|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   štajerke in naši sončki
28.4.2008 20:23:27   
issa
no pa da še tu eno temo odprem,..da vidim koliko vas je iz štajerske,..da lahko malo poklepetamo, (če se vam dauser posted image ).sem klepetulja heh..... sem pa iz mb, pod pekersko gorco.imam pa 20 mesečnega nadobudneža,ki preganja mačke okoli bajte,sliši pa na ime Anejuser posted image user posted image ..in ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: štajerke in naši sončki
28.4.2008 20:47:10   
doroteja23
OJ!

JAz sem tud iz tega konca. Sicer nisem točno iz Mb, ampak iz okolice. Imam pa punčko staro 2,5 let. Ime pa ji je Alina. Je pravi živec, kljub temu da je srčna bolnica, saj ima luknjico na srčku za katero čakamo na datum za operacijo. Zraaven tega naju še pa pestijo nekatere druge stvari, ki pa jih nabom danes razlagala. Bom pa vam jih povedla če vas bo zanimalo seveda.  

Lp, Doroteja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: štajerke in naši sončki
28.4.2008 20:58:22   
issa
živjo doroteja23!!user posted image user posted image

s kere okolice pa si?
o jej boga tvoja pupika,..upam da bo hitro operacija da bo vse kamlu ok....user posted image user posted image user posted image
veš da me zanima,..lahko poveš vse kaj te tare,skrbi ali veseli,..bomo malo skupaj pojamrali,jokali,pesti držali,pa vse to!ni problema!!!

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: štajerke in naši sončki
28.4.2008 21:49:17   
doroteja23
Trenutno sem iz Trčove.
NAša Alina pa ima zraven srčne napake tud redko kromosomsko napako. Manjka ji namreč en košček 11 kromosoma. In je trenutno edina na svetu z to napakico. Le da je malo drugačnega videza in da ima majhen razvojni zaostanek še nismo ugotovila kake posebnosti. Je pa res tu prej rojena in je tudi to poseldica zaostanka v razvoju. Druače pa je moja pupa čisto ok, razume vse. Razen sliši ne rada. To pa tak veliko otrok. Hehe
Imele sma tudi težave z ledvičkami, ki pa so jih operativno odpravili in zdaj so ledvičke ok. Upam da bo tako ostalo. Redno obiskujema razne terapije. Od logopeda, do delovne terapevtke, do psihologa, pedopsihologa, fizioterapije smo se otepli, ko je začela samostojno hodit, itd. Do raznih kontrol v Mb in Lj. Ampka vedno upamo da bo enkrat ok in nebomo rabli več hodit po bolnicah.

No to bi blo zaenkrat vse in upam da nama se še katera pridruži, da meboma samo midve čvekale.

Lp

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: štajerke in naši sončki
29.4.2008 8:23:18   
NATALIJAS
Halo issa in doroteja23

tudi jaz sem iz okolice Mb (Korena), ter imam 34 mesečno punčko, septembra še pa pričakujemo bratca ali sestrco.

Doroteja23 tudi jaz upam, da bosta čimprej prišli na vrsto za operacijo in da se bosta "losale" teh odvratnih stavb (beri bolnišnic).

Issa se pravi je tvoj Anej, kot moja Zala s tem da še ona preganja zraven muc, zajce, račke, kokoške,... v glavnem vse kar ji pride pod roke in noge. Doma imamo namreč kar nekaj živali in jih obožuje, da pa ne govorim o popraskanih rokah, na katerih se vsak dan pojavi nova praska.

Kam kaj zahajata z otročički?


(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: štajerke in naši sončki
29.4.2008 9:42:09   
Teni_
Evo, še ena.

Tudi jaz sem iz okolice MB (trenutno v rušah, original pa iz Zg. Kungote). Doma imam dve žleht punciuser posted image : Tejo, ki je stara dobre 4 leta in Niko, ki je stara dobri 2 leti. Verjetno ne rabim pisat, da je zelo pestro, sploh kadar obe vdari na žleht varianto. user posted image

(odgovor članu NATALIJAS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: štajerke in naši sončki
29.4.2008 10:32:55   
NRMM
Da se vam še jaz pridružim.POZDRAVLJENE štajerske čvekice.

Smo iz Lenarta.

Imava dve veeeliki nagajivki,prva je stara 28 mesecev,druga 10.Še malo pa bo konec porodniške,no sej doma sem že skoraj 3 leta,tako da bo pasalo malo spremembe.

Tak,da NATALIJAS pazi,da ne bom kaj slabega slišala user posted image -mislim,da si taprava in čestitke za prihajajočega novega člana/članico user posted image user posted image ).

Doroteja upam,da se vam zdravje čimprej porihta in,da se rešite vseh pregledov in bolnic.

Teni sej ni tako hudo,če sta obe nagajivki user posted image user posted image .Pri nas se pripravljamo na to.

issa ja kaj pa je lepšega kot podit se za živalmi.Moja Maruša tudi to počne,najbolj za kužotom,ki je star 4 mesece in sta res prava prijatelja......posledica tega,veliko hlač ima luknje user posted image .

No moja mala nagajivka mi tečka,greva malo v šetnjo,dokler ne bo deža.

UŽIVAJTE!

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: štajerke in naši sončki
29.4.2008 12:58:10   
issa
pozdravljene NRMM,teni rr,natalijas!!user posted image user posted image
več nas je tem bolje,ne!!user posted image user posted image

Midva z tamalim sma tu pa tam,vseposod nas je dosti,...sploh ko tu na tem koncu ,ni nobenega igrišča tak da če bi se hoteli it igrat nam je najbljižji komaj pri blokih,tam dalje od qulandije!!

natalijas sem se danes skos zimico peljala,..saj to ni tak daleč od korene,ne? če se nena motim.user posted image
Ja naš Anej je čisto nor na živali, tu sicer nimamo kokošk je pa veliko mačkov in psov, ki pa našega otročka dobro poznajo..user posted image user posted image user posted image  

Teni RR verjemem da mate pestro,..meni je že pri enem razgibano,če bi pa dva take sorte mela (kot je anej),pa bi tak bla že čista maratonka..

NRMM jaz bi tudi mela doma kakega kužeka,pa veš kak je,.smo najemniki stanovanja v hiši,pa nikoli ne veš kak bo,pol pa da bi z psom šli  v stanovanje pa nevem no...mela pa bi velikega psa,...pol pa mislim da bi naš anej vsako večer brez problema zaspal..bi ga kuža zmatro...user posted image user posted image user posted image  vidim kak je ko smo pri mojih stariš ki imajo psa..user posted image user posted image user posted image user posted image

doroteja23 saj sem že prej napisala sam bom še enkrat ,da zares močno držim pestke da bo operacija kamlu in da bo vse ok..glavno da je punčka dobre volje,se rada igra,user posted image user posted image user posted image .....mamica ti se pa kar potoži tukaj ,če po preveč....user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: štajerke in naši sončki
30.4.2008 8:13:59   
issa
pozdravljene!
uf tako lepo vreme bo danes,..se že sonček veselo kaže!!upam da bo lepo danes...user posted image
a res pride zdaj cirkus v mb,..vam da bi mogle že v začetku aprila prit pa so meli probleme z nekimi papirji,.. pa sem včeraj opazila nove reklamne napise,da pridejo zdaj v začetku maja,..a ni fino? boste šle z malimi kaj?
moja dva moška pa gresta danes k njegovim domu,pa ju nebo ene tri dni,..uf vem božanski mir bom mela,samo vem pa tudi da mi bo takoo dolgočasno,...user posted image
pa ve kaj počnete?

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: štajerke in naši sončki
5.5.2008 7:28:33   
issa
hej šajerke,kako ste preživele praznike?
mi smo končno spet vsi zbrani, edino babica in prababica sta tamalega tako razcartali te dni, da je zdaj groza z njim doma....user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj češ  priznat pa tak nikoli nočejo (babice mislim)...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: štajerke in naši sončki
5.5.2008 14:35:58   
NATALIJAS
HALOOOO
Se vidi da so bili vmes prazniki, ne duha ne sluha in evo
zopet smo tukaj. Mi smo jih preživeli kar doma, oziroma z Zalo sva bili več ali manj sami,
ati je delal. Vmes sem še morala v službo, tako da sploh nimam občutka da so bili prazniki.

NRMM sem prava, sem ugotovila po imenih tvojih malih. Sicer pa je že res čas da greš delat user posted image , malo šale, jaz po pravici povedano že komaj čakam da grem na porodniško.


ISSA ja res je da Zimica ni daleč od Korene in da sem jaz doma v Zimici oz. Jablancah, ampak ko me kdo vpraša od kje sem rečem zmeraj Korena, ker za Jablance zelo malo ljudi ve kje so. Škoda, da nisem prej vedela bi se lahko oglasila na kakšni kavici, Anej pa na maratonu za živali user posted image .
Za babice pa ja, nič ne moreš, zmeraj bodo prisotne, pa saj po eni strani hvala bogu, čeprav po drugi pa.....
... no naj si vsaka svoje misli.


Teni RR kako je kaj v Zg.Kungoti? Ali stanujete v hiši in se tudi tvoja malčka rada podita za živalmi?


Pa lep deževen dan vam želim!

Aja še to, sedaj imam ravno G in že hitim, saj vem ni pomembno vam, meni pa jeuser posted image .  Komaj čakam!!!!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: štajerke in naši sončki
5.5.2008 16:17:15   
Teni_
NATALIJAS, mi smo zdaj v Rušah, moji starši so še v Kungoti. Smo pa v bloku, moji pa v mini bloku, tako da se nič kaj ne podita za domačimi živalcami, edino naša muca kdaj pa kdaj mora prenašat navdušenje.

Mismo med prazniki počivali,edino v petek smo bil ina Rogli  na izletu.

(odgovor članu NATALIJAS)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: štajerke in naši sončki
5.5.2008 20:15:42   
issa
natalijas mislim pa da vem kje so te jablance,..smo se včasih skozi /mimo vozli ko je še očetov prijatlej živel,..smo bili vsak teden pri njih,..zdaj pa že dolgo ne,..bom naslednjič sporočila ko bo moja kolegica spet čuvala otroke,...user posted image user posted image
kar se tiče babice,saj so vredu,ni kaj,..samo ko dajo kontra tvoji vzgoji,pa jim dovolijo to kar jim ti ne pa tudi ni vredu,.ker zdaj je vido da je z jokom neki dosegel,pa to  zdaj skos poskuša pri meni...user posted image user posted image jaz pa ne popustim,te pa vete kako dretje je to,..tako močno se je jokal,pa cilil,da je danes čisto brez glasa bil..ahhuser posted image user posted image user posted image

teni RR kaj to si doma tam ob osnovni šoli ali niže proti smolniku,..ja pa še tam pri banki so bloki,ne? moji starši pa živijo v selnici,pa se skos skoz ruše vozim,...user posted image user posted image

moj mali (ga morem pohvalituser posted image ) je pa danes prvič v kahlico lulal..user posted image user posted image  sicer enkrat je stal pa not lulo (moško pač) samo danes je prvič sedel na njej.....user posted image user posted image user posted image user posted image

se vete mamice se rade pohvalimo z našimi sončki....


(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: štajerke in naši sončki
5.5.2008 21:21:05   
bobek05
Mojemu je tudi ime Anej, le da jih bo junija dopolnil že 3 leta! Zdaj smo v fazi: Kaj dela? Kdo to gre? Kdo kliče? Zakaj .. Kje?... user posted image Madonca, kot Duracell baterije... Sploh ga ne znamo izklopit user posted image

_____________________________

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: štajerke in naši sončki
6.5.2008 11:23:34   
issa
bobek05..res! ko sma se odločala za ime,se mi je zdelo da je Anejev zelo malo,..pol pa odkar se je rodil,pa sem ugotovila nasprotno,.user posted image user posted image user posted image  sem vozičkala po mesti pa sem veliko mamic čula,da se kregajo na svoje Aneje..user posted image user posted image user posted image
ja naš pa bo avgusta 2 leti..pa je v začetnih korakih govora,..nekaj mu rata nekaj ne,..ga vprašam če bi jedo pe reče neii,..a mislim pa ja...user posted image user posted image user posted image  po eni strani komaj čakam da bo začel govorit....user posted image user posted image  ker zdaj ko greva na sprehod,pa jaz skos nekaj mu nakladam,..pa zgleda kot da se sama s sabo menim ko ne dobim odgovora..upam da ne bo po meni.ker  te bom še poslušala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: štajerke in naši sončki
6.5.2008 11:24:03   
issa
hehe se duracell se tudi nekrat sprazni.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: štajerke in naši sončki
6.5.2008 16:22:46   
Teni_
teni RR kaj to si doma tam ob osnovni šoli ali niže proti smolniku,..ja pa še tam pri banki so bloki,ne? moji starši pa živijo v selnici,pa se skos skoz ruše vozim,...


Jaz sem v bloku direkt nasproti mercatorja, delam pa v trgovini v tem blokuuser posted image . Imam full daleč do službeuser posted image . Je pa moj original iz Fale (Zg. Boč), torej bolj na strani tvojih.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: štajerke in naši sončki
6.5.2008 17:35:47   
doroteja23
Oj,

no pa bo dež: Za našim hribom je  prav črno in čw prav slišim se mi zdi da grmi. Groza. Je blo predolgo lepo, po včerajšnem dežju.
No pri nas je vse po starem, le to je novo da bom decembra postala drugič teta.user posted image user posted image  Se prav veselim.

Saj sploh ne vem kaj naj zagnjavim.
Misla sem vprašat kam kaj hodite  z vašimi malčki na sprehode. Mi namreč ne moremo pri nas nekam daleč hodit ker smo doma na hribu, tak da če imama z tamalo avto, ga švignema v mesto al pa k mojim domov. Al pa k kolegici na ravnino. Ker pri nas dobiš, po domače povedano, mlade, če hočeš nekam it, ker so same bregače.
issa ti ki imaš Aneja, tudi midva sma imela za fantka ime Anej. Ampak pol je bla pupa in je postala Alina, čeprav mojemu to ime spoh ni blo všeč. Zdaj pa mu je. Za Aneja pa sma se oba strinjala. In takrat ko sem jaz rodila tud ni blo Anjev. Zdaj pa jih je kr dosti. Al pa se samo meni zdi, ker mi je blo to všeč in bolj pozornost polagam, ko slišim to ime. Je pa full lepo. Mogoče pa še ga bomo kdaj imeli. Kaj veš?
No zdaj pa morem it tamalo vstran od tv zvlečt, ker kar je preveč je preveč, Nora je namreč na Telebajske in zdaj bi to nonstop gledala.

Lp, Doroteja in Alina

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: štajerke in naši sončki
6.5.2008 19:48:25   
issa
ja..hm mogoče pa sem samo zdaj bolj dovzetna za to ime,.pa ga takoj slišim,..naša lastnica (hiše) pa ima hčerko Anejo..mogoče je glih ime pomagalo da je nas izbrala za podnajemnike.user posted image user posted image user posted image  poleg tega imata na isti dan roj. dan samo na različna leta..kakšno naključje,ne?user posted image user posted image user posted image user posted image
teniRR ti si pa res fletna,tak bi tudi jaz imela...dva tri korake do službe..user posted image user posted image  ja pa je res bliže našim,..ah naši so na janževi gori,in so jim glih danes asvaltirali dovoz..kaj je res tam doli bla toča v teh dneh?

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: štajerke in naši sončki
6.5.2008 20:32:03   
Teni_
Včeraj nekaj malega ja, ampak ni bilo sile. Je pa zdaj nekaj sivo in upam, da ne bo sile, glede na to, da nama je lani avto stolko (na silo ne zelo, ampak videlo se je.

Da vam še pokažem moje žabe:

 

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 14.5.2008 22:17:44 >

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: štajerke in naši sončki
6.5.2008 21:12:05   
issa
no ja,.mojim vsako leto toča tako stolči pridelek,ali pa zalije, (so naši na takih bregih da bi se še koze trave držale)..da joj,..tako da so se odločili da se jim ne splača vrta imet!si raj kupijo..ah....
maš pa dve sladki pupiki!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: štajerke in naši sončki
6.5.2008 21:12:58   
issa
tako zdaj pa še jaz našega vraga!
user posted image

mislim da se mu vidi zloba ne....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: štajerke in naši sončki
6.5.2008 21:15:13   
Teni_
user posted image user posted image  Kaki vragec. Jeziček vem, pa gremo.....user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: štajerke in naši sončki
6.5.2008 21:26:30   
issa
ma ja ,..to je stalnica,..user posted image user posted image  samo rogeci mi še manjkajo....user posted image user posted image user posted image user posted image
drugače smo pa bili danes v mestu,pa je tak laufo da smo ga komaj dohajali,.čez most je lepo dal ateju  rokico,v mestu pa pol scena ko mu nibilo nič več prav,pa ni več nič ubogal,pa smo ga dali v voziček,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...posledično dretje pa mi verjetno  ni treba opisat,ne...user posted image user posted image user posted image

teniRR ti veš mogoče kje je ta kraj/vrh (al karkoli že) Pečke? neki med bistrico ob dravi in rušami....b rada šla pogledat, ker baje majo lepo tam...mislim da je neko gostišče/gostilna ali neki podobnega...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: štajerke in naši sončki
7.5.2008 5:40:21   
Teni_
Ne vem točno. Bom danes eno stranko vprašala, on 100% ve, pa ti potem javim, ko pridem domov.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?