|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenje kot tolažba
8.10.2005 22:40:19   
teta beta
Našo punco proti koncu dojenja občasno mučijo krči. Takrat še toliko bolj hlastno išče dojko in sesa, pa spusti ob krču in spet sesa itd. Zdi se mi, da sesa in je bolj za tolažbo kot zaradi lakote. Včasih ji ob krčih tudi sama ponudim dojko, da se pomiri. No, hvalabogu, da ji lahko vsaj kako pomagam, ampak me pa zanima, predvsem teoretično, ali je možno, da bi tudi kasneje v življenju smatrala hrano za tolažbo ali tako majhni otroci tega še ne dojemajo tako?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dojenje kot tolažba
8.10.2005 22:43:08   
Jessy
Meni proti koncu dojenja tudi začne kar nekaj krčevito jokat in z glavo skače na joško pa spet stran pa spet nanjo...jaz sem pogruntala, da je treba takrat nehat dojit in podreti kupčka. Takoj ji odleže in potem spet umirjeno vleče naprej. Morda je tudi pri tvojemu otročičku tako.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dojenje kot tolažba
9.10.2005 21:36:17   
HuAnita
Tetka betka, ti kar tolaži tako, tudi jaz sem tako počela, pa še zdaj je zizaland glavna tolažba, ko pade ipd. Mislim, da to ne pomeni, da se bo prenažirala, ko bo 'velika', zaradi tolažbe.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dojenje kot tolažba
9.10.2005 21:42:33   
Magi*
dojenje ima poleg prehranjevalne tudi tolažilno funkcijo. to nikakor ne pomeni, da se bo kasneje v življenju zaradi tega tolažila s hrano. samo uživajta in se tolažita in bo vse v najlepšem redu.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dojenje kot tolažba
10.10.2005 0:17:45   
duda
Se čisto strinjam z Jessy. Moj dela natanko tako kot opisuješ Teta beta, kadar poje preveč zraka in je treba podreti kupček. Ko je bil še majhen je začel kar kričat, sedaj (2M) pa se samo ''skače na zizo''. Smo tudi mi potrebovali nekaj časa, da smo pogruntala kaj ga muči...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Astrološko znamenje otroka vam pove, kako ...
Razlog zakaj nekateri dojenčki spijo kot polhi, drugi pa spravljajo neprespane starše na obrate, je tudi v astrološkem z...
Izračun vibracije otrokovega imena po nume...
Izbrati pravo ime za otroka je izjemno težka naloga. Če želite, da ima ime vašega otroka vibracijo, ki bo odsevala njego...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?