|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boli desni jajčnik
22.9.2006 10:57:29   
Pinkyca
Vem, da ste izkušene forum-ke temo ovulacije obdelale že večkrat in vse sem poskušala prebrati,a morda nisem preveč pozorno prebirala, namreč:

Imam redne 28D cikluse, zadnjo ovulacijo sem imela točno sredi meseca (zadnja mestruacija je bila 31.8.), user posted image sva 15.9. in takoj po odnosu sem začutila neko čudno dogajanje tam spodaj, možno, da je šlo zgolj za ovulacijske znake, zvečer sem sredi kino predstave začutila ostro špikanje v desnem jajčniku, tako močno špikanje sicer nisem čutila še kasneje ampak sedaj je že 7 dni od tega in vseskozi čutim topo bolečino samo v desnem jajčniku. Po mojem je ovulacija že mimo. Ne razumem teh bolečin. user posted image  naj bi ne-prišla 27.9. ali je možno, da od ovulacije naprej čutiš že PMS? Nikoli prej nisem imela niti najmanjših bolečin pri ciklusih. Skrbi me, da ne gre za kakšno vnetje al kaj podobnega. Opažala pa sem zadnje mesece, da imam nek izcedek. Od te zadnje ovulacije pa opažam, da imam hlačke vedno bolj suhe in brez sledi od izcedka. Tudi, če dobim bom šla do G., ker mi tale topa bolečina v desem jajčniku ni nič ušeč. Ali preveč paničarim? Ne razumem kaj mi je!!!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boli desni jajčnik
22.9.2006 12:01:39   
sonchek
ojla...
..to isto se je pri meni vleklo, kr dober mesec...najprej sem mislila M. je tle...pol me je G. pogledala in rekla da sem tik pred ovulacijo...čez 14-dni sem šla nazaj in je ugotovila vnet jajčnik...dobila antibiotike in sedaj je vredu...ne boli več...

Tako da le pokliči svojo G. in srečno....


_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: boli desni jajčnik
22.9.2006 12:36:42   
Anonimen
pri meni je pa tko.. dokler sem jemala Kt sploh nisem vedla da mam jajčnike-razen ob user posted image .. ni nikoli nič bolelo, nič špikanja..

sedaj sem 2 meseca brez KT, pa me včasih tok "zaštiha" da ni za nikamor.. pa ful mam skos izcedek .. razen par dni po user posted image  ga ni.. drugače pa skos.. npr. zjutraj sem šla na wc še v pižami. in pridem nazaj v sobo in čutim da mi je nekaj priteklo, hkrati pa sem mela vse mokro.. in se slečem. in je blo čist zgoraj-na stegnih-vse mokro.. očitno izcedek..

kaj takega se mi prej ni nikoli nardilo..user posted image

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: boli desni jajčnik
22.9.2006 19:44:31   
tejči77




Tudi men se dogaja zadnje dni, da me špika, prej me še v življenju ni. In sem brez KT mesec. A mislite da zaradi tega?
Prej sploh nisem vedela kaj to je ko je katera rekla, da jo po jajčnikih špika.
Pinkyca, če te že tko dolg boli, bi jaz na tvojem mestu poklicala gin, da vidiš pri čem si. Ti bo najbolje znala svetovat ali greš na pregled ali pa je vse ok.



(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: boli desni jajčnik
25.9.2006 7:29:58   
Pinkyca
hvala vam za odgovore,
bom počakala še en dan ali dva da dobim user posted image ,
potem se bom pa naročila pri G,


(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko časa traja, da si telo po nosečnost...
Viša se povprečna starost žensk pri prvem otroku, zato je bolj pogosto, da mame hitreje še drugič zanosijo. Kakšna je op...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?