|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleče dlesni
20.1.2006 23:49:52   
cal
Naša mala ima že 12 zobkov, sedaj pa ponoči stoka ker ji prihajajo podočnjaki. Zanima me s čim jim vi mažete dlesni da jim malo ublaži bolečine, mogoče kako vino, šnopc, čebula, ker slišiš marsikaj. Mi imamo gengigel, mažemo in mažemo, pa še vedno stoka... Svetujte mi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleče dlesni
21.1.2006 14:27:12   
ZARA
Jst imam OSANIT - homeopatske kroglice iz Avstrije, ki se jih da kupit v vsaki lekarni. Zari zelo pomagajo...vsi zobje so šli zaenkrat ven brez večjih problemov...zdej pa ne vem, a so zobje neproblematični, al pa so kroglice tako super!
lpk

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu cal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Boleče dlesni
24.1.2006 7:55:16   
puncica
Mi bomo tud znorel zarad teh zobov, naši rastejo štirice, čeprav ima samo 8 zob pri 19 mescih ampak ti kočnki, bunke ima tam take, da jo mora bolet ampak to ima že ene 3 mesce mater!!!!!! jst ne vem al ne morejo prebit dlesni al kajuser posted image Me tud zanima s čim ji nej mažem, jst ji dam ko je hudo kr calpol pa je potem kr boljše, samo tri mesce mater kako lahko en kočnik raste tri mesce in tri mesce že bunka user posted image

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?