|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet PEDIATER - LJ
30.9.2005 9:45:57   
balaena
user posted image gre h koncu in kmalu bo tu novo malo bitje. in najbrz bo hitro naokoli se en mesec, potem je pa ze treba k pediatru. jaz pa ne vem, kam takrat. najblizji ZD nam je v Mostah, ampak sama nisem nikoli tja hodila, tako da ne poznam. Kaksne izkusnje s pediatri tam?

Jaz imam izbranega zdravnika v Barsosu, v centru. Tam imajo menda tudi pediatra - spet ne vem, kaksen je. Poleg tega me muci, ali se splaca izbrat pediatra do katerega se moras prevazat z avtom, pa po moznosti da je se problem s parkiranjem - kadar je otrocek bolan, najbrz to ni najbolj prijetno. Kaksne so vase izkusnje s tem?

Dajte mi malo pomagat, pa kaj predlagat!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet PEDIATER - LJ
30.9.2005 9:54:15   
Anonimen
Sej bo k tebi itak prišla patronažna iz vašega ZD. Pa malo njo vprašaj. Jaz tudi nisem nikoli hodila v naš ZD, pa sem zadovoljna s pediatrom. Grem pa lahko peš (cca.15min). Za Moste ne vem...

(odgovor članu balaena)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spet PEDIATER - LJ
30.9.2005 11:52:11   
A-N-J-A
Tudi jaz pašem pod Moste,pa sem šla rajši na Vič k Dr. Porentauser posted image .V Mostah pa vsak hvali svojega dr.,jaz bi izbrala dr.Kalinšek,al neki tazga če bi šla tja.

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: spet PEDIATER - LJ
30.9.2005 13:47:53   
smeja2
A-N-J-A a dr. Porenta je ok?
Jaz sm namreč našega 10 dni starga škratka glih včeri narolčila k njej!
Pa ne vem v bistvu nč o njej, razen patronažna je rekla da je ona kul.
lp
smeja

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: spet PEDIATER - LJ
30.9.2005 14:33:42   
simona2
Dr. Porenta na Viču je super, ravno danes smo bili prvič pri njej in moram reč, da sem si prav tako predstavljala pediatrinjo; izjemno prijazno, nežno z otročkom, z umirjenim glasom... Jaz zaenkrat priporočam, pa tudi od drugih sem slišala same pohvale.

_____________________________

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: spet PEDIATER - LJ
30.9.2005 22:21:14   
trinca
Splača se imeti dobrega pediatra. Meni lahko verjameš, ker sem si izbrala najprej pediatra iz zdravstvenega doma čez cesto. Da bom imela blizu... Pa se ni obneslo, ker je zdravstveni dom pač javna ustanova, zdravniki v njej pa bolj ali manj zdolgočaseni in vsega naveličani uradniki. Takšna je pač moja izkušnja. Ko sem pri dojenčicinih treh mesecih hotela zamenjati pediatra, je nastal problem. Zasebniki jemljejo samo novorojenčke. Potem sem se eni izmed sester zjokala v telefon, ji povedala kaj sem doživela v našem zdravstvenem domu in se me je usmilila. Zdaj sem bila pri tem zasebnem pediatru že trikrat in je super. Razlika kot med dnevom in nočjo. Zato se rada peljem k njemu, četudi se malo namučim s parkiranjem. Je vredno. V Barsosu je pediatrinja Cvetka Dragoš (je super), dobri pa so tudi Ajda Cimperman (Murgle center - vsak mesec vzame samo 10 novih novorojenčkov), Borut Banič (Vič), Vesna Plevnik Vodušek (Pržan), Darja Mikec (za Delovo stolpnico) in ga. Perme Finžgar (Murgle center). Izberi dobrega pediatra, sicer ti bo ob prvih, četudi majhnih težavicah, žal.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: spet PEDIATER - LJ
1.10.2005 12:02:27   
African queen
Meni je enkratna pediatrinja dr.Iva Kalinšek v Zdr.domu Moste,zelo se posveti otroku in mamici!!

(odgovor članu trinca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: spet PEDIATER - LJ
3.10.2005 7:45:45   
balaena
Sarita, kako je pa kaj z naročanjem oz. čakanjem? Ali držijo ure, ali ponavadi ne? Misliš, da še jemlje nove paceinte, ali je že preveč zasedena?


(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: spet PEDIATER - LJ
3.10.2005 9:20:52   
A-N-J-A
Mal sem pozna z odgovoromuser posted image .Meni je dr. Porenta zelo všečuser posted image .Posveti se otroku,se mu smejeuser posted image je zelo prijazna,na vse odgovore ti odgovori brez vprašanja in slabe volje.user posted image
Glede zasebnih zdravnikov pa takole,oni morajo bit prijazni,ker je to njihov kruh in to še ne pomeni da so ful dobriuser posted image .A potem avtomatično dr.z zdr.doma ni dober,al kajuser posted image ?Saj so vsi ti zdravniki enkrat delali tudi v zdr.domu!!!
Pa še neki,tudi jaz delam v zdr.domu,kjer je nekaj zdravnikov zasebnikov nekaj pa ne,pa bi šla rajši k nezasebniku!user posted image user posted image

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: spet PEDIATER - LJ
16.4.2011 23:36:04   
cowgirl
trinca: popolnoma se podpišem pod tvoj post!!! jaz se peljem raje 15 minut dalj, kot do prvega dohtarja (zobarja, ginekologa ali os. zdravnika... pediatra pa sploh) in imam kvalitetno oskrbo in normalen odnos.
...smo v fazi menjanja pediatra... upam, da mi uspe.

_____________________________

Carpe diem

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?