|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj jim dajete
7.10.2006 8:31:59   
Pingvinčica
jest, kadar imajo drisko, pa za pit? Tia ima drisko že kak teden vmes je boljš, pa spet slabše. Bile smo pri zdravniku, vročine nima, kri voda ok. Ne vem mogoče je samo od zobkovuser posted image user posted image ? Kaj ji naj dam še za jest in pit?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj jim dajete
7.10.2006 8:37:36   
eva1
Moj je imel pri zobkih 2 tedna kar hudo drisko-pazila sem predvsem na to, da ni jedel sadja in zelejnjeve,razen tiste ki zapira,pil je sokove, ker drugega itak noče! nO UBISTVU SEM SE PO 14 DNEH ODLOČILA, DA MU DAM LINEX(uf sorry za pisavo), in je po 2 dneh bilo ok!

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj jim dajete
7.10.2006 8:42:22   
Marogica
Skuhaj ji borovničev čaj(brez vsega) in naj to pije, namesto vode, sokovov..., je naj banane in pa probiotični jogurt. Če pato ne pomaga, ji daj Linex kapsule v tekočino.

Je pa možno, da je od zobkov, ponavadi spremlja rast zbokov tudi vročina(vsaj pri našemu je bilo tako).

Če pa bi se to dalj časa ponavljajo, pa obiščite pediatra, lahko je vzrok kje drugje(npr. alergija na mleko) ali pa kaj drugega.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj jim dajete
7.10.2006 11:01:16   
Antigona
Mi smo imeli sdajle drisko in pediater je rekel, da ne sme jesti nič mlečnega, nič sladkega in nič mastnega. Je lahko torej sadje ki zapira (banana, naribano postano jabolko - se pravi že rjavo), zelenjavne juhice, bobi palčke, albert kekse. Za pit pa nesladkan borovničev čaj (iz suhih borovnic)...

_____________________________

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj jim dajete
13.10.2006 7:36:11   
honey
Tia2005, upam, da je driska že minila, ampak vseeno ti bom napisala svojo izkušnjo. Naš mali je imel približno 1 mesec nazaj drisko, dala sem mu Linex, ni pomagal, čez kakšne 3 dni sva šla zaradi tega k zdravniku. Rekla mi je, da je očitno kakšna virusna okužba, ker je imel tudi slabo kri in da naj je vse od začetka, tudi če so to sladkarije in pije sladke sokove, zaradi izgubljenega sladkorja, pa kakšno ARGO juho, da naj mu skuham, ker je zelo slana. Kupila sem mu ISOSTAR napitek, ker ima notri minerale, jedel je pa vse, kar je drugače, tudi čokolino z mlekom in je driska minila sama od sebe po pribl. 3-4 dneh, brez zdravil in kakšnih čajev.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




OŠ Valentin Vodnik
tastara

Vprašanje za starše, katerih otroci obiskujejo OŠ V.Vodnik.

S šolo smo zelo zadovoljnji (56%)

Šola je povprečna (23%)

Šola ni OK, če bi še enkrat izbirali, bi izbrali drugo. (21%)


Število vseh glasov: 597

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!