|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test -, menstr. ni
22.1.2009 6:15:24   
Anonimen
Pozdravljene. Menstruacija mi zamuja že 3 dni. Na dan ko bi mogla dobiti user posted image  sem imela namesto tega veliko količino prozorne lepljive sluzi.
Pred 14 dnevi pa pikico rjavega izcedka. Lih toliko da se je videlo na hlačkah.
Naredila sem že 3 teste in vsi so -. To je najin prvi poizkus zato sem zaskrbljena. Včeraj zvečer sem si merila še temperaturo ki je pokazala 37, danes zjutraj pa 36,4. Tako sem zmedena in negotova.Znakov pa nimam nobenih razen izostanka menstruacije.

Ali naj se naročim k ginekologu? Ali je nujno, da test pokaže, da nisem noseča kljub temu da mi user posted image  zamuja 3 dni. Se je kateri to že zgodilo, da je bila noseča pa so testi kljub izostanku govorili da ni?


  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test -, menstr. ni
22.1.2009 7:24:59   
Anonimen
svetujem ti, da še čez par dni ponovno narediš test, ker je možno, da še toliko nimaš user posted image  hormona. sploh je to možno, če imaš neredne user posted image .

poleg tega je lahko razlogov za izostanek user posted image  več, tud npr. posledica prenehanja jemanja KT, če si jih pred kratkim prenehala jemat, pa stres, hormoni, psiha in še bi lahko našli kakšni znak.

pri ginekologu se jaz še ne bi naročala, vsaj dokler mi npr. ne bi zamujala kr nekaj časa, pa bi bil test spet -.

glede temperature pa je tak - za to, da bi lahko rekla na podlagi temperature, da si oz. da nisi user posted image , bi si morala skoz merit zjutraj, takoj ko se zbudiš in to cel mesec. le tako bi lahko zagotovo rekla, da si imela včeraj višjo, danes pa npr. nižjo temperaturo.

tako da ti svetujem, da še ne delaš neke panike, konec tedna še enkrat nardiš test, potem pa boš videla, kako in kaj.
lahko pa tudi seveda greš na krvni test, ta ti bo pa zagotovo pokazal, ali si ali nisi srečka user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: test -, menstr. ni
22.1.2009 7:34:28   
Anonimen
Menstruacije imam redne na 38 dni.
Na krvnem testu sem že bila vendar pred izostankom user posted image .
KT sem nehala jemati že sigurno 4 mesece nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: test -, menstr. ni
22.1.2009 11:05:43   
Bojana82
Anonimna, test ponovi še enkrat v soboto ali nedeljo....mogoče ti user posted image  zamuja zaradi psihe in prevelike želje po user posted image ! Lahko pa tudi, da si user posted image , vendar imaš še premalo nosečniškega hormona ( upam da je to ).....k ginekologinji se še ne naročaj je še prekmalu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: test -, menstr. ni
22.1.2009 11:53:02   
sensi
Tudi sama ti svetujem,da še par dni počakaj.Upam,da vama je res ratalo in si noseča.Jaz imam sto temperaturo takšne iskušnje,da je bila vedno pred pričakovano menstruacijo povišana in ko je temperatura padla sem dobila user posted image  .Ko sem pa konstantno imela povišano temp.sem bila pa noseča ase je žal zaradi drugih zapletov nesrečno končala.Ni pa rečeno,da bo pri tebi isto,ker je vsako telo unikat in se na enake zadeve lahko popolnoma drugače odzove.Držim pesti za user posted image .Poročaj.

_____________________________

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?