|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tunin namaz
5.9.2006 8:32:15   
Anonimen
torej danes imamo hujšarice B dan in sem razmišljala, da bi lahko jedla kak tunin namaz. ker to še nisem nikoli delala, bi prosila za kakšen recept
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tunin namaz
5.9.2006 10:42:07   
Luni
Smetanov namaz (lahko je Mercatorjev) zmešaj z odcejeno tunino Rio mare (najbolje, da daš v sekljalnik). To je osnova, katero imajo radi tudi otroci! Po okusu pa lahko dodaš: česen ali poper, malo gorčice.

_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: tunin namaz
5.9.2006 22:11:56   
DORI
Čebulo sesekljaš čisto na drobno, dodaš odcejano tuno in primešaš še kislo smetano, daš sol in poper.
Dober tek.

_____________________________

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
5.9.2006 22:26:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: tunin namaz
7.9.2006 16:45:36   
Anonimen
Jaz ga tud delam z majonezo,pa kakšno žiličko margarine, peteršilj, tud kakšno kuhano jajce sem že dala notri, čebula, paprika, malo soli in popra.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...
Recept tedna: Šparglji v rižoti iz kuskusa
Šparlji veljajo za nizkokalorično zelenjavo, ki je odlična popestritev družinskega jedilnika, saj z njimi lahko pripravi...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?