|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odhod domov
10.2.2006 8:38:28   
eeeva
zanima me, kako je kaj v lj in po z odhodom domov...če je vse o.k., ali vztrajajo in te ne spustijo prej kot v 3-4 dnevih?

saj ne vem, morda jih bom krvavo rabila, ampak kolikor se poznam, pa kolikor imam izkušnje s svojimi hospitalizacijami, se mi je vsakič že po dnevu skoraj zmešalo...dobesedno, ker sem zaradi enih zelo neprijetnih in dolgotrajnih izkušenj v mladosti zelo občutljiva na to, ali sem doma ali ne...trapasto morda, ampak zna postat kar hudo...

druga stvar je še, ali je res, da v postojni nimajo pediatričnega oddelka in da otročka pošljejo samega v lj, če je kaj narobe, z rešilcem, ti pa ostaneš kar tam? me je mati včeraj tako prestrašila....

še nekaj, kar ne sodi pod to temo, in sicer modrči..imam tako majhne joške, pa ga ne nosim nikoli...kaj je sploh razlog za modrček za dojenje, razen podpore in morda tega, da se ne vidijo toliko fleki za mleko?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odhod domov
10.2.2006 8:55:36   
bskrle
Da bi te spustili iz LJ pred 3 dnevom še nisem slišala, saj morajo videti, kako okrevaš ti in kako je z otrokom (dojenje, zlatenica - pri nekaterih se pojavi 3 dan,  morebitne druge težave). To pa v 24 urah zagotovo ni možno.
Če imaš kakpen strah, je pametno da o tem govoriš z ginekologinjo ali splošno zdravnico.
Drži,da pri zapletih otroke odpeljejo v LJ ne le iz Po ampak tudi iz ostalih porodnišnic.

(odgovor članu eeeva)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: odhod domov
10.2.2006 9:29:19   
lelaval
Tretji dan te spustijo domov (vsaj v MB), a se prvi dan šteje, če rodiš do 17.00, po tej uri pa se 1. dan šteje naslednji dan. Morda je bolje, da se sprijazniš s tem, da pač raje zdržiš dan dlje v bolnici, da veš, da je s tabo in otrokom vse vredu.
Jaz sem lani prišla v nedeljo ob 4.00 zjutraj not, rodila ob 19.20 zvečer in šla domov v petek zjutraj. Pa sem raje potrpela, saj sem vedela, da je z obema vse O.K.

(odgovor članu eeeva)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: odhod domov
10.2.2006 10:06:21   
3new!yes!!
Po moje je tole malo pretiravanje... Ce vse ostanejo 3 dni, bos pa tudi ti..
Tokrat ne bos hospitalizirana ker je s tabo kaj narobe, ampak ker dobis en cudovit zaklad in bi moralo biti to, koliko dni bos noter, postranskega pomena..

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: odhod domov
11.2.2006 18:52:54   
eeeva
pa a se da it ven za dve uri, medtem ko je pri otroku oče? mislim tako v svojih cunjah, ne v tistih spalnih haljah ćez cesto do zelenjavarja in nazaj...če smo zdravi, seveda.

(odgovor članu 3new!yes!!)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: odhod domov
12.2.2006 11:23:20   
Tricia
1. Tud jaz sem zeloooo trpela v bolnišnici, a 3 dni se le da potrpet. Itak nisem bila za nobeno rabo, tako da mi je konec koncev prav pašalo bit tam.

2. Da v PO nimajo pediatričnega oddelka sem slišala tud jaz. V Šempetru ga imajo, vem ker je imela frendica tam svojega user posted image  8 dni. Je pa res, da če je res kaj zelo hudo, da tud od tam peljejo bebico v LJ.

3. Modrček za dojenje ti olajša dojenje, ker se lahko spredaj odpre. Seveda pa nudi tudi oporo dojkam.
Jaz tud nimam in nisem imela velikih po porodu, tako da sem imela samo enega, drugače pa kar navadnega brez kosti.
Ne razumem pa kar si napisala...da se ne vidijo fleki od mleka? Zaradi modrčka se vidijo ravno tako. Da se ne vidijo moraš v modrček dat blazinice, ki so prav za to narejene.

(odgovor članu eeeva)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: odhod domov
12.2.2006 11:27:59   
Anonimen
ne razumem zakaj bi hotla vmes za 2 uri vn.,..mislm da nebo šlo??!! user posted image

(odgovor članu eeeva)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: odhod domov
12.2.2006 11:42:42   
eva1
Na lastno odgovornost s podpisom za izpust greš lahko pol ure po porodu domov če želiš, otroka pa mislim, da ne spustijo domov prej kot po 3 dneh! Brez privotitve ne smeš zapustiti bolnice niti za 1 uro!
Glede modčka za dojenje-če ga ne boš imela, ti bo prve dni čez majco teklo mleko, ker ponavadi tam 2, 3,4 dan pride do navala mleka in takrat res uliva do konca, tako da sta modrček in blazinica skoraj obvezna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: odhod domov
12.2.2006 13:51:09   
3new!yes!!
in zakaj bi clovek sploh sel nekam takoj po porodu, brez otroka?
Nic jasno..

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: odhod domov
13.2.2006 7:58:11   
Barbs
Ne jo kregat... morda se je samo malce napačno izrazila. Jaz jo pa razumem. Po prvem porodu se mi je neznansko mudilo domov. Hotela sem že naslednji dan, pa pač ni šlo. Ne vem, zakaj sem se tako počutila, pač... želela sem domov. Pa smo drugače rešili. Bolj pogosto sem imela obiske - mož, pa mama, ata... ko jih ni bilo, pa smo za kakšnih petnajst minut  še z dvema drugima iz sosednjih sob šle spodaj na sok, belo kavo, na klepet, pa je bilo takoj lažje zdržat. Po moje tudi nihče ne bi opazil, če bi katera šla "ven" , vendar se mi to res ne zdi smiselno. Pusti zelenjavarja, naj ti dragi prinese korenjeuser posted image user posted image ... Jaz sem bila vsa korajžna in polna energije, pa sem že po prihodu domov takoj naslednji dan hotela sama do trgovine, ki je par korakov stran - tako, da se mal zluftam, ker mi pač ni bilo nič... In sem šla, pa sem takoj pogruntala, da ni fajn. Sem imela čist telečje noge sred štacune, pa kar "polivala" me je neka vročica, pa vrtoglavica... tako da.... zdaj, v tretje, mi ne pade na pamet, da bi sploh razmišljala o čem podobnem. V porodnišnici se bom pustila lepo crkljati, potem pa še doma kak teden ali dvauser posted image user posted image  

Je bilo pa ful hudo za mojo cimro, ker je hotela domov zato, ker jo je skrbelo, kaj počne mož. Že v porodnišnico je hodil precej nalit, potem je imel dolgo vožnjo domov in je bila revica dobesedno na koncu z živci - kar naprej je letala do telefonske govorilnice, jokala... Mislila je, da če bo doma, bo boljše.
res se mi je smilila.user posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 13.2.2006 8:02:40 >


_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu 3new!yes!!)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: odhod domov
15.2.2006 17:46:29   
Grascakinja
V Lj moraš ostat 3 noči, ampak meni ni bil noben bavbav. Komot bi bla lahko še kak dan tam.
Zakaj bi pa šla ven za 2 uri in pustila otroka samega pri očetu, mi pa ne potegne, res ne. Se mi zdi mimo, popolnoma. Pa saj boš videla, ko boš dobila otroka v naročje, ni šans, da bi ga dala iz rok. Sploh pa je "it kam za 2 uri" vprašljivo, če imaš šive, še do WCja težko prideš.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako se računajo tedni in meseci v nosečno...
Dnevi, tedni, meseci, tromesečja? Če ste zmedeni, niste edini. Medtem ko nekateri govorijo o nosečnosti, ki traja 9 mese...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?