|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Affenberg
22.8.2009 14:49:16   
pety78
Ali je katera že bila in če se splača?
Ali je še kaj drugega v bližini primernega za 1 letnico in 4 letnika?

LP, Petra

_____________________________


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Affenberg
22.8.2009 21:11:48   
ribicija
Sicer sem uporabnik ampak vseeno. Mi smo bili lani tam z našo 2,5 letnico lani. In moram priznati, da nam je bilo žal. Opice so tam prosto spuščene v ograjenem parku. Ti hodiš v skupni cca 20 ljudi skupaj z vodičem, ki dela razlago. Problem pa je, da so te opice lahko napadalne če jih gledaš v oči, če kažeš na njih s prstom ali roko, ne smeš imeti hrane noter, ipd.
Mene je bilo ful strah in smo imeli našo malo skoz v naročju, ker sva se oba bala da ji bo kaka od opic nekaj naredila. Opice so namreč nekatere kar velike (cca 75 cm).
Tako da moje priporočilo je tja z večjim otrokom z eno letnikom pa niti približno ne.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Affenberg
22.8.2009 22:57:26   
viv_
Mi smo bili tam, ko je bila mlajša stara nekih 10 mesecev (v vozičku), starejša pa slaba 4 leta. Nam je bilo všeč, zanimivo...

Zraven greste lahko še na predstavo ptic ujed na bližnjem gradu, ali pa morda nadaljujete pot do Minimundusa.

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu ribicija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Affenberg
24.8.2009 8:30:01   
Babsi
Mi smo bili v enem podobnem parku ne francosko nemški meji. Tam si hodil po parku sam, brez vodiča, na vhodu si dobil kokice in s tem potem futral opice. Rekli so nam edino, da naj ne kričimo preveč user posted image . Nobena ni bila nič napadalna, edino ena je tamali zbila kokice iz rok. Jo je pa en model malo prej dražil, tako da je bila malo slabe volje user posted image
Sicer pa ni nevarno. Samo če se sam bojiš živali in ti gredo po glavi ves čas sami črni scenariji, potem pa verjetno res nima smisla hodit tja.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Najboljši slovenski ranči za družine
Preverite seznam najboljših slovenskih rančev za družino po regijah, ki smo si izposodili na spletni strani Kamzmulcem.s...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?