|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sadno-čokoladna torta
1.10.2012 8:47:34   
gondola
Še ena, ki bo morala v teh dnevih speč torto....user posted image  Imam pa naslednji problem. Nikoli,a ampak res nikoli nisem pekla sadnih trot, ker mi to nekako ne gre skupaj, sadje in testo namreč. Sedaj pa bi probala še to, in sicer bi spekla navadno okroglo torto, kjer bi dala biskvit, čokoladno kermo, bisvit, sadje in še enkrat biskvit. Sedaj pa me zanima, ali se na ta način sploh peče ali bi morala narediti levo polovico sadno in desno polovico čokoladno? Samo se mo zdi okrogla torta premajhna za ta način, levi in desni.user posted image

Pa še to, s čim naj namažem med sadjem, bo dovolj samo smetana ali dajete kakšno drugo kremo?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sadno-čokoladna torta
1.10.2012 21:08:06   
malaMravljica
No, ti bom pa jaz cisto malo pomagala.
Sadne torte se ne boj, so mega dobre in lepo socne, sadje in biskvit se ne kregata.
Lahko pogledas mojo temo o sadni torti, sem naredils probo in vse razveselila, kot sem napisala spodaj sem delala, le v kremo sem dala se en vanilijin cukr in torta je res super. Socna in ni sladka, kamot pojes kos oz tudi dva.
In danes sem se s kolegico pogovarjala o cokoladni torti, je rekla, da lahko das tudi sadje notri in da v cokoladno pase hruska. Bi pa jaz vseeno delala to tako, da das na prvo plast biskvita cokoladno kremo, na drugo sadje in na tretjo spet kremo. Po moje bi tudi jagode super pasale. Vzames vlozene in bo.
Jaz delam vedno sadne torte in me pa cokoladna tako mika, da jo bom delala cez 14 dni. Ce si specialistka za cokoladne mi lahko vrnes kaksen nasvet, mi bo prav prisel.
Pa lep rojstni dan tvoji tehtnici.

(odgovor članu gondola)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sadno-čokoladna torta
4.10.2012 7:36:58   
gondola
Hvala za nasvet malaMravljica.
Mah, dejansko nisem nobena specialistka za čokoladne torte, ponavadi je pač klasika, nutelina ali pa tista ko jedilno čokoldao raztopiš v smetani in potem zmiksaš in je to pač krema. Biskvit pa pač klasika. 

Vse najboljše tudi tvoji mravljici, z majhno zamudo;)

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sadno-čokoladna torta
4.10.2012 9:22:56   
5ra8
Jaz sem sedaj ze dvakrat nareedila tako, da sem biskvit delala po receptu za nutelino torto, se pravi je bil čokoladen, nafilala sem pa z mešanim sadjem in smetano. Odlično je bilo user posted image

_____________________________

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu gondola)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: sadno-čokoladna torta
4.10.2012 9:31:55   
Tutan
Rudolf je zadnjič delal eno čokoladno z smokvami in je izgledala božansko.
Včasih mi je žal, da si kakšnega recepta enostavno ne zapišem user posted image

Všeč mi je tudi čokoladna torta od Donne Hay -> http://www.donnahay.com.au/menus/family-gathering/chocolate/classic-chocolate-cake
Tole je definitivno najboljši in najpreprostejši recept čokoladne torte - uporabi ta biskvit in ga kombiniraj s sadjem (smokve, hruške, maline, jagode, karkoli).

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko dojenčku ponudimo marelice? (+ ...
Sezona marelic se začenja in će imate doma dojenčka, ki ste mu začeli uvajati gosto hrano, je to sadež, ki ga lahko posk...
Ideje za piknik
photo
Kako si olajšati priprave na družinski piknik? Kaj pripraviti in kako? Preverite nekaj idej, ki so vam lahko v pomoč za ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?