|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergolog ali dermatovenerolog v CE?
17.11.2009 7:40:33   
Neni13
Pozdravljene,

prosim za pomoč oz. nasvet. Letos je imel moj 1 letni sin atopični dermatitis po celem telesu, obrazu, trebuhu, hrbtu, res ves v krastah. Komaj sem dobila napotnico od pediatrinje za naprej, ker mi je skoz trdila, da gre za lahko netoleranco na neko hrano!
Odšla sem v LJ, kjer so nam tisti trenutek AD pozdravili, naredili so nam krvne preiskave za alergije in vse je bilo negativno.Od takrat je minilo 8 mesecev.
Opazila sem, da se mu vedno spusti AD, ko zaužije minimalno količino jajc ali KM. Rada bi ga dala na preiskave za alergije, kjer ugotavljajo alergije na koži.
Ker se nam AD vedno več pojavlja, kljub dieti in vedno dalj časa potrebuje, da izgine..
Zanima me za koga potrebujem napotnico (predvidevam da za alergologa) in kje se le ta nahaja v Celju? Ali je to skupaj z dermatologijo, ali je ločeno za otroke (mogoče kje na pediatriji)?
Hvaležna vam bom za vsak nasvet, sej vem, da so pediatri za to, samo ne morem verjet, da tako šparajo na takih stvareh.. Tako moram dobesedno zahtevat, da dobim kako kremo ali napotnico.user posted image
Otrok pa trpi..

< Sporočilo je popravil Neni13 -- 17.11.2009 7:41:28 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alergolog ali dermatovenerolog v CE?
17.11.2009 9:07:11   
Jančika_
V bolnici se vsaj na dermatologiji noro čaka - septembra sem dobila napotnico (starejši sin je imel bradavico) in bi dobila datum januarja. Pri dr. Hudejevi sva pa dobila datum tri tedne po klicu.

Ti rabiš verjetno alergologa. Sama sem šla k eni, ki dela na Jenkovi (če greš po Kersnikovi od krožišča pri bolnici do podvoza, tik pred podvozom zaviješ levo; je predzadnja hiša na desni, not je več ambulant). Na žalost se ne spomnim priimka, sem se šla pa kar osebno naročit in sem prišla na vrsto v nekaj dneh.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 17.11.2009 9:08:16 >

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: alergolog ali dermatovenerolog v CE?
17.11.2009 11:25:57   
Jančika_
Našla sem ime in telefonsko (upam, da je še ta, napisana je na izvidu): Dr. Metka Podbregar, Jenkova 36, 03 49 30 640.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: alergolog ali dermatovenerolog v CE?
27.11.2009 14:39:33   
babajči
Pozdravljena,

tudi mi imamo probleme z AD... vendar pediatrinja trdi, da bodo vsi testi pokazali negativno (hči je stara 2leti in pol), ker je še premajhna. res, da ne gre za hudo obliko, vendar je dovolj hudo, da ponoči ne spimo in da se hči spraska do krvi. dobila je tudi mazilo elocom, vendar to ni zdravila za dolgi rok, saj kortikosteroid lahko naredi veliko škodo na koži. baje so tudi skrite trajne posledice, o katerih se noče govoriti... ker nas pediatrinja pred dopolnjenim 3 roj. dnevom noče napotiti k alergologu ali dermatologu, sem vzela stvari v svoje roke ter se odločila za alternativo in sem hčer peljala na diagnosticiranje z bioresonanco. tam je gospa ugotovila, da je alergična na česen (ki ga obožuje v hrani), čokolado, kozje mleko, dlako in oreščke. sporne substance sem izključila iz njene prehrane in zdaj je dobro... začeli bova tudi s terapijo, ne vem,če bo kaj pomagala. jaz sem že vsa presrečna, da smo ugotovili (upam, da je to res to...pri alternativni medicini pač ne moreš zares vedeti, ker ni znanstveno dokazano s testi, tako kot pri uradni) kaj povzroča, da sem to lahko odstranila iz hčerine prehrane in da sedaj ni več praskanja...

vem, da imajo ljudje različne izkušnje z bioresonanco... moram reči, da sem se zanjo odločila iz obupa, vendar mi ni žal... poskusiti ni greh se si rekla...

lp

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...
Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?