|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako lahko ena majhna pozornost...
5.3.2006 17:45:14   
mala Zala
... polepša človeku dan!

Moja dva sta odšla k mojim staršem (na večerjo in Zala bo prespala, da si mami malo spočije, ker ima jutri CTG in pregled), jaz pa malo pospravljam, urejam cot(k)e, počivam,... in razmišljam, kako smo lahko srečni, da imamo take sosede kot jih imamo.

Namreč, ko sem bila še otrok, smo stanovali v sosednjem kraju, kjer smo imeli za sosede prave pošasti. Kar naprej so iskali prepir, otroke podili z dvorišča, kot bi bilo njihovo. Ko sem se točno na moj 7. rojstni dan vračala z Debelega rtiča in me je ati hotel it čakat, ga je sosed napadel z enim kolom, pričakal ga je v temi in ga kresnil po glavi. Še dobro, da je bil toliko, da se je ubranil. In potem je na sodišču mahal s palčko od lučke (neki tazga), da se je branil z njo, ko ga je moj ati napadel. Mislim.... Brez veze, počasi smo se vsi odselili iz tiste večstanovanjske hiše, oni pa imajo povsod probleme in se z vsemi tožarijo.

Hočem povedati, da imamo tam, kjer sem bila prej doma, zelo dobre stike s sosedi, pa gre za kar precej veliko naselje blokov. Da pa ne govorim, kako me je že parkrat presenetila moja zdajšnja soseda. Vedno, ko naju z malo vidi na hodniku, ji kaj prinese, kako pomarančo, čokoladko... Zadnjič je pekla piškote in mi jih je prinesla na vrata. In danes štrudl. Mi je že kar nerodno. Jaz sem trenutno v fazi "nekuhanja in nepečenja", ampak res ji bom morala kdaj povrnitiuser posted image .

Res je lepo živeti v takem okolju!

Snežen pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako lahko ena majhna pozornost...
5.3.2006 17:55:28   
Anonimen
Ja lahko si srečna!
Mi doma sploh nismo imeli nobenega odnosa do sosedov in nobenih stikov in jih še vedno nimamo.
No mojih zdajšnjih pa še ne poznam razen z hodnika. Upam pa da so "fajn". Res si lahko vesela da imaš tako fajn sosede. Pa kar povej jim kako si vesela da so tako vredu. Boš tudi ti njim polepšala dan.

(odgovor članu mala Zala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako lahko ena majhna pozornost...
5.3.2006 18:44:06   
rija
tudi mi imamo kraaaaaaaaaaaasno sosedouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako lahko ena majhna pozornost...
5.3.2006 19:53:05   
muki1
Naši sosedje čez cesto so okej. Dobro se razumemo, mala velikokrat pokasira kakšen priboljšek, jaz pa domač kruh iz krušne peči, mmmmmmmmmmmmmmm.
Medtem ko sta naša leva soseda prava odbitka. Prekregata se dneve in noči in mi moramo vse poslušat. Gospa ima tak prodoren glas, da uho boli. Do nas sta sivcer oba okej, ampak sta zelo moteča za okolico. Soseda na desni pa ....da ne zgubljam besed....njega se prav bojim, ima tak zloben zablojen pogled, da ga sploh ne morem v oči gledat.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako lahko ena majhna pozornost...
5.3.2006 21:19:00   
lelaval
-imate res srečo, da imate takšne sosede.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako lahko ena majhna pozornost...
5.3.2006 21:26:10   
Anonimen
Jaz se pravkar bašem z veliko Dorinino čokolado z lešniki, ki sem jo pred eno uro dobila od sosedov, poleg pa še buteljko rumenega muškata in 20 dag kave. In to samo zato, ker jim je mož posodil neke posebne klešče, ki jih sicer uporablja v službi. Res imamo super odnose. Sicer je sosed tudi zidar in nama je naredil vsa zidarska dela v kopalnici in ni hotel kasirati nič (predviden predračun je znašal okoli 100 tisočakov). Od drugih sosedov pa dobivam zelenjavo, flance, kupim krompir in čebulo za ozimnico.
Jaz pa jim na vsaki naši čagi nesem torto in pecivo, vsem trojnim sosedom, ki obkrožajo našo hišo. Vsi so zelo super. Za božič pa sem jim sama naredila svečnike iz gipsa v obliki božičkov in snežakov, zraven pa cel krožnik mojega domačega mešanega peciva. Pa so bili zelo veseli.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako lahko ena majhna pozornost...
5.3.2006 22:53:58   
KODA
user posted image user posted image tudi jaz sem zadovoljna z sosedi.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako lahko ena majhna pozornost...
6.3.2006 9:02:25   
mehurčica
Tudi mi imamo super sosede!user posted image  

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako lahko ena majhna pozornost...
6.3.2006 9:53:14   
špelin@
Hej, šele zdajle sem ugotovila, da te najdem tudi na tem forumu user posted image  Sem za časom user posted image

Uživaj v takšnih fajn medsosedskih odnosih, če imaš pa kaj štrudla viška, ga vrzi čez hrib user posted image user posted image user posted image

Pozdravček user posted image user posted image user posted image

_____________________________

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kako lahko ena majhna pozornost...
9.3.2006 23:35:14   
Anonimen
Jaz sem v blokovskem naselju in vse sosede poznam samo na videz. Takorekoč.
V "našem" hodniku v pritličju bloka imam na enih vratih specialca slovenske vojske in me je kar groza, kadar se z brzostrelko in v vojaški uniformi sprejaha po hodniku. Na drugih vratih je gospa, ki ima 25 ur časa na dan in ne dela popolnoma ničesar drugega kot to, da stoji pri vhodnih vratih svojega stanovanja, gleda skozi kukalo na hodnik in ugaša luči za vsemi. Na tretjih vratih pa je gospa z velikim psom in še večjim mačkom, ki nas ne mara od lanskega leta, ko je moj Kamikaza "nekoliko preveč naglas" praznoval svoj 30. rojstni dan ob treh zjutraj. Pa glasba ji menda ni bila všeč...
Tako, da... sem kar zadovoljna, no...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?