|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mandre otok Pag
19.1.2012 19:00:51   
Mat3ja22
Pozdravljene!

Letos smo se odločili da gremo na otok Pag, Mandre, natančneje apartmaji LAnterna (preko agencije Relax). Sedaj pa me zanima če ima kera kakšne sveže informacije kako je tam. je primerno za otroke (2.4 leta) Jaz sem sicer bila tam že pred leti (10 let nazaj), ampak takrat sem bila brez otrok in nisem gledala na plažo, morje, okolico, ...skozi oči mamice!
Za vsakršno informacijo, bi vam bila zelo hvaležna!

_____________________________

08.12. 2007 sva postala ponosna starša malemu Nicku
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mandre otok Pag
19.1.2012 20:07:01   
latris
Mi smo šli ene dvakrat v Mandre, ker je tašča zrihtala ful poceni app prek službe. Drugače pa se mi zdi da plaža ni kaj primerna za otroke, so sicer ene majhne zaplate peska, ampak največ je zbetoniranih ramp, ki so zelo nevarne še za odrasle, da ti ne spodrsne. Sicer je zdaj od tega že ene par let in mogoče se je že kaj spremenilo. Da o tem, da so app posejani po hribu, do katerih prideš po žgočem soncu, ne govorim. Preveri kje je vaš app, ker eni so tudi čisto ob morju.

Jaz bi na tvojem mestu vseeno šla raje kam drugam.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mandre otok Pag
19.1.2012 21:37:57   
Mat3ja22
Apartma je 10 m oddaljen od morja. Piše de je prodnata plaža, pa tudi na sliki je videt. Ampak slike včasih ne prikazujejo dejanskega stanja. Jaz se tudi spomnim, da tam ko smo bili mi, da so plaže ble betonirane. Smo blili pa točno nad centrom mesta. Tu pa zdaj piše, da smo 500m stran od centra mesta. Zato pa me zanima, če ima kdo bolj sveže inf. user posted image user posted image
Hvala za odgovor!


_____________________________

08.12. 2007 sva postala ponosna starša malemu Nicku

(odgovor članu latris)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Z avtodomom po Sardiniji
photo
Piombino je pristanišče na zahodni obali naših gurmanskih sosedov. Na s soncem obsijanem parkirišču smo nestrpno pričako...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?