|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hotel Žusterna ali hotel Koper
27.7.2011 13:20:08   
abc123
Kateri je boljši za nekaj dni odmora v avgustu? Imamo pa še dvoletnico, ki rada plava z rokavčki, hodi na sprehode ipd.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hotel Žusterna ali hotel Koper
27.7.2011 16:40:50   
ona
Oba sta od Čatežških,tako,da sta uredu,pa niti ne tako oddaljena eden od drugega,edino Kprski se mi zdi,da je bolj v centru vrveža kot Žusterna user posted image Za sprehajat pa imaš v obeh.

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: hotel Žusterna ali hotel Koper
27.7.2011 17:08:32   
eva1
mislim da hotel koper nima bazena, ampak se je treba hodt v žusterno kopat! Hotel kopšer je v centru mesta, žusterna malo stran-ampak imajo super peš poti!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: hotel Žusterna ali hotel Koper
27.7.2011 17:28:17   
uškinamama
Hotel Koper je v centru, do urejenega kopališča  - mokre mačke imaš cca. 300 metrov, okoli tega hotela je cel kup igral - pred kopališčem, na sami plaži, nasproti hotela je tržnica , kjer so tudi igrala. Na tržnici imaš par sladoledarjev, na promenadi zraven prodajajo sladkorno peno, palačinke.  Pred hotelom je tudi postajališče mestnega vlakca. Med oba hoteloma je sprehajalna pot.

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: hotel Žusterna ali hotel Koper
27.7.2011 18:40:31   
liliana
V žusterni vem, da imajo neko akcijo, da za tri nočitve s polpenzionom (to pomeni 4 dni kopanja v njihovem aquaparku) plačaš za dve odrasli osebi in otroka okrog 130 EUR.....samo so pa sobe brez balkona......



(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: hotel Žusterna ali hotel Koper
27.7.2011 19:57:22   
Anonimen
sem bila v Žusterni v sobi brez balkona,vse skupaj je bilo tako majhno,da se komaj premikaš.Najbolj kar me je pa motilo je pa, da je bila soba z razgledom na smeti in zanemarjeno dvorišče.Zjutraj ob šestih so te pa zbudile čistilke pa tovornaki,ki so pripeljali perilo pa so ropotali in se drli kot da so sami.Hotel je res v slabem stanju.
Lp

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: hotel Žusterna ali hotel Koper
27.7.2011 20:11:54   
majrim
Potem pojdi raje v Izolo v San Simon, kjer imaš vse kar potrebuje tvoja deklica user posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: hotel Žusterna ali hotel Koper
27.7.2011 21:04:54   
abc123
moram izbirat med tistim kar ponujajo čatežke, ker imamo darilne bone. Tale izkušnja s smetmi in Žusterno me je pa res odvrnila, ker mi bomo imel prenosno posteljo s sabo in potrebujemo prostor in mir, pa fino bi blo še balkon, da bova midva lohk uživala zvečer ko bo tamala spala v sobi.
Druga možnost pa je, da še mal počakamo in najamemo apartmaje v septembru in je. Kopat se pa v Žusterno hodimo al pa v morju če bo še dovolj toplo (ker zdej apartmaje lohk najameš samo za cel teden).

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: hotel Žusterna ali hotel Koper
28.7.2011 8:14:14   
t5t6
Hotelov v notranjosti ne poznam. Glede na zunanjost in predvsem kar ti nudi okolica bi izbrala hotel Koper. Je v centru mesta, ob morju, zraven imaš tržnico za popit kako kavico, plaža je par minutk hoje in je zelo primerna za majhne otroke: kamenčki, lep dostop v nizko vodo, igrala, peskovnik, Wc ji, senca, sladoled... je urejeno in čisto. V Kopru se tudi popoldan in zvečer vedno nekaj dogaja, je živahno. Tudi iz Žusterne si hitro peš ali z avtom v Kopru, ampak z majhnim otrokom ni tako praktično. Tam imaš tudi plažo ampak pravijo, da ni tako čista in urejena kot Koprska. Kakovost vode pa je itak enaka, ker je vse ful blizu.

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako organizirati prvomajske šolske počitn...
Tisti starši, ki med počitnicami nimate na voljo "servisa babic in dedkov", se lahko znajdete tako, da se dogovorite s...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?