|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nebilet in nosečnost
26.6.2013 21:26:10   
minaembi
Pozdravček

Imam en problem zato sem se odločla da se obrnem na vas (več glav več ve)

Sem mama dveh otrok, in januraja letos sem začela jemat tablete Nebilet (beta blokator) za zniževanje pulza in tlaka. Tretji otrok ni bil načrtovan. Danes pa sem naredila test in je bil pozitiven user posted image Noseča sem tam nekje 6 tednov, pri gin pa naročena naslednji petek.
Zanima me, če katera ve, kako lahko te tablete vplivajo na pold in ali naj jih še jem ali odneham do pregleda? Sestra pri gin mi je rekla, da naj se zmenim z zdravnikom ki mi je te tabletre predpisal. to je bila moja os zdravnica, pa kaj ona lahko predpiše potem kako methildopo ali kaj?

Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nebilet in nosečnost
27.6.2013 9:31:45   
Anonimen
Nebilet imajo lahko škodljive učinke na plod. Priporočam zamenjavo tablet Concor,ki so dokazano so varne v času nosečnosti

(odgovor članu minaembi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?