|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pavšali v hrvaških kampih
24.11.2010 14:06:52   
biga
Če ima kdo prikolico v HR kampu, koliko plačujete letni pavšal? Kaka je cena za prihodnje leto? Namreč, moj svak je imel doslej prikolico v kampu Straško v Novalji, zelo lepo je bilo, tik ob morju, zdaj so pa eni odkupili tisto zemljo in jih želijo preselit na drug konec. Tam je pa pavšal višji za jurja. Zdaj je plačeval 2800 evrov, nova cena bi bila 3800 (ali 3500, nisem zihr). Išče cenejšo varianto kje drugje. Kateri kampi na Kvarnerju, recimo do Zadra, so ugodnejši, a še vedno lepo urejeni? Bom pogledala, če imajo te podatke na spletnih straneh.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pavšali v hrvaških kampih
25.11.2010 13:07:55   
ksenjak
Kamp Škrila v Stari Baški - pavšal tam med 1.600 in 1.800EUR.

lp

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?