|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težave po čiščenju
17.5.2006 9:52:06   
Petica
20.3.06 sem bila na čiščenju zaradi nerazvitega plodu v 12. tednu nosečnosti.
20.4. dobila menstruacijo in bila do včeraj brez tečav in skrbi.
Včeraj pa sem imela pregled pri ginekologinji. Ugotovila je, da maternica ni bila dobro očiščena in še to, da imam pregrado.
Danes zjutraj sem že oddala kri za beta HCG.

Če je imela še katera podobne težave, bom vesela vsakega nasveta oz. izkušnje.

Naj povem, da v 1. nosečnosti nisem imela nobenih težav - hčerka je zdrava.

LP,  Peticauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Težave po čiščenju
17.5.2006 11:33:47   
tinaaja
Jaz nisem imela problemov, vsaj ne da bi vedela. imam naslednji pregled sredi junija, tko da mi bo upam, da takrat naredila kasen UZ.
drugace pa je lahko posledica, da se rani maternico med ciscenjem in da se tko zaraste, da rata pregrada.. nekako tko..
na sreco imamo dobro tehnologijo, da ugotovijo take zadeve in to je v koncni fazi, po prvem soku, samo dobro, ker bodo poskrbeli, da bos ok in da bo naslednja nosecnost bp.
pozdravcek, tina

(odgovor članu Petica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Težave po čiščenju
17.5.2006 12:20:10   
lana38
Jaz sem bila na UPN 15.3.-kromosomska napaka pri plodu. Potem sem morala 16.3. še enkrat na čiščenje, ker sem imela močne bolečine. Na kontroli pri svojem G 23.3. mi je tudi ugotovil, da še ni vse očiščeno, tako da sem bila 27.3. že tretjič na čiščenju. Zdaj sem pa že OK. Ne morem verjeti, da nas tako mrcvarijo in da ne pogledajo takoj, če je vse OK.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Težave po čiščenju
17.5.2006 16:41:36   
minka 123
Tudi jaz sem bila na čiščenju dvakrat - prvič 27.4., ker pa se krči in krvavitve niso umirili, sem odšla nazaj in ugotovili so, da ni bilo dobro očiščeno in tako je sledil naslednji poseg 6.5. Sedaj upam, da je vse OK (ne krvavim več in nimam bolečin), pregled pri ginekologu imam naslednji teden. So mi rekli, da čiščenje ni vedno uspešno, ker zdravnik pri posegu ne vidi kaj dela. Tudi z ultrazvokom takoj po posegu se ne more z gotovostjo ugotoviti, če je vse OK, ker so v maternici strdki krvi.

Veliko sreče vsem sotrpinkam!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Težave po čiščenju
13.6.2006 12:05:29   
T`rdeča
Tudi jaz imam za v petek napovedano čiščenje, pa me je kar groza, ko berem kaj se še pol dogaja. Povejte mi punce, ali ste mogle počivat po posegu, so vam predpisali mirovanje in kako dolgo?

(odgovor članu Petica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Težave po čiščenju
14.6.2006 9:21:45   
tinaaja
Ne se obremenjvat prezgodaj, ko ni problemov. Zal mi je, da bos tudi ti morala skozi to, ampak bos videla,da slej ko prej bo ok in bos sla v nove boje :)
kaksne komplikacije se zgodijo samo 1-2% vseh ciscenj, tako da je zelo malo moznosti. jaz sem se takoj naslednji dan pocutila, ko da nic ni bilo.. razen kravvitve ni bilo drugih posledic - fizicnih. je pa res, da sem sele po ciscenju/UPN zares zacutila da je vsega konec in me je cist podrlo. fizicno se le redko pojavljajo problemi, tko da brez skrbi, ker tudi ce se kaj pojavi, zdravniki uredijo. drzi se in ce rabis pogovor, se kar oglasi tukaj..

(odgovor članu T`rdeča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?