|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj naj naredim
12.5.2005 12:00:55   
S22
:hudicek::hudicek:besna sem na mamo svojega:love:! Neprestano mi soli pamet!Zmeraj se trudi,da bi me spravila ob zivce.. Seveda ji še ni uspelo, ampak nekoč ji verjetno bo. Naj povem, da sva se nekoč zelo sporekli,in takrat sem bila vse le človek ne ,to je naredila v pričo mojega:love:,ter seveda še njega naščuvala,da ga varam!!! To seveda ni bilo res!!!Nama je uspelo to pozabit,ampak ona se trudi še naprej!!Povem vam,da je pravi:hudicek:!Nevem več kaj naj naredim,ker to tako ne bo šlo več naprej.Naj povem še to, da sva oba še mlada(21,24),ter da načrtujeva otroka.Ampak mene je strah,ker ona ne prenese ne mene in ne moje druzine. Saj veste kako je oni imajo mi pa ne. Rešuje naju le to da imava svoje stanovanje,ter da moj:love: drzi z mano. Kaj naj???:zmeden2:Saj vem,da sem dosti napisala, ampak vam bom zelo hvalezna za kakršen koli nasvet. LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj naj naredim
12.5.2005 12:06:47   
Čiračara
Joooj še ena tašča:zmeden2:...
Ne se ji dat Sonja2211..

Lp in srečno

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj naj naredim
12.5.2005 12:09:20   
CUKRČEK
Pogovori se z fantom.....če bo držal s teboj, bosta hudiča že nekako ukrotila....če pa drži z njo-potem bi ga v tvojem primeru dala na čevelj, saj očitno potem ni nič boljši od stare hudičevke.


(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj naj naredim
12.5.2005 12:16:41   
Anonimen

Ahh kaj naj naredis.. Kaj pa lahko naredis?

Razumi jo..

Deklica ja pac notranje prazna in navezana na sinkota.. in zdaj se cuti ogrozena, ker ji bos vzela sinkota.. Nekaj casa se bo borila.. potem bo morda omagala.. na smrti postelji pa ji bo zal!

Nic posebnega, pomembnega ali resnega ni tole.. to je isti pojav, kot ce bi se tvoj pratner zagledal v kaksno drugo dekle.. potem bi verjetno tudi ti postala taksna.. ali pa zelo podobna.

Ce se jezis, skodis SEBI.. tko da, ne vem ce je to kaj prevec smiselno.

(odgovor članu S22)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj naj naredim
12.5.2005 12:16:49   
Micy
Hitr dojenčka naštimat, pol bo pa vsa medena. Ene so take ene pa ostanejo hudiči.,:hudicek::hudicek::hudicek::)-:bravo:

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj naj naredim
12.5.2005 12:20:20   
Pupica
Se strrinjam z Mici pa dodajam, čimdlje pa čimhitrej od nje:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj naj naredim
12.5.2005 12:20:42   
S22
Saj vem,da jo bo minilo, ampak kdaj? Skupaj sva ze skoraj 6 let!! Sama ziviva pa malo več kot 2 leti! Upam da bo ta čas minevanja hitro prišel. Pa vseeno hvala.;)

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kaj naj naredim
12.5.2005 12:45:48   
Anonimen
S svojim dragim se zmenita in ji povejta, da pri vaju doma ni dobrodošla, ti pa tudi ne hodi k njej. On naj seveda gre če hoče, saj je njegova mati. Toda vstop v vajino stanovanje ji naj ne bo dovoljen, prav tako ti ne hodi kamor hodi ona.

(odgovor članu S22)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   kaj naj naredim
12.5.2005 14:05:50   
karmy
tjazy bluziš butaste izjave glede tašč... mislim halooooooooo?!!!!!! razumeti hudiča?! hmm.. mej ti tako taščo in naj te ona tako provicira in naj ravna s tabo kakor z nami in boš takoj spremenil mnenje... :grrr: to pa mene tako pogreje.. pojma nimaš kako je meti tako taščo ob sebi, pojma nimaš!!!

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kaj naj naredim
12.5.2005 14:07:36   
karmy
aja pa še zate... :ups: sm bla preveč razkurjena na tjazyja :grrr:

dokler se tvoj drži z tabo, ni panike. misli si svoje in se izogibajta nje kakor je le mogoče.... se da? :zmeden:

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kaj naj naredim
12.5.2005 14:35:04   
Anonimen
Karmy..
Ja kaj pa bos naredila?? Bos celo zivljenje zgubljala energijo zaradi tasce? Ne vem ce ej to kej prevec modro in koristno zate..

Zdaj bom izjavil nekaj kar je se bolj butasto.. in sicer..

Po vseh fizikalnih in ezotericnih zakonih je popolnoma nemogoce ljubiti eno osebo (partnerja) in hkrati sovraziti tasco.

To je le igra EGA.. En ti EGO podpihuje in mislis da ga ljubis.. ampak ga ne.. Ker ko bo ta storil nekaj, kar ti ne bo vsec.. ga bos sovrazila..
Drugi pa ti EGO zbija.. in mislis da ga sovrazis.. pa ga ne.. Ker ko se bo obnasal po tvojih halucinacijah, ga bos spet ljubila..

Tak lusen krogec brez konca..

Ce ljubis.. ljubis SEBE in iz tebe ne more priti sovrastvo.. Potem to zajema VSE!

(odgovor članu S22)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   kaj naj naredim
12.5.2005 15:05:49   
mamsi
Mirno ji povej v glavo, kaj si misliš, vprašej jo direkt, zakaj je taka do tebe, kaj si ji naredila, in če je bla zraven, da govori o varanju. Kr obnemela bo, če se hudič že prej nau sesedu, ko bo ugotovu, da znaš bit direktna.
Jest za take, ki mi hočjo nekej škodovat in čez mene in mojo družino govort, ko sploh pojma nimajo, nimam dlake na jeziku. Še bolje pa je, da se potem kar sami od sebe odmaknejo, ko nisi več vreča za drek not metat. Če je pa ljubosumna nate, je pa to njen problem, in zato ni opravičilo, da se nate znaša!!! Postavita meje.;)

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kaj naj naredim
12.5.2005 21:29:18   
zi&mm
Dekleta, kaj je s temi taščami :zmeden: a so vse po istem kopitu narjene al kaj?
ko prebiram te debate na temo TAŠČA oziroma t.i. :hudicek: pomislim kako sem jaz srečna, da je daleč od mene in še ko naju pride pogledat je vse drugo bol pomembno od mene (hvala bogu) in sedaj v 9-ih mesecih :nosecka: me je le 1x poklicala, da vpraša kako sem in še to, ko sem bla 8t :nosecka: včasih, ko pokliče :love: pa niti ne vpraša...
da ni kaj z mano narobe? mogoče pa ji je čisto vseeno za sina, mene in :duda:

:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kaj naj naredim
13.5.2005 7:14:36   
Anonimen
:)- :)-

Ne niso vse tsce po istem kopitu narejene.. Enako je samo to, da imajo vse enak obcutek, da so zdaj ogrozene, ker so izgubile sina ali hcerko. Da jim je nekdo vzel nekaj dragocenega..

Isti fenomen, kot ce se vas partner zagleda v drugo.. Potem pa vi postanete kot tasce.. :)- :)-

Ta obcutek pa dobijo, ker v mladosti halucinirajo, d aje otrok njihov, da ga imajo pravico lastninit in posedovat.. in jasno lastninijo in posedujejo tudi svoje partnerje.. in tako se varajo celo zivljenje.. Mogoce jim ob smrti kapne, da ne morejo svojih otrok in partnerjev vzeti s seboj in da v resnici niso njihova last.

Moja tasca bi mene najrajs zatolkla, ker sem ji to povedal.. se bolj pa jo razkuri, ker se mi zdi to zabavno.


(odgovor članu S22)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   kaj naj naredim
13.5.2005 7:18:36   
Anonimen
zi&mm... ti mas pa drugo skrajnost.. tvoja pa verjetno hoce biti uvidevna.. in pazi, da vam ne bo v napoto.. ali pa tecna.. ker se morda zaveda, da so ene prevec vsiljive.

Clovek je res cuden.. ni kakor ne more biti v sredini.. v ravnovesju. Niha kot nihajna ura.. Enkrta je na eni skrajnosti.. drugica na drugi skrajnosti.. nikakor ne more biti na sredini.. ?!?!
Enkrat partnrja ljubi.. potem ga sovrazi.. pa spet ljubi in spet sovrazi.. in vcasih se zgodi.. da se mu zdi, da je z njegovo nihajno uro kaj narobe.. in jo zamenja.. nabavi novo in spet ista zgodba.. zacne z ljubeznijo in kmalu spet sovrazi in takole preniha skozi life..
Prav bedasto!

(odgovor članu S22)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   kaj naj naredim
13.5.2005 8:27:00   
zi&mm
Moja tašča ima dva sinova; starejši (moj mož:love: ) živi na :morje: , mlajši pa je v njeni bližini ampak zanimivo je to, ker ji niti eden ne dovoli, da bi se vmešavala v njihove zveze, kar je seveda prav.
Glede na to, da je ločena ima prijatla in ta ima hčerko, ki je ravno tako :nosecka: ; verjele ali ne, njo pokliče vsak dan in vpraša kako in kaj, naju oz. :love: 1x/2x na teden, pa še to včasih "pozabi" vprašat kako kaj :nosecka: in :duda: Razumem, da jo zame ne skrbi ampak ipak bo to njen prvi vnuček in bi lahko pokazala malo zanimanja.
Nazadnje, ko je bla pri naju in mojih starših za 1maj je ob odhodu
moj oče reku "srečno pot, pa sej se kmalu vidimo"
ona pa nazaj "ah, tako kmalu spet ne"
moj oče "ja, kako ne? Sej še 3t pa bo na svetu :duda: "
in ona "sej ga/jo bom prišla pogledat, ko utegnem"
HALOOOOO, vsaj zaradi sina bi lahko rekla kaj drugega.

Me pogovori ji omeniva, da bova prvi mesec po rojstvu :duda: z mojimi, da mi ta lahko mama pomaga (ne skrbet za otroka ampak gospodinjstvo) in ona kot češ kaj jim pa rabi pomoč saj sta oba dovol stara da bosta znala poskrbet zase in za :duda: ; ah, jaz jim pa ne bi kaj dosti pomagala....ooooooooo

Upam, da bo telefon zvonil kot do sedaj, ko rodim ali še manj z njene strani....


(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kaj naj naredim
13.5.2005 8:53:45   
karmy
pr men to ni problema... jaz sem ga ljubila, tud dolerilala sem taščo dokler nism rodila, je pa postala hudič, vmešavala se je v moje izobraževanje, v moje življenje, v sinovo življenje... opa miki,... tukaj pa jzt črto potegnem.. daleč predn postane grdo...oz. je že postalo grdo.. in ker nism nje ubogala in samo končala 3. letnika in se njej preselila in šla delat kot kelnarca, je začela napihovat mojega, da nisva dobra za njega, pa da ne pospravljam dovolj, itd... :grrr:

moja mat se vmešava včasih vendar k jzt rečem nehaj, ona to tudi naredi... in me pusti pri miru... ve kar delam, da delam po svoje in da boljš zanjo da me pusti... zakaj ne znajo to tipi narest...

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kaj naj naredim
13.5.2005 14:05:52   
CatJa
zi&mm, ti se lahk sekiraš samo v tolk, da ti je hudo zaradi otročka, ker se njegova babica ne zanima zanj. Očitno ima ženska neke probleme, če je ne gane niti lastni vnuk.

Po drugi strani pa hvala bogu, da se ne vtikuje v vaše življenje.

Ko se bo :duda: rodil, pa vidim, da prav kmalu, se lahk zgodi, da ti bo skoz na vratih stala. Potem pa ojoj,.....

Pa veliko sreče in :sloncek: v prihajajočih dneh!


(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   kaj naj naredim
13.5.2005 14:16:37   
Anonimen

Pri vseh teh zadevah je pomembno samo to, da se bomo MI naucili biti dobri tasti in tasce.

Ker.. kot berem to ni tko preprosto.. Ce se zanimas prevec.. ni v redu.. ce se premalo ni vredu.. In ce upostevam se, da ima vsak svoje meje..

Hmm?!

(odgovor članu S22)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   kaj naj naredim
13.5.2005 15:11:56   
Skorpija
Jaz pa tašče nimam, niti tasta... Punce, tudi to ni fajn!

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   kaj naj naredim
14.5.2005 12:28:56   
Blanka77
Moja tašča pša še po enajstih mesecih ni prišla pogledat svoje vnukice, ker ima mladega frajerja, ki ne ve, da ima ona eno leto starejšega sina, kot je njen novi lover. A ni to fajn? Se sploh ne rabm sekirat zaradi nje. Če jo pokličem po telefonu, nej ža za voljo sina pride pogledat otroka, me nadere, da jaz pa njej že ne bom govorila, kaj bo ona delala. Pol pa nč.

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   kaj naj naredim
15.5.2005 9:25:51   
BigWhale
Jaz sem pa svoji tasci povedal, da bodo stvari lepse ce se bo malo bolj zase brigala. Pa svoji mami tudi. Pa je mir, z obcasnimi izpadi, ki se jih kroti. Samo precej jasno moras povedat in pokazat, da si ti, ti. Ce te pa tvoj partner pri tem ne podpira, potem pa ni prevec prostora zate v tisti hisi.

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?