|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje najkvalitetnejša zunanja gugalnica?
14.4.2006 21:00:46   
Maja Z
Ojla

zanima me kje naj kupimo najboljšo gugalnico za ven? Kaja je stara 1 leto in bi ji dedi in babi kupila gugalnico. dedi je že nekaj gledal, ampak po njegovih standardih nobena ne ustreza.user posted image  je kot "varnostni inžinir"user posted image user posted image ..saj ima prav!

Torej iščemo dobro, stabilno in sploh naj, naj gugalnico. Kje? Pri nas ali mogoče Avstrija? Pa kakšna je okvirna cene le-teh?

Hvala.
Maja

_____________________________

Lepo je biti mamica!.......včasih tudi naporno seveda :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje najkvalitetnejša zunanja gugalnica?
15.4.2006 19:45:00   
anitaz
Majaz...če imaš ogrodje dovolj stabilno, potem ne rabiš ne ve, kašne oh in sploh gugalnice.....pri nas je en dedi naštimal v delavnici (ko je bilo še mrzlo) na strop ene hudo močne "kavlje" in ta gugalnica bi še mene zdržala, čepšrav je plastiična. user posted image  
Ta drug dedi je pa ravno danes naštimal gugalnico (tudi plastično-zaenktrat,kasneje bo lesena), in jo je dal tudi na ene zeooo močne "kavlje".

Jaz mislim, da ne rabiš zato hodit v Avstrijo. user posted image  Sej dediji se znajo kar znajdet. user posted image

Prijetno guncanje!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?