|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pretečen datum testa?!?!
21.11.2009 20:42:02   
Anonimen
Pozdravljene.

Danes sem naredila test "First sign", saj je že 40 dan cikla. Črtica je bila samo ena tako, da je rezultat testa, da nisem noseča. Ampak kak šok je sledil v nadaljevanju. Test pospravim nazaj v ovoj in ovoj v škatlco, da jo bom vrgla v smeti. In kaj vidim? Datum uporabnosti piše: 20110929. user posted image Kar jaz razberem kot 20.11.2009. Fora je v temu, da sem test kupila v torek?!?!? Čist se mi je odpulilo!!! Kaj nej zdej. Dobro itak morm narest nov test, ko pridem do njega. Ampak nje kej zatežim v letakrni al kaj? Mal je zoprn tam o tem govort, ko je še folk okol pa to. Sam a lahko sploh take teste prodajajo - s tako malim rokom uporabe. Al je fora kje drgje, ki je jaz ne vidim
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pretečen datum testa?!?!
21.11.2009 20:44:26   
Fargesia
če pa kontra prebereš cifre...29.9.2011

_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pretečen datum testa?!?!
21.11.2009 20:44:53   
tejči28
Mislim,da si napačno prebrala datum.Datum se bere nazaj na določenih embalaž,datum je 29.9.2011. Tudi na dosti kremicah je tak.Glede tvojega ciklusa,da je že 40 dni,mogoče si bila pod kakim stresom in ti zaostaja,ne vem,ti ne znam pomagat. 


_____________________________

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pretečen datum testa?!?!
21.11.2009 20:48:47   
Hanuši
Jaz ti svetujem, da kupiš Clear blue. Je edini res zanesljivi test.

_____________________________

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pretečen datum testa?!?!
21.11.2009 20:53:37   
manna
Pa saj smo komaj 21.11. ? Noben proizvod nima tako "točnega" datuma uporabe, vedno je približno. Ta test je bil ziher še OK, ne glede na to al je uporaben do 20.11.2009 ali do 29.9.2011.

Itak pa pač pojdi po še en test, v lekarni se pa jaz ne bi kregala.. saj ti ga niso prodali s pretečenim rokom, če si ga kupila v torek.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pretečen datum testa?!?!
21.11.2009 21:06:59   
Anonimen
Joj buča jaz. Da bi pa v obratno smer brala, to mi pa v živčnosti ni neslo!?! user posted image  Hvala vam. Mislm, da bo vaša teorija kr držala. Sej mi je šla tista 29, na koncu, narobe. Samo sem mislila, da je kaka kontrolna številka.

Še drugi odgovori;
Sem hotla kupit Clear blu, pa mi je rekla v lekarni, da je ta isto zanesljiv, sam cenej sedaj, ko je "na jabučka" ;) No drugič se definitivno ne bom pustila prepričat.

M mi zaostaja najverjetneje, ker sem prvi cikle brez kontracepcijskih - zdej se mislim mal pucat od te kemije do poletja. Stresa pa je tud neomejeno zadnje leto. Zadnje dva meseca pa ni ne konca ne krajauser posted image user posted image user posted image . Sem test kupila zato, ker sem se hotla v to prepričat, ker sem pač neka zdravila zdej jedla, ki niso najbolj priporočljiva... da hitro ukrepam. Čene ne bi blo panike, če se kaj zalomi že prej ;)

Torej ko pridem do lekarne ponovim test. K G. se pa naročim šele, ko mi bo 3 mesece zamujala, a ne? user posted image

Uh bo še hudih teh 6 mesecev "pucanja" od KT.user posted image

(odgovor članu manna)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pretečen datum testa?!?!
21.11.2009 22:25:43   
tejči28
Prvi mesec,ko sem jaz bila brez KT ,sem dobila ta rdečo šele 45 dan in nekje pol leta sem rabla,da se mi je cikel uredil na 28 dni.
Če pa te skrbi,da ne bi bilo kaj narobe,pa se naroči na pregled.


_____________________________

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pretečen datum testa?!?!
28.11.2009 16:51:25   
Anonimen
Da sporočim nadaljevanje; nisem potem naredila novega testa saj sem dobila user posted image  na 45 dan cikla. Na srečo je bila samo malo bolj boleča kot ko sem jemala KT. Zdej pa nej vsak mesec po 21 dnevu čakam kdaj bo pršu user posted image  in upam, da ne bo tko boleč kot pred KT. Namreč eden izmed razlogov, da sem začela jemat KT so bile tudi neredne in zeloooo boleče user posted image .

Tejci28 ravno zato sem sama nehala s KT cca 6 mesecev preden planirava zacet delat na user posted image  in ne le 3 mesece kolikor je priporočljivo... ker tako štalo, ki sem jo imela sedaj v telesu zaradi njih... lahko le upam, da bo v pol leta se vse uštimalo...

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?