|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velika košara/koš/zaboj za igrače
13.1.2010 10:43:54   
bina30
Halihalo!
Ker bosta sineka dobila novo sobico in ne bi rada, da pri pospravljanju kompliciramo, kot smo do sedaj (te igrače v to košaro, te v drugo...), ker se ne obnese, bi rada nabavila neko velikansko kišto, kamor bi lahko v sobici vse skupaj pospravili. Ve katera mogoče za kaj takega, kje lahko to nabavimo? kam pa vi pospravljate igrače?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: velika košara/koš/zaboj za igrače
13.1.2010 10:58:26   
SMT3
Jaz sem to kupila v Ikei ampak dobiš tudi v Merkurju,BC,Merkatorju....

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: velika košara/koš/zaboj za igrače
13.1.2010 11:10:27   
kapitan jan
Jaz pa pravim, da ko imaš enkrat veliko škatlo, mečeš vse notri, potem pa so aktualne le tiste stvari zgoraj. Če kaj iščeš, nič ne najdeš, moraš prevrniti cel zaboj, da najdeš željeno, potem pa zopet pospravljaš kot nor. Torej moja izkušnja, raje dve, tri manjše škatle, ki gredo ena na drugo.

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: velika košara/koš/zaboj za igrače
13.1.2010 13:29:59   
ksenija12
jaz lahko vsekakor priporočam Ikeo, ampak ne razumem, zakaj misliš, da če igrače 'sortirate', je to kompliciranje? Pri nas imamo tudi regal s škatlami za igrače in pač v največjo škatlo gre tisto, česar imata naša dva največ - avtomobilčki:), ostalo pa gre 'tematsko' v škatle - knjige v eno, lego kocke v drugo, seti za ustvarjanje, barvanje v tretjo, pripomočki za kuhinje in vse v zvezi s kuhanjem v četrto..ne znam si predstavljat, da bi imeli vse pomešano..Ker imata obdobja, ko se recimo igrata samo z lego kockami in takrat je pač v ospredju tista škatla, ostalih niti ne odpiramo..potem pride drugo obdobje itd...tako da 'kolobarimo' s škatlami...saj pravim, zdi se mi smiselno, da otrok razvrsti igrače, ne pa vse skupaj nameče v eno škatlo in to je to, potem pa tri ure iščeš luč od policijske postaje med vsem možnim materailom recimo...

_____________________________

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/


(odgovor članu kapitan jan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: velika košara/koš/zaboj za igrače
13.1.2010 14:05:53   
livia
 

user posted image
user posted image
Kaj takega? Ikea. Nam se ful obnese.

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: velika košara/koš/zaboj za igrače
13.1.2010 14:26:34   
malajka84
V leclerku majo akcijo. Sm lih dans bla..maš omarce poceni notr lahk daš pa te košare , jih majo tud poceni...ne vem pa do kdaj je akcija.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
13.1.2010 14:30:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pridružila sem se gibanju Free ziza
Če bi sama vsakič, ko sem dobila butasto vprašanje, povezano z dojenjem, zaslužila, bi danes imela že ... hm, morda nove...
Otroci naj bodo bosi
Hoja brez čevljev je najbolj naravna in primerna za otroke, zato naj bodo ti čim večkrat bosi. Malo stopalce se namreč n...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?