|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuhana smetana za torto
18.5.2009 21:11:58   
nynna
Slišala sem da se da smetano za recimo nutelino torto tudi skuhati (z nutelo vred), da je pol taka krema veliko bolj trdna in na splošno boljša. Če katera dela na ta način bi me zanimalo, ali to pomeni da smetano skupaj z nutelo zavreš, ali samo pogreješ. Pa nekje sem zasledila da se to potem ohladi in naknadno še stepe, kar mi pa sploh ni logično. Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuhana smetana za torto
18.5.2009 21:27:18   
Felicita
men sicer nutela torta pride čist super z močno ohlajeno smetano pa navadno stepeno... kakorkoli, mene so učil, da smetana nikoli ne sme vret, tko da ne vem kako je s tem oz. se jo pomoje potem samo pregreje.

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kuhana smetana za torto
19.5.2009 8:09:09   
robinzon
Za nutelino naredim, kot je napisala Felicita, za čokoladno kremo pa vzamem tričetrt litra sladke smetane in 35 dag ali več gorenjka jedilne čokolade. Segrevam toliko časa, da se čokolada popolnoma raztopi . Ohladim, dam v hladilnik in drugi dan stepem v trdo kremo. V zadnjo, ko sem delala to kremo, sem vzela namesto gorenjke  preliv iz pekarne Vrhnika, pa krema ni bila tako čvrsta in zelo hitro se je stepla. Ponavadi traja kar par minut, da se začne gostiti. Marsikatera je pojamrala, da se krema ne naredi, pa se, samo dolgo časa jo je treba miksat. Najbolje je z ročnim mešalnikom, do željene trdote in da se ne sesiri.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kuhana smetana za torto
19.5.2009 8:09:59   
pety78
Jaz jo prevrejem, no v bistvu jo zagrejem tako, da čist mal vre, dokler se vsa čokolada ne stopi. Pa jo potem do trdnega stepem, res pa je, da potem ne naraste več tolk.

_____________________________



(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Domača ribezova marmelada
Ribez varuje celice pred prostimi radikali, pomirja živčevje in izboljšuje razpoloženje ter spodbuja delovanje srca in m...
4 preprosti recepti za zdrav domač sladoled
video
Sladoled obožujemo odrasli, nad njim pa so še posebej navdušeni naši malčki. Poiskali smo nekaj zdravih različic prepros...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?