|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čakalna lista ivf,.....
26.4.2006 12:16:32   
Anonimen
punce zanima me, katera je na čakalni listi za ivf, pa ima  kljub temu še 3 postopke inseminacije oz more opravit še druge preglede.. zanima me zaradi tega, ker se mi zdi nesmiselno zdaj zapravit pol leta potem pa me bojo dali na ivf....

p.s. to sprašujem predvsem tiste, ki hodite v mb

upam, da mi bo katera znala odgovorit

lp neja(anonimna zato, ker nisem na svojem računalniku)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čakalna lista ivf,.....
26.4.2006 20:02:01   
Anonimen
Daj gor svoj nick in se ti javim privat!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: čakalna lista ivf,.....
28.4.2006 12:33:32   
saša80
tudi mene to zanima.

lp saša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: čakalna lista ivf,.....
30.4.2006 15:08:27   
brigita
Lep pozdrav aninimna!

Jaz sem na čakalni listi za IVF od 1.decembra 2005. Pred tednom dni sem poklicala kako daleč sem že za postopek in mi je sestra povedala, da naj nič pričakujem pred septembrom. Klicali so komaj oktoberke. Čakalne dobe so se podaljšale za cca.4 mesece, kar pomeni 10 mesecev čakalne dobe, da te sploh kličejo in začneš s terapijo. Katastrofa! Podaljšale so se pa zato, ker je dr. Kovačeva na porodniški in še ena laborantka.
Pri nama je tako, da sva bila takoj dana za IVF. IUI pri nama odpade, zaradi neprehodnosti jajcevodov. No tako, da še 5 mesecev čakanja, da se stvar premakne. Ampak to bo zelo hitro minilo in bom že v postopku.
Pri tebi pa že dr. ve kako in kaj.

Lep pozdrav!

_____________________________

BIBA76

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: čakalna lista ivf,.....
1.5.2006 17:49:38   
ellen
Lep pozdrav!
Sem nova na tem forumu in me nekaj zanima,kaj si to klicala v MB,ker sem jaz tudi vpisana v postopek IVF od Novembra in so mi sestre rekle, da bi naj dobila ven poziv Aprila ampak s tem ni nič.Ampak mislim, da tudi še ta mesec nebo s tem nič. Veš malo sem razočarana ker moraš tako dolgo čakati na poziv.

(odgovor članu brigita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: čakalna lista ivf,.....
2.5.2006 9:25:20   
saša80
punce a med čakanjem  na ivf, pa vam ne delajo nobenega postopka?

lp saša

(odgovor članu ellen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: čakalna lista ivf,.....
2.5.2006 10:14:07   
vampirka
Mene so vpisali na listo za ivf/icsi med prvim iui (september 2005). Potem sem imela še enkrat iui in nekaj krvnih preiskav pred postopkom, ki je bil v marcu (uspešen user posted image ). 

Je pa tudi dosti odvisno od sreče (včasih kdo odpove postopek in potem si lahko hitreje na vrsti). Se pa strinjam, da so vrste sedaj res nehumano dolge user posted image ...

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: čakalna lista ivf,.....
2.5.2006 19:07:50   
ellen
Lep pozdrav!

Meni je pri prvem razgororu dr.Reliču dal napotnice za kri( katero krvno skupino imaš, hepatitis B in C, HIV 1 in 2, za ščitnico,.....) takrat sem dobila tudi napotnico za ultrazvok. Te preiskave nardiš na točno določene dneve tvojega ciklusa.Nekaj napotnic je tudi dobil moj mož za kri seveda.Nato so mi dali čez dva meseca nov termin, da so pregled vse izvide, ki sma jih z možem morala nardit.Sedaj pa že čakam od februarja na poziv da začnem z terapijo.In upam da bom dobila poziv kmalu čeprav so mi rekli da je čakalna doba dolga.Terapija pa naj di trajala 11 tednov.

Punce veste to čakanje je zelo neprijetno. user posted image

L.P.Ellen

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: čakalna lista ivf,.....
3.5.2006 21:54:55   
brigita
Drage moje, jaz sem klicala v ambulanto v MB prejšnji torek, 25.4.2006 in mi je prijazna sestra povedala, da komaj kličejo okroberke. Potem pa so dopusti od 15.7.-15.8. nakar se bo po njenem začel meni, ki sem na čakalni listi od 01.12.2005. Torej celih 10 mesecev čakanja potemtakem. Želim si samo, da ko bo prišel ta čas, da bo uspešen ne samo zame ampak za vse vas drage soborke. Ne smemo obupat, ampak se veselimo trenutkov kateri prihajajo, da bomo končno imele svoje bebice.
Nič ne vemo, mogoče pa bomo skupaj v skupini.

_____________________________

BIBA76

(odgovor članu ellen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: čakalna lista ivf,.....
4.5.2006 21:31:29   
Čebelica - trot
No tudi jaz sem na čakalni listi v MB od septembra 2005, pa grem jutri gor, da začnem s postopkom, torej tudi  8 mesecev čakanja. Tko da se kar pripravite inupajte, da v prvo uspe.
Čimprejuser posted image želim vsem.

LP, čebelica


_____________________________

la la la

(odgovor članu brigita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: čakalna lista ivf,.....
7.5.2006 17:48:05   
ellen
Lep pozdrav!

Želim ti dosti uspeha in,da grata v prvo.Jaz tudi upam da bom kmalu na vrsti in da bo v prvo gratalo. Dekleta samo pozitivno morete misliti, pa bo čakanje hitro minilo.
Ko bo razgovor za tabo, mi prosim javi kako je bilouser posted image user posted image

user posted image  Lepo se imej držin pesti.

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: čakalna lista ivf,.....
9.5.2006 10:08:49   
Neža81
Zdravo!
Tudi jaz sem na čakalni listi v Mb pr dr.Rejliču.  Takoj na prvem pregledu 19.1.2006 so me dali na čakalno, ko pa sem se hotla naročit marca na nek pregled, pa so rekli, da so me črtali iz seznama in mene o tem nič obvestili. Zvedela sem, da so po pomoti nameste ene druge ženske izbrisali mene!!!  Takrat mi je dr.Rejlič reko, da je čakalna doba od 6-8 mesecev, sedaj pa bo še dlje, ker so dva meseca kasneje poslali izvide v Lj na konzilij. Moram rečt, da sem to zadeva čisto izbrisala iz glave in mi čas tako zelooooooooo hitre mine. Se mi zdi da sem pred kratkim bila na prvem razgovoru, v bistvu pa je to bilo že januarja. Torej lahko jaz pošto iz Lj pričakujem oktobra decembra, čeprav sem mislila da jo bom dobila maja.  Ah, bo žeeeeeeeee...


Lp, Neža

(odgovor članu ellen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: čakalna lista ivf,.....
9.5.2006 19:59:43   
ellen
Lep pozdrav!

Jaz tudi takole pravim,da je treba nalo pozabiti pa bo potem hitro minilo.Hvala bogu, da bo poletje in bo čas hitreje minil,kot pozimi.Kaj ti greš potem v Lj. na IVF ali v MB pri dr.Reliču. Meni je dr.Valesavlevič tudi rekel, da je čakalna doba od 6-8 mesecev ahhhhhh saj bo minilo hitro.user posted image

LP

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: čakalna lista ivf,.....
17.5.2006 12:34:03   
enci
Ciao punce,
naju so v Mb dali na seznam 30.11. in 5.4. ko sva bila na pogovoru pri dr. vlaisavljeviću nama je rekel, da naj bi prisla na vrsto enkrat septembra oktobra .. niso nama vedeli povedati nic vec kot to, da naj bi takrat bil ET, kar pomeni, da naj bi posto z navodili za terapijo dobili cca. 12 tednov prej. Moram priznati, da ko so nama v novembru rekli, da je cakalna doba 6-8 mesecev se mi je zdelo dolgo, ampak sem vmes kar malo pozabila, potem pa ko nama je v aprilu rekel, da sva na vrsti septembra- oktobra me je kar prizadelo, ker v bistvu se bo obrnilo skoraj leto dni ... ampak jemljem to kot neke vrste pavzo, pa zdaj bo poletje in bodo dnevi hitreje minevali ... Upam, da nam vsem rata in bo to cakanje poplacano!!!
lp
 

(odgovor članu ellen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: čakalna lista ivf,.....
18.5.2006 21:10:26   
ellen
Lep pozdrav!

Jaz tudi pravim hvala bogu, da bo poletje. Saj meni je februarja emako rekel, čakalna daba je nekje 6-8 mesecev,da ti pošlejo poziv, potem pa cca.12 tednov za terapijo in nato oploditev. Mislim,da bomo nekje septembra začele z postopkom in da bo oploditev decembra ali januarja. Tako da postopek traja vse skupaj cca. eno leto ali še kak mesec zraven.
To čakanje je zelo nevšečno, zato ker ti nič prav ne povedo kdaj se bo začelo zares.user posted image   user posted image

Pravijo da nesmemo obupat, saj bo že minilo. Samo vstrajat moremo.


L.P.





(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: čakalna lista ivf,.....
24.5.2006 15:51:15   
artepa
Ker sem bolj nova na področju IVF me zanima, kakšne terapije so to, da trajajo 12 tednov?

(odgovor članu ellen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: čakalna lista ivf,.....
25.5.2006 18:23:13   
ellen
Ola
Ta terapija, so hormonske tabletke, ki jih dobiš za cca.3 mesece in na koncu še injekcije, ki si jih daješ cca.14 dni in na koncu dobiš tako imenovano stop injekcijo, ki si jo moraš dati na točno določen dan, ki so ti ga oni določli. Po tej injekciji, pa greš na punktiranje foriklov in nato še mož da seme in sledi oploditev IVF ali ICSI odvisno, kaj vama bodo delali. Nato ti v roku 2-5 dni oplojeno jajčece vstavijo. user posted image

Lepo se inejte!user posted image


(odgovor članu artepa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: čakalna lista ivf,.....
25.5.2006 22:44:23   
soncek.djukelica
a je morda katera, ki bo opravila postopek v ljubljani, ker mene ravno to čaka!user posted image

_____________________________

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ellen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: čakalna lista ivf,.....
25.5.2006 22:47:22   
soncek.djukelica
ah, nisem vprašala, kaj bi rada vedela!user posted image
kakšna čakalna doba pa je v lj.? isto kot v mb.?

_____________________________

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So prihodnost »tamagoči« oziroma virtualni...
Bi lahko bila prihodnost starševstva v virtualnih, t.i. »tamagoči« otrocih, ki bi obstajali samo v metaverzumu? Kako odp...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?