|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Upoštevanje želja v LJ. porodnišnici
10.7.2006 21:31:25   
nikak
Morda vas je tu več z izkušnjami, pa bi vas prosila za kakšen nasvet. Sama bom sicer rodila drugič, zato nekako bolj vem, kaj me čaka. Bi si pa v zvezi s porodom in dogajanjem takoj po porodu želela povedati svoje želje - babici, predvidevam. Je to v porodnišnici v Ljubljani izvedljivo?

Saj ne gre za nobeno preseravanje, samo rada bi, da bi mi babica pomagala pri pravilnemu predihavanju, pa, da bi lahko takoj po porodu dojila, pomoč pri dojenju želim tudi na oddelku. S tem sem imela v prvo kar težave, v Pušenjakovi knjigici pa sem zasledila, da se da že pred napovedanim terminom v porodnišnici dogovoriti (čeprav ne vem čisto, kako to klapa). Saj vem, da na vse skupaj lahko opozorim, ko bom že tam, ampak vseeno si nekako želim tiste ziher pomoči (sploh, kar se tiče dojenja).

Torej, ima katera izkušnje z vnaprejšnjo domeno glede poteka poroda in poporodnih ur?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Upoštevanje želja v LJ. porodnišnici
26.7.2006 0:26:44   
siniti
ne vem kako je z dogovarjanjem v naprej... sem pa sigurna da ti bodo glede pomoči pri dojenju, itd... prav radi ustregli...
upam da se ne bo katera sedaj spotaknila ob tale post, jaz namreč sem bila z ljubljansko porodnišnico fuuuul zadovoljna... se da vse zment, samo rečt je treba... če pa ne poveš kaj te muči, tud oni ne morjo vedet... so mi pa glede dojenja pomagal že v porodni, brez da bi sploh kaj rekla, je prišla sestra kakšne 15min po celi štoriji v porodno in kr lepo rekla, bomo probal mal podojit, tako da sem svojo user posted image  pristavila takoj, ko sem se jo vsaj mal nagledalauser posted image ... no evo pa se že dva meseca lepo pridno dojive...

SREČNO...

(odgovor članu nikak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Upoštevanje želja v LJ. porodnišnici
26.7.2006 0:31:20   
siniti
Aja pozabla sem napisat, da tudi kar se tiče predihavanja med porodom,ti ful pomagajo... vsaj pri meni je bilo tako... ko se je šlo zares je non-stop zraven mene sedela ena od sester in mi sproti ves čas govorila kako pa kaj... sem ji še dons hvaležna... sama res ne bi zmogla...

(odgovor članu siniti)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Upoštevanje želja v LJ. porodnišnici
1.8.2006 12:13:40   
nikak
Uf, hvala za tvojo izkušnjo. Trenutno je tudi moja sestra v porodnišnici in pravi, da ji prav lepo pomagajo glede dojenja. Žal sama nimam takšne izkušnje od prvega poroda, pa me tole zdaj kar obremenjuje. Upam, da bom lahko dojila že v porodni sobi, če le spet ne bo kakih zapletov. Prvič sem otroka na prsi dala lahko šele tretji dan. user posted image  In nama je tako dojenje delalo precej preglavic. Zdaj pa upam na uspešen scenarij od začetka. user posted image

LP

(odgovor članu siniti)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Upoštevanje želja v LJ. porodnišnici
1.8.2006 12:27:15   
Anonimen
Živijo!

Pred tremi meseci sem rodila v Ljubljani in sem bila zelo zadovoljna.
Prej se sicer nisem nič menila o porodu, me je pa babica v porodni, še preden se je začelo zares, vprašala, kakšen porod si želim in smo se vse pogovorili. Upoštevala je tudi mojo željo, da sem med popadki hodila, pravzaprav me je k temu kar sama spodbujala. Po porodu sem otroka dobila ne trebuh, potem sva se pol ure kengurujčkali, potem pa mi je babica pomagala še, da sva se prvič podojili, pokazala mi je tudi, kako jo pravilno pristavim.
Tudi na oddelku so bile sestre zelo prijazne in ustrežljive, me vsakodnevno večkrat vprašale, če rabim pomoč pri dojenju.

(odgovor članu nikak)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Druga nosečnost
пеперутка16

Koliko časa po prvi nosečnosti in carskem rezu delati na drugi nosečnosti?

6 mesecev je zadostna doba. (8%)

Približno 9 mesecev kasneje. (8%)

Najmanj eno leto. (38%)

Več kot eno leto. (46%)


Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!