, pa sem ugotovila, da itak narava sama poskrbi, če še ni čas. Če čutip da ja, brž v akcijo. Čas se bo že našel za vse, pa tudi v službi bodo vse poštimali. Kaj pa če te jutri zbije avto, pa boš na bolniški? No, samo moje mnjenje.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: stresno obdobje
14.2.2009 15:57:59   
Anonimen
Življenje bi moralo imeti prednost, kljub temu, da je pogojeno s tem, kar delamo, študiramo... Stres ne vodi v srečno življenje.

Ne bi smelo biti tako; da smo preveč obremenjeni s študijem in službami. V služi, nam pravijo, ni nihče nenadomestljiv, v življenju pa smo edinstvene osebe.

Po drugi strani pa: če je stresno že zdaj, bo z dvema otročkoma še bolj... imeti drugega otroka samo za družbo prvemu pa je rahlo egoistično (?). Otroci si že najdejo svoje prijatelje in ni vedno tako, da so z brati ali sestrami v prijateljskih odnosih.

Tako je moje mnenje... treba je dihati v svojem ritmu!

(odgovor članu tršica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: stresno obdobje
14.2.2009 21:08:15   
mojca345
službo je danes težko dobit....ko pa pride do čustev in želja te pa vleče na to stran in lahko te popolnoma obnori kam : ali levo in desno...

priporočam : prosti dan samo ZA SEBE....načrtno si vzemi čas, da razmisliš kaj hočeš...drugače boš bezlala iz enega brega na drugi...in potem POGOVOR z DRAGIM...sej sta dva v odnosu in oba starša in oba se odločata glede otrok...in oba skrbita za njega...

jaz ti želim : počasi, počasi....se daleč pride...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: stresno obdobje
14.2.2009 21:13:58   
Anonimen
Maj bo že čez 3 mesece. Tri mesece boš pa počakala a ne. Saj nisi otrok. Ne mormo met vse na enkrat in točno takrat ko si zamislimo. Res da smo ljudje egoistična bitja ampak....malo samonadzora pa ne škodi.
Pač postavi si prioritete in pol živi v skladu z njimi. Če ti je trenutno prioriteta služba....pač potrpi te tri mesece. Če ti je otrok.....pozabi na službo in se ne obremenjuj s tem kako bo če bo.

(odgovor članu mojca345)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?