|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ČE SRČEK NE BIJE
23.3.2006 9:33:37   
PIKA
Zanima me, kako ste se počutile tiste, ki jim je G na UZ ugotovil, da srček ne bije ali da ne bije več. Ali ste imele takrat kakšne nosečniške znake, ste jih imele prej, pa potem ne več (napr.slabosti) in kdaj je G to ugotovil? Namreč, bila sem na UZ v 8.tednu, plod je velik 7 mm, utripa pa G ni zaznal, naslednjo kontrolo imam čez 1 teden. Imam pa povečane in boleče prsi ter vsakodnevne slabosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ČE SRČEK NE BIJE
23.3.2006 9:39:20   
Anonimen
Jaz sicer tega nisem dala skozi, hvala bogu, vendar pa sem brala pri Pušenjaku, da tudi, če plod odmre, znaki nosečnosti ostanejo v telesu še vsaj 14 dni po tem.
Upam, da se bo zate vse dobro končalo. user posted image

(odgovor članu PIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ČE SRČEK NE BIJE
23.3.2006 10:20:43   
janja 27
živjo Pika...dolgo časa sem premišljevala al naj ti pišem al ne...saj ne vem kako bo moj odgovor vplival nate....jaz sem imel aisti problemček kot ti pred letom in pol, šla sem na prvi pregled in ker sem imela že en splav prej sva z ginekologom takoj odšla pogledat kako je s srčkom, ki žal ni bilo user posted image  vendar mi je ginokolog rekel da naj ne obupam..imela sem vse znake nosečnosti boleče prsi, slabost, vse...dala sem kri tisti hormon se mi je povečeval in tako sem vsak teden hodila na preglede vendar utripa ni bilo, krvavet pa tudi nisem začela tko da niso vedeli kaj je z mano ker moj user posted image  je rastel sicer bolj počasi...in tko smo čakali  do 12 tedna in še vedno ni bilo utripa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ČE SRČEK NE BIJE
23.3.2006 10:24:40   
janja 27
prehitro sem poslala..... no na koncu so me v 12 tednu splavli....tkod a po eni strani sem upala do konca in ni bilo nič iz tega..... user posted image  user posted image  z možem sva sicer kar nekaj časa prejokala glede na to da sva se matrala 3 leta za najinega user posted image  in nama je tudi končno uspelo ter imam 3 mesece in pol staro pikico tk oda kljub vsem upam da s teboj ne bo tako kot z menoj in držim pesti na najboljše....če hočeš zvedet kaj več p ami pošlji sporočilo   lep pozdravček in upam da te nisem preveč razžalostila----user posted image user posted image  

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ČE SRČEK NE BIJE
23.3.2006 13:40:46   
pilotgirl
joj je huda taka stvar.Da ti povem da sem jast prestala čiščenje prejšni teden in je žalost še sveža.Isto je moja g ugotovila na 1 pregledu da moja pikica ne raste pravilno.Pa je sledil drugi pregled,pa tretji...upanje...na konu razočaranje.Ni pa rečeno da se npr. vsakmu tko konča,lahko da je tvoja pikica samo malček lena al pa si pozneje zanosila.Ne skrbi,po dežju vedno posije sonce.Če te še kaj zanima mi lahko na privat pišeš.
Maja

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ČE SRČEK NE BIJE
24.3.2006 8:10:47   
Sulfinija
Ojla!

Sama se isto dajala skozi kot ti.V 5.tednu se mi je pojavil izcedek in sem do 6.tedna ležala v blnici nato sem šla domov in v 7.tednu mi je G videla srčeka,vendar me je opozorila da jo neko ozadje moti vendar je moj otrok živ in me ponovno naročila nazaj na pregled v 8t5dni in takrat je vrtala z uz napravo in smao naenkrat mi je rekla gospa ne vidim več utripov treba bo v bolnico.In na drugi dan brez krvavitve sem šla v MB na abrazijo in sem začela krvaveti gor na G.mizi in so me takoj ščistili.Sedaj sem v postopku IVF in danes zvem koliko jajčec imam in kdaj bo punkcija,če bo vse po sreči bom že za veliko noč zvedela ali sem ponovno srečka nosečka ali bom še kaj rabila čakat.

Tebi pa želim vso srečo in pročaj kako se je končalo.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ČE SRČEK NE BIJE
1.4.2006 16:52:52   
PIKA
Žal se je končalo tako, da sem v 9.tednu imela še en UZ, kjer je bilo še vedno vse nejasno, naslednji dan sem šla k drugemu G, ki je ugotovil, da je plod mrtev že nekaj časa, nasledni dan pa sem že bila na čiščenju. Sedaj moram počakati vsaj do 1.junija, potem pa zopet veselo na delo.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ČE SRČEK NE BIJE
29.4.2006 21:16:02   
buča
žal mi je pika,da se je tako izšlouser posted image

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ČE SRČEK NE BIJE
10.8.2006 21:02:00   
Romcka
tudi nam se je to danes zgodilo..noseca sem 9t in sla sem na prvi pregled....pa srcek ne bije vec...tko grozno, hudo, nemocno se se nikoli nisem pocutla...tko smo si zeleli se enega pikeca....jutri grem na urgenco na ciscenje....na sreco mam doma malo 1l pupiko, ki greje moj srcek v teh noro pretezkih trenutkih...............

_____________________________

mi pa imamo dve sončici: Kajo in Nejo:)

http://krizajcki.moj-album.com/


(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ČE SRČEK NE BIJE
10.8.2006 21:16:29   
N _ B
V 7. tednu sem bila zaradi krvavitve sprejeta v bolnico. Ob sprejemu plod ni bil viden. Naslednji dan so ponovili UZ in ker plod še vedno ni bil viden in G ni zaznal utripa me je čez dva dni naročil na čiščenje. Ostala sem v bolnici. Bila sem popolnoma v šoku, vendar mogoče kakšno uro. Potem sem se umirila in sama sebi rekla, da z glavo skozi zid ne morem, ker me bo bolela samo glava. V sebi sem začutila optimizem in verjela v to, da bo vse uredu. Vsi testi so bili pozitivni in tudi znaki nosečnosti (slabost, občutljive prsi, napet trebuh) še vedno prisotni. Sobni zdravnik čiščenja ni podpisal in me dan kasneje, kot bi morala na čiščenje ponovno poslal na UZ. Delal ga je čisto tretji zdravnik. Njegove besede:"Kdo pravi, da plod in srček nista vidna. Sliko je treba povečat, pa je..." To je moja zgodba s srečnim koncem in danes imam 3 leta staro pupo.

Glavo gor in bodi optimistična. S tem boš naredila dobro sebi in svojemu user posted image , ki raste in se bori za življenje v tebi. Srečno.

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ČE SRČEK NE BIJE
11.8.2006 7:11:09   
tinaaja
N&B- pa ne morem verjet. Pa cist prevec je takih zgodb. Hvala bogu, da se je tako koncalao. Koliko otrockov pa je splavljenih zaradi malomarnosti?!!!
Romcka - upam, da bo kmalu za tabo danasnji dan. S pikico je bilo zgleda nekaj narobe, da se je poslovila. Moras gledati s te strani, mene je to malo mirilo. Ampak vazno je, da lahko zanosis in da ko bos cutila, da je napocil cas, poskusita znova. Drzi se. Ce potrebujes nasvet ali se komu potozit ali samo cvekt, smo na forumu tiste z enako izkusnjo v debatki - Zanositev - upajmo skupaj - upanje po splavu. Welcome :)

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ČE SRČEK NE BIJE
11.8.2006 9:21:56   
Romcka
draga N&B:) nisem sla na na ciscenje....sma z mozek racunala, da sem noseca v bistvu 7t in ne 9 (zadnja menstruacija je bila extra dolga)...in sem sla danes na urgenco in vprasala, ce je nevarno zame, ce pocakamo kak teden...pa so rekli da ni....in tko bomo se malo pocakali in dali mali pikici cas, da se razvija in raste...in seveda bom upala, da mogoce se bo tudi pri nas zgodil kak cudez...in full ti hvala za to kar si napisala....sem ze mela vse pripravljeno da danes grem..pa sem zjutraj pred odhodom prebrala tvoj odgovor..in smo se pac odlocili se malo pocakat...da se vsaj malo borimo za tega otrocka...tako bom lazje zivela sama s sabo naprej..ne glede kaj bo drug teden...hvala punce ZLATE STE:)
Romana

_____________________________

mi pa imamo dve sončici: Kajo in Nejo:)

http://krizajcki.moj-album.com/


(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: ČE SRČEK NE BIJE
11.8.2006 11:20:38   
lana38
Romcka user posted image  za te in za tvojega user posted image .
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: ČE SRČEK NE BIJE
14.8.2006 21:02:29   
Zasanjana
Srečno!Držim pesti.user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: ČE SRČEK NE BIJE
16.8.2006 21:49:37   
Romcka
punce:) jutr mam ob 16:40 UZ...pol pa bomo vidli kak naprej....zdaj se malo upam .....
noc bo pa dolga...pa se dan.....
R

_____________________________

mi pa imamo dve sončici: Kajo in Nejo:)

http://krizajcki.moj-album.com/


(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: ČE SRČEK NE BIJE
16.8.2006 22:08:30   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: PIKA

Namreč, bila sem na UZ v 8.tednu, plod je velik 7 mm, utripa pa G ni zaznal, naslednjo kontrolo imam čez 1 teden. Imam pa povečane in boleče prsi ter vsakodnevne slabosti.


Točno tako, kot bi jaz pisala pri 1. nos. Samo še krvavela sem zraven. In so me tako kot tebe poslali po enem tednu na čiščenje, ker pri 9. tednih srčka še ni bilo kao nikjer. No, pa sem jokala in sitnarila, da na čiščenje pa ne grem, da bom počakala....in glej ga zlomka!!!!!! Moj otrok je čisto normalno rasel. V bistvu me je vmes pregledala ena druga zdravnica in rekla, da morda res nič ne bo, morda pa da bo, amapk naj lepo počivam in bom pogumna in počakam, kar bo pa bo. Pa tablete mi je dala, ker sem še vedno takrat že 14 dni skupaj krvavela! Moj otrok se je rodil zdrav, čeprav so ga hoteli spravit s sveta pri rosni starosti 8 tednov. Bog ve koliko otrok se še takole zašuštrali, ker je njihova strategija, da čim se nekaj ne vidi, čistit. Jaz bi opčakala. Vsaj mirno vest imaš v vsakem primeru. Lahko bo, lahko ne bo. Ne veš, če ne počakaš. Držim močno močno močno pesti, da bo vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Po vseh množičnih pisanjih, ko vsakič to zgodbo napišem ob istem vprašanju na rr, zgolj z namenom ohraniti vsaj kako življenje, sem pogruntala, da nisem edina s tako zgodbo. Vsaj še 4 so se v dveh letih oglasile z enako zgodbo. Žal ali na srečo, ne vem kako bi se izrazila. žal, ker se to dogaja, na srečo, ker se niso dale.

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: ČE SRČEK NE BIJE
17.8.2006 18:41:08   
Romcka
hi pupe....ni cne bo....ze dva tedna moj pokec ne raste....se vedno je samo 7mm in srcek ne bije..pa se neki ala rumenjak al kaj se vidi, kar se ne bi smelo, ce bi blo ok....sej sem se ze sprijaznila malo....samo sem res vesela za vase zgodbe in da sem pocakala ta tedne dni....zdaj grem pac jutri na ciscenje in potem bomo ziveli pac vsak dan sproti in se igrali s kajci....jo zdaj tok lucpkam, da sem ze sitna...
uzivajte in hvala za tolazbo in lepe zelje....kmalu pa bomo spet poskusli....
Romana

_____________________________

mi pa imamo dve sončici: Kajo in Nejo:)

http://krizajcki.moj-album.com/


(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: ČE SRČEK NE BIJE
17.8.2006 18:42:24   
N _ B
Brez besed....user posted image

Srečno.

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: ČE SRČEK NE BIJE
18.8.2006 9:17:47   
Grizo
Romcka, si predstavljam kako ti je.
Tudi meni se je to zgodilo, v 9. tednu. Ni bilo bitja user posted image , pa sem ga prej že videla...

Če te kaj tolaži, več nas je takih. In tudi večini na koncu uspe. Tako, da ne obupaj. Nekaj časa si daj, da preboliš... Potem pa v nove boje!

Tako sem tudi sebi rekla. Držim pesti zate in user posted image  za tvojo user posted image .

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: ČE SRČEK NE BIJE
18.8.2006 12:26:03   
bucka01
Pozdravljene!
No punce še ena taka ki je dala to skozi v 7 tednu sem tudi jaz izgubila pikice vendar ne eno ampak dve to je bilo lani v novembru vendar da vam povem da za vsakim dežjemuser posted image sonceuser posted image posije ker bomo v januarju zopet zibaliuser posted image sem sedaj 18 tednov noseča in vse dobro kaže tudi vam vsem želim da bi se isto zgodilo kot meni da bi vam čimprej uspelo.

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: ČE SRČEK NE BIJE
18.8.2006 12:51:41   
polona25
bucka01 čestitam za user posted image  in držim pesti, da bo vse ok. Koliko po ss, si pa ponovno začela delat na user posted image .
lp

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: ČE SRČEK NE BIJE
18.8.2006 14:36:54   
bucka01
Polona 25
praviš da te zanima po kolikem času smo začeli ponovno načrtovati.
Da ti povem kako je bilo
Po čiščenju mi je zdravnik rekel naj počakam vsaj 3 redne user posted image .Ker pa tudi po 3 še ni bilo vredu namreč sem kar naprej nekaj pacala posledica tega je bil decidualni polip ki je ostal od čiščenja tako da sem morala ponovno na čiščenje še tega polipa. Tako da je potem vse skupaj trajalo približno 5 mesecev.Čiščenje sem imela v novembru 05 v aprilu 06 pa sem ponovno zanosila.Je rekel moj ginekolog da sem ena izmed zelo redkih ki jim tako hitro uspe zanositi.Imam že sina starega 6 let in tudi takrat sem v enem mesecu od začetka načrtovanja zanosila.
Upam da vam uspe!
Pa hvala za čestitke

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: ČE SRČEK NE BIJE
18.8.2006 20:14:27   
Romcka
drage RR-jevke:)
no pa je tudi to za mano.....na telesu ni nic bolelo, samo srcek boli.....user posted image
zdaj pa grem dat spat mojo Kajo in jo bom lupckala in stiskala in cartala fuuuuullllllll..
in cez cas bomo pa spet probali......
hvala za vse lepe besede tolazbe in ker ste bile z mano...
Romanauser posted image

_____________________________

mi pa imamo dve sončici: Kajo in Nejo:)

http://krizajcki.moj-album.com/


(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?