|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   letovanje mladostnikov
31.3.2010 9:16:51   
ancka1
Pozdrav!
Zanima me, ali ima kdo kakšne izkušnje s tabori, domovi ipd za morsko poletno letovanje najstnikov starih 12 in 15 let. Letos bi ju malo "spustila", da bi šla z vrstniki na počitnice, ker so jima družinske počitnice seveda dolgočasne, meni pa posledično res naporne. user posted image
Kar sem gledala na internetu se večina stvari zaključi s 14 leti.
Res bi bila hvaležna za kakšen nasvet, kontakt, idejo. Cena ne igra vloge.

Lep pozdrav in hvala.

_____________________________

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: letovanje mladostnikov
31.3.2010 10:53:22   
Luni
Med tabornike ali pa skavte ju vpiši, imajo kar naprej taborjenja, zimovanja, pomladovanja....

_____________________________



(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: letovanje mladostnikov
31.3.2010 12:55:52   
norge
Kaj pa kakšne jezikovne šole v tujini.... Jaz sem bila, stara 15 let (v prvem letniku SŠ) 3 tedne v Angliji, naslednje leto pa 14 dni v Londonu. Je bilo zelo fajn..odlična poznanstva, dobra družba, pa še koristno je vse skupaj..moram rečt, da zame nepozabno, poleg faksa eno najlepših obdobij v mojem življenju. Sem šla pa preko neke mariborske agencije (se mi zdi, da As Asistent  user posted image )

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: letovanje mladostnikov
31.3.2010 18:53:29   
mini86
js sm bla v savudriji in na taborjnju..oboje odlično in noro dobr..
mogoče če bi kontaktirala tja k si gledala in pač razložila situacijo in če bi pač nardili izjemo za 15 letnka-zgubit nimaš kej..


_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: letovanje mladostnikov
2.4.2010 10:26:19   
yenny
Naša je bila lansko leto preko ZPM v Savudriji,stara je bila 14 let in letos tudi misli iti.
Nisem se sicer še pozanimala,baje,da vzamejo tudi 15 let stare.
Naša komaj čaka!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: letovanje mladostnikov
3.4.2010 23:01:42   
sanja nk.
hmmm no za 15 letnike je kriza še dobit kakšen tabor, razlog je v tem da so že prestari in bi samo žural user posted image ....imam doma takšnega user posted image .., za 13 letnika ni problema, ker ima že za poletje izbrane tabore, 15 letnik pa že 2 leti več ne hodi nikamor , razen kar ima z kluboma, za oba ima poletni tabor z treningi, imaš pa drugače te športne tabore naših znanih športnikov, samo niso ob morju.

15 letnik je bil sam februarja na izmenjavi v Lizboni z srednjo, tako da ga bom letos vpisala na kakšen jezikovni tečaj, kot je že ena napisala, imaš res pestro izbiro.

Samo me čudi to, da nočeta več zraven z vami, mojadva kjub vsem stvarem ki jih počneta komaj čakata odhod..., sicer je pa to odvisno od otroka in še marsikaj..

lp Sanja

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: letovanje mladostnikov
4.4.2010 13:58:37   
jar
blagor tebi, ki ti cena ne igra vloge.

1. angleščina ali nemčina v tujini
2. na dopust z guletom kjer imjo v ML hotelih klube za najstnike 13-16 let
3. na dopust na povabi enega kolega, ki mu potem "obisk" vrne in je tako lahko 2 x 14 dni na počitnicah ali vsaj 2 x 1 teden; všeč mu bo tudi v kampu v svojem šotoru.
4. ostane še kopanje na bližnjem kopališču/jezeru

skavti in taborniki res odpadejo, razen, če ni vodnik
in če bo edini 15 letnik med samimi 13-14 letniki je res bedno


(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: letovanje mladostnikov
4.4.2010 17:35:41   
hariba
Moj 15 letnik bo šel letos sicer zadnjič, vendar ponovno v Dolenjske toplice, tabor mladih mojca. Tavelika skupina je od 13-15 let. Je bil že 4 krat in je vsakič prišel zelo navdušen domov. Večinoma bodo sicer mlajši od njega, vendar ga to sploh ne moti. Letos gre spet z dvema sošolcema, tamala 2 gresta tudi. Imajo ogromno športnih aktivnosti, no angleščine se glih ne naučijo, vendar uživajo. Vsako leto imajo drugo temo, ki jo obravnavajo, lani so imeli vesolje, letos bodo pa znamenitisti Slovenije, v 8 termnih vsko leto tam letuje okrog 2500 otrok. Za letos imajo že skoraj vse termine zasedene. Berlits na mb pohorju tudi sprejema do 16, pa v Savudriji je camp v ameriškem stilu z veliko športnih aktivnosti z mednarodno udeležbo od 12-17 let samo za nas je predrago. Če ti cena ni pomembna jo pa pošlji v Anglijo za 14 dni na učenje angleščine.

(odgovor članu jar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?