|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček pri enem letu
29.7.2006 6:40:43   
vall
Zanima me, če se otroci pri enem letu še želijo voziti v vozičku ali je takrat primerna še samo kakšna marela za tu in tam? Športni voziček sem nameravala posoditi naprej, zdaj pa  sem v dilemi, saj ga še  pri devetih mesecih veliko uporabljam za sprehode in za spanje.  No, ne vem, kako bo s tem okoli enega leta, zato vas prosim za vaše mnenje in izkušnje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voziček pri enem letu
29.7.2006 8:51:17   
Anonimen
pomoje je to čist od otroka odvisn. eni se ne marajo vozit v momentu ko shodjo moja dvoletnica pa sam da vidi voziček želi vanj in e vozit do onemoglosti. tko da js vozička ne dam pa ga še en čas ne bom vjetno :)

(odgovor članu vall)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Voziček pri enem letu
29.7.2006 10:26:56   
Naja31
Pri nam je bilo ravno obratno. Ko je shodil, se je začel z največjim veseljem voziti v vozičku, ker je ugotovil, da lahko počiva. Prej se je drl že samo če je voziček videl.
Zdaj je tako, da če gremo na sprehod, del poti sedi, potem gre ven, hodi ob vozičku, ga poriva. No, še najpogosteje imamo voziček za to, da dam not vrečke ko se vračamo z tržnice.
Če gremo pa kam z avtom, sem že zdavnaj nehala voziček s sabo jemati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Voziček pri enem letu
29.7.2006 10:34:52   
eva1
Moj je bil pri 1 letu še dosti v vozičku-vendar smo imeli marelo, ker spal v vozičku pa ni od 3 mesecev naprej! Vedno se je vozil rad-sedaj ko že dobro šiba okoli, pa redko da se vozi, čeprav se ne pritožuje v vozičku, ampak gremo raje peš naokoli!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Voziček pri enem letu
29.7.2006 10:40:21   
malika
Moj ta večji je star 2,5 leti pa se še vedno ful rad vozi v vozičku. Včasih , ko gremo kam na sprehod kar malega ven tišči in se hoče sam vozituser posted image  .

_____________________________

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Voziček pri enem letu
29.7.2006 11:13:20   
polona2
Hana je stara 2 leti in dva meseca, pa se še vedno rada vozi v vozičku, ni važno v katerem, v mareli ali v športnem. Jo moram včasih skoraj prosit, da naredi par korakov. Zato ga večkrat pustiva doma in jo mahneva kar peš, potem ga ne pogreša in čisto rada hodiuser posted image .

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Voziček pri enem letu
29.7.2006 12:04:13   
Gina
Odvisno od otroka. Dva moja otroka sta veliko raje hodila, če je bilo treba sta se pa tudi z veseljem vozila, en pa se je raje vozil do nezavesti. Meni se zdi pri enem letu še zgodaj za voziček kar nekam dat. Najprej pri enem letu in pol, raje pri dveh. Jaz še pri dveh nisem vozička proč dala, včasih še prav pride, pa ne glede na to, da rad hodi naš otrok.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Voziček pri enem letu
30.7.2006 12:11:36   
Anonimen
Jaz ga ne bi posojala naprej, sploh zato ker še ga potrebuješ. Jaz sme odvisna od vozeka, ker malega vozim v vrtec, do babice,...običajno nimava avtomobila, ker je ati veliko v službi in sva tako ogromno peš. Poleg tega še je vseeno bolj praktično če imaš voz in moraš v trgovino ali pa kaj nest-obesiš gor pa pelješ. Jaz še ga ziher ne bi dala dalje.
Koliko pa mali spi v njem? Razmisli kako bo na jesen in zimo. Kje boste, kam greste, boste hodili na sprehode, izlete...pa se odloči.
Mogoče še to, da je oprema (predvsem voziček) nehvaležno posojat, voziček je eden izmed večjih stroškov opreme, ki si ga težje kupiš in ga običajno hraniš za drugega. Zato morda razmisli o posoji.

(odgovor članu vall)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Voziček pri enem letu
30.7.2006 12:17:05   
ZARA
Jst sem ga pri enih 15 mesecih pospravla in od takrat nima več nobenega vozička...rada hodi, men je pa tud všeč, da se mal razmiga...ga ne pogrešamo...

lp

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu vall)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





9 idej za darila za vzgojiteljice
Kmalu bo konec šolskega leta, zato smo pripravili 9 idej, kaj lahko podarite vzgojiteljicam.
BLOG: Daj babici en`ga poljubčka ...
S takšnim navodilom ju pravzaprav čisto "povozim" in navajam na toleranco za zlorabo. Da bo tisti na drugi strani zado...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?