|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neobičajna menstruacija
15.1.2007 17:06:43   
miška38
Najprej lep pozdravček vsem na forumu. Prosim vas za pomoč in za svoje izkušnje... za kaj gre: v četrtek sem dobila user posted image , ob običajnem času - 29.dan (običajno od 28-32 dni). V petek zjutraj pa sem začela zelo močno krvaveti - od mene so šli celi kosi krvavega tkiva (se opravičujem izrazu ampak ne vem, kako naj se drugače izrazim)... Precej sem se ustrašila in poklicala sem ginekologinjo, ki mi je svetovala, naj takoj naredim test... Bil je negativen, sicer je rekla,da bi šlo lahko za spontan splav... Tiste, ki ste že imele spontan splav prosim vas, povejte mi, kakšna je situacija v takšnem primeru - zavedam se, da je to za vas zelo delikatna tema, a vam bom za vašo izkušnjo zelo hvaležna.

Ginekologinja je rekla, da je to lahko posledica, če ni prišlo do ovulacije... ampak meni se kaj takega še nikoli ni zgodilo....  Kaj  pa ve mislite?!

Danes je 5. dan - krvavim samo še malo, bolečine v trebuhu - a ne hude - pa so še vedno...

Se opravičujem, če sem napisala precej zmedeno, obenem pa hvala, da me razumete. Včasih vidimo strahove tam kjer jih ni... Pomagajte mi z svojimi izkušnjami, da bo mojih strahov manj user posted image .

Že vnaprej HVALA!


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neobičajna menstruacija
15.1.2007 18:47:16   
stunfek
Živjo Miška! Ne obremenjuj se, če je bil to spontan splav ali ne. Tudi meni se je enkrat zgodilo, da sem krvavela močno na način, ki si ga opisala. Vzela sem to kot pač malo neobičajno menstruacijo. Vse kar ti svetujem je, da bodi pozorna na bolečine v trebuhu. Te morajo seveda hitro izginiti, če ne pa obišči svojo ginekologinjo.
Menda ima vsaka ženska po statstiki v življenju vsaj 3 ss, za katere pravzaprav sploh ne ve, da so se zgodili. Menim, da ss v tako zgodnjem času, ko pravzaprav še ne moremo govoriti o nosečnosti, saj je nikakor ne moremo indicirati mine brez zapletov kot malo bolj močna menstruacija. Zelo tanka je linija celo med tem ali je to bil ss ali pač ne.

Pomiri se in ne misli na možen ss, pozorna pa bodi na svoj trebuh in bolečine in se v primeru da ne pojenjajo res oglasi pri svojem zdravniku.

(odgovor članu miška38)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: neobičajna menstruacija
15.1.2007 19:24:12   
miška38
Najlepša hvala za hiter odgovor in spodbudne besede! V upanju, da ni nič narobe, se bom poskušala umiriti in zbrati, da nadaljujeva pri najini želji - imeti user posted image .

Obilo lepih trenutkov tebi, pa tudi vsem ostalim na forumu.


(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: neobičajna menstruacija
16.1.2007 12:47:56   
Anonimen
oj miška38, ja veš jaz sem imela popolnoma enak pojav samo kaj jaz sem bila noseča 6 tednov. začela sem krvaveti in od mene so šli samo krvavi kosi kot strjena kri je zgledalo. takoj sem šla v bolnico in so mi naredili vaginalni uz in ugotovili da je bil ss. to se je zgodilo lani okt. in tako se še danes trudiva dobitiuser posted image . pa žal nič user posted image ! bo že, ti se kar lepo pomiri če pa se ti bolečine ne bodo umirile pa se le posvetuj z zdravnikom.
želim ti da čimprej zagledaš user posted image . touser posted image pa pošlji na dopust in ji daj za 9 mesecev prosto.

(odgovor članu miška38)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: neobičajna menstruacija
17.1.2007 16:36:56   
buča
kako to misliš,da ni ovulacije,če je tako močna menstruacija?Jaz imam vsako 2 tako močno,da to ni res,kose tkiva moram dobesedbo z roko ven potegnit...pa sem bila že na milijon uz,z milijon različnimi dr,pa je vse ok...nisem pa še slišala,da pa zarad tega ni ovulacijeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: neobičajna menstruacija
18.1.2007 22:27:43   
upica
Buča
Res obstajajo tudi anovulatorni ciklusi, ki se zaključijo z menstruacijo. Jaz si razlagam takole: Hormoni pripravljajo maternico na sprejem jajčeca (debeljenje maternične sluznice). Folikel raste, poči (ali pa tudi ne, ne vem), vendar v njem ni dozorelo jajčece. Menstruacija je izločanje odebeljene sluznice maternice. Debelejša je bila sluznica, močnejša je menstruacija.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: neobičajna menstruacija
18.1.2007 22:40:48   
upica
Miška38
Ni bil ss. Zato ti je g. rekla, da naredi test. Če bi bil ta pozitiven, bi bil ss.

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?