|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr. REŠ
8.3.2006 18:12:59   
nenitra
Sem se vpisala, ker več nisem vedla kaj. Berem tukaj pa vidim, da lahko veliko izvem skoraj več kot pri G. Dve leti odkar sva se poročila že poskušavauser posted image pa kr nč. Pa sem bla pr G. že naročena na vse preiskave pa dabroston pred tem pa tud že zrihtana bolniška jest pa ratam hripava pa kašlam - strah pred tem pomoje, to se mi je trikrat ponovl. Pol mi pa kolegica pove za Dr. Reša, najdem ga na netu pa mu pišem meil. Lepo mi pove, da oba z napotnico sva na vrsti čez 14 dni, ko pokličeva na telefonsko, ki jo je napisal. Pa mi je kr blo težko it do mojga G., ampak sem šla. P ase je vidl, da mu kej ni blo všeč in je reku, da pol da on roke stran ampak me je na naslednji pregled naroču čez eno leto.
Zdej pa ne vem, če sem se prou odločila, zato me zanima, ker mi je moj G. že prej rekel, da on dela z epruvetkami. Kaj pa preiskave, ki jih omenjate tle gor Laparoskopija, HSG..., edin kr me je dal pregledat so hormoni, mal sm mela povečan PROLAKTIN pa sem se že pomirila ker sm tle na forumu brala, da je to ene vrste stresni hormon tega mam pa zadne cajte res kr preveč - stresa mislm. Pa zaseledila sem, da je treba plačat a mi lohk še kakšna pove o tem. Kaj pa pol če on ne dela preisav, kam pa nej pol grem k moj G. je dal zdej roke stran. Dejte mi pomagat.
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dr. REŠ
8.3.2006 20:08:15   
emaa
tvoj G ne more dat kar roke stran, dokler si njegova pacientka, te mora zdraviti. Laparoskopija je operacija, kjer preverijo kakšno je stanje jajcevodov in jajčnikov, ter če je potrebno kaj popravijo. Histeroskopija pa je poseg na maternici, kjer se odpravi anomalije, če so tam. HSG je kontrastno slikanje rodil, vbrizgajo barvila, posnaemjo sliko, da vidijo do kam je barvilo prišlo in iz tega sklepajo na stanje tvojih rodil. Naj se ti pa ne mudi na take posege. Prvo so preiskave hormonov (kar že imaš) in spremljanje ciklusa z UZ pri tebi in spermiogram pri tvojem dragem. Potem se slika že malo bolj zbistri. V primeru, da sumi na problem pri tebi, sledi ponavadi HSG, razen če na UZ že prej kaj takega vidi ali sumi, da te pošlje na laparo ali histero. V primeru, da najdejo problem pri možu bojo temu primerno ukrepali. Če nimaš ovulacij, pa ni drugih ovir, ti bo G predpisal klomifen.
Je pa zadeva zelo nerodna, če je tvoj G strokovnjak za neplodnost. Tvoj mož pa načeloma rabi napotnico svojega osebnega zdravnika. Za epruvetko (če pride do tega) pa načeloma ni treba plačat, 4 postopki ti pripadajo na stroške zavarovalnice. Ker pa to krije zavarovalnica, to poteka malo počasneje. Pri Rešu imaš opcijo, da si za epruvetko prej na vrsti, če prvi postopek plačaš, drugega imaš na zavarovalnico, itd. Seveda pa se lahko tudi pri njemu odločaš, da najprej pokuriš postoke na zavarovalnico in greš šele potem samoplačniško. Upam, da sem ti kja pomagala, ti pa se le pomiri, saj ni tako hudo, saj boste najprej iskali vzrok, zakaj še nisi user posted image , potem pa naprej.

(odgovor članu nenitra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dr. REŠ
8.3.2006 20:14:15   
Massa26
Živjo!

Ne razumem, a tvoj G je tudi specialist za neplodnost? Če ni, nima kej bit užaljen in ˝dajat rok stran˝, če pa je, bi te pa po moje že moral seznaniti z vsemi preiskavami. Najmanj kar je, bi te moral poslat na HSG. A je tvoj partner že šel na spermiogram?

V glavnem, midva sva tudi pri dr. Rešu. Šla sva lani marca, partnerj je dvakrat naredil spermiogram, jaz pa preiskavo hormonov, potem sem dobila klomifen za štiri mesece, sledil je HSG, potem še 4 meseci klomifena, sedaj pa bo verjetno laparoskopija na vrsti. Do sedaj sem plačala samo 3.000 SIT za pregled hormonov. Pravijo pa, da skoraj vsi pri njem prvi poskus z epruvetko plačajo, so pa potem pri 2., če je potreben, takoj na vrsti tudi na koncesijo. Vsaki drugi postopek je na koncesijo, tako nekako.

(odgovor članu nenitra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dr. REŠ
9.3.2006 7:55:29   
andreja 07
midva z mpožem sva poskušala 2 leti,potem sva šla na leonišče,kjer so ,ko so me vidli vsi povprek samo tulili name-kar mi niti slučajno ni blo všeč.in sem vedno šla objokana domov in se v 2 letih tud tam ni nič spremenilo vsi so saam tulil da moram shujšat in da je to to naj omenim,pred skoraj 7 lezi sem z temi istimi kilogrami morda še kak več,zanosila v prvo ampak z drugim partnerjem.
no potem se m tako kot brala da obstaja dr. Reš.poklicala se naročila isti dan ko sva imela pregled sva zvedla da iam mož slab spermiogram. kar prej nihče ni omenil na GK.pa je dal seme vsaj 10.In Reš je jasno povedal da kaj dosti upanja ni in da priporoča isci.
približno 2 meseca sva rabila z možem da sva se soočila z zadevo in jasno jaz zamenjala službo-za večjo plačo in začela šparat tolarčke za postopek. potem sem morala čakatuser posted image  kar 4 mesece,verjetno je ravno zarad živcev ni bilo ker sem komi čakala kdaj bo,da grem v postopek,sprožili so mi jo z primolut nor.
po dajanju enekcij in nekaj UZ so mi nardili punkcijo,oplodili celice in lahko ti povem da sem danes ponosna user posted image 3 tedne 5 dni.
torej samoplačniškiISCI JE USPEL V PRVO.IN RES SEM VESELA

no plačala sem pa z vsem gorivom zdravili in pa sam postopek okol500.000,00 sit.zdravila pa sem v italiji kupila.tko okvirno da malo veš je pa cen arazlična ker je odvisno kok zdravil rabiš.
Upam da sem ti vsaj malo pomagala razvozlati uganko in podala kako informacijo.Želim ti da čimprej tudi ti zagledašuser posted image user posted image
lep dan
andreja

_____________________________

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dr. REŠ
10.3.2006 18:28:00   
nenitra
Hvala vam punce - emamair, massa 26 in andreja 07, naj vsaj na nekaj stvari odgovorim in dodam nova vprašanja.
Moj G mislm, da ni specialist za neplodnost vendar opravlja vse te posege k ste mi jih tko lepo opisale še posebej emamair tebi hvala. Vendar kot sem omenila sem bla kot zanalašč takrat, ko sva bla zmenjena za operacijo prehlajena in  tako narkoza odpade, vmes pa sem slišala še nekej krepkih proti njemu, pa čeprav je zelo prijazen ima pacientk ful od najmlajših do nosečnic in starejših, pa se je že npr. pr moji teti neki zmotu, oziroma ni dal prave diagnoze in zato ne pravih zdravil, če to ne bi njena osebna zdravnica ugotovila bi zaradi slabe krvi umrla. Pol te pa kr mine. Ker pa sem slišala za Dr. Reša, da se ukvarja le stem se s tabo in partnerjem pogovori, pol ste pa še tle na forumu vse tko pohvalile njegovo delo, da sem se enostavno premislla in odločila za njega - Reša. Zdej pa ne vem samo to, res mi je moj G reku, da da roke stran , še moja mami je bla kr huda k sm ji povedala in mi je rekla sej boš pa druzga dobila sej lohk izbiraš sam svojega zdravnika. Samo, če grem jest zdej do Dr. Reša kot ste že napisale bo prvo terapija - hormoni, te sem jest šla le enkrat zmert pa še to sem brala, da je večkrat posledica povišanja prolaktina prav stres, zato mislm da bi to moral pregledat večkrat, ne vem. Res je pa tud, da mi je G na UV reku, da notr neki vid, enkrat je vidu drugič pa spet ne tko d je mal sumu na pregrado, sam to ni zihr... Zdej pa jest mam že napotnco moj jo dobi v ponedeljek pol bom pa klicala v Dravlje, kaj pa če bom morala na kkšen tak pregled HSG, laparo... al bom mogla met napotnico od svojega G al mi jo bo dal Dr. Reš, ke rk svojmu G ne vem če bi sploh še šla.Me je zdej kr mal razočaru.
Drgač pa čestitam tebi Andreja za user posted image  al pa user posted image  to kar si tle vse tud želimo. No vidš jest tud pravm, da če si mal težji tle nima velikega vpliva, ker če si zdrov bi do oploditve vseen mogl pridt. Zanimivo, ker vse omenjate klomifen, men ga moj G ni nič omenjal pol pa ne vem al ma vsak svojo proceduro al kaj. Vidm pa da to kr traja najprj 4 mesece pol pregled pa še 4 mesece, o groza jest sm pa misla, da bo to hitr, da bi vsaj to poletje zanosila. Leta tečejo, vidm da list se pa zato daljša, se še slišmo do takrat pa lepo se mejte lepouser posted image , da bo čimprj user posted image user posted image , da ne bo user posted image

LP, torej pogum velja, tlele na teh straneh ga je na pretek, zato še enkrat hvala.

user posted image

(odgovor članu nenitra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dr. REŠ
12.3.2006 12:54:35   
emaa
Saj če je tako si lahko Reša izbereš za svojega osebnega G, pa ne bo porblemov z napotnicami. Je pa tako, da te na vse posege napoti specialist za neplodnost, torej on izdaja napotnice za hormone (verjetno boš morala še enkrat na odvzem, pa bojo jemali kri na 20 minut, 3x mislim, da ugotovijo ali je res povišan, ali je le stres). Reš bo imel pa napotnico od tvojega G, na poodlagi katere ti vse napotnice izdaja. V kolikor pa vzameš njega za G, pa nimaš nobenega problema.

(odgovor članu nenitra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...
V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?