|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 8:58:17   
Anonimen
Na primer, da v dologletni vezi nekega dne ugotoviš, da nista za skupaj, nimata sicer slabega mnenja drug o drugem, so pa nenehni prepiri in počasi se pojavi še kakšna manjša zamera in gresta narazen. Gresta narazen čisto sporazumno, čeprav ob tem oba trpita, ampak pač vesta, da se ne splača nadaljevati, ker sta si preveč različna.

Potem si kmalu najdete noveg partnerja s katerim se takoj ujameta in kmalu začneta živeti skupaj. Ali ohranite stike z bivšim? Ni nujno, da se sploh kdaj vidite, s tem msilim npr. da si pošiljate voščilnice za novo leto in rojstni dan?
Sprašujem zato, ker sem sama v tej situaciji, moj še vedno pošlje svoji bivši sms za rojstni dan, sicer le dve kratki besedi, ampak mene to vseeno moti. Pri tem pa jaz za to nebi smela vedet. Vem, da ni lepo brskat po osebnih stvareh drugega, ampak ker sem imela iz prejšnje veze slabo izkušnjo, sem že nekajkrat pokukala, sploh ker mi moj dovolji, da se igram z njegovim telefonom. Drugače je do mene zelo pozoren in nežen, ampak kar se tiče spolnosti, ni tako kot bi moralo bit (premalo, prehitro konec...), zato se mi pač ne zdi, čeprav trdi drugače, da me ima res tako zelo rad. Se pa zelo trudi, da bi veza obstala. Mi je tudi sam omenil, da ve, da sem videla sms in da sem zato žalostna, ampak da to ni nič takega. Jaz sem ga hotela tisti trenutek končat najino vezo, vendar me ni pustil oditi. Čeprav vem, da bi mi bilo žal, ker je v drugih pogledih nenadomestliv, ampak ne morem pa prek svojega ponosa.
On noče prekinit stikov z bivšo, s tem mislim pošiljanje sms ob takih priložnostih (samo za to vem...), zato sem mu predlagala, da se potem na kartice podpisujeva skupaj (kar sva se drugje že sedaj) in se je sicer strinjal, jaz pa ne vem, če bom zdržala. Raje sem sama do konca življenja...
Rada bi slišala vaše mnenje o tem.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 9:05:35   
Pupica
Jaz še vedno dobim SMS za rojstni dan, in pdb...In mi je lepo, ampak ob tem ne čutim nič, samo tko se  mi prikrade misel, no vsaj spomnil se je.In nič drugega.Niti pogrevanje starih stvari niti nič. S tem samo vem, da čeprav jaz govorim, da sem 8 let živl.stran vrgla, le ni vse tko črno belo. In njegova nova imam občutek da ne sme vedet, kar mi je oprosti ampak totalno smešno. Kljub temu da se je ona prikradla med naju, ne more zbrisati preteklosti od naju, ki je žal, skupna. In ko se trudi za kaj takega, mi deluje totalno poden od podna.
In če bi moj pošiljal za RD svoji bivši SMS user posted image user posted image user posted image no ne bi bila jezna, bi bila pač samo...no user posted image user posted image user posted image

Nasvet:Ma dej ne sekiri se za take banalne stvari.Pa še to:sex ni MERILO ljubezni. In rešitev ni konec veze!!!Za dalj časa trajajoči sex obstajajo rešitve. Nabavta si kak obroček, al pa tko k je enkrat Meta. napisala v hecu, zaboga nehita migat za 1 minutouser posted image user posted image user posted image user posted image Za premalo, pa mal ti dajaj pobudo, da bo ravno prav.

LP

< Sporočilo je popravil pupic@ -- 9.10.2006 9:06:35 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 9:06:37   
Anonimen
On noče prekinit stikov z bivšo, s tem mislim pošiljanje sms ob takih priložnostih (samo za to vem...), zato sem mu predlagala, da se potem na kartice podpisujeva skupaj (kar sva se drugje že sedaj)


A se hecaš? Ti bi se zraven podpisala, a ti to resno?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 9:06:39   
Anonimen
Meni osebno se zdi to ful lepo. Če se z nekom sporazumno razideš ker si toliko odrasel da si priznaš da več ne gre. Je potem logično da nekomu z katerim si preživel lepa leta in ohranil lepe spomine nanj pošlješ sms za roj. dan ali novo leto. To ne pomeni da bi bil rad spet z njim.

Mislim da imaš doma super tipa, ki je tolk normalen da ne kuha zamer. Pri sebi je verjetno še davno razčistil glede bivše se mu pa zdi prav da ji vošči. Meni bi se tud.

Ja pa naslednjič se podpišita obadva.user posted image

Jaz osebno za novo leto oz. roj. dan pošljem sms tudi ljudem ki jih vidim enkrat letno ali pa še to ne. Recmo bivšim sošolkam ipd.
Se mi zdi to čist normalno. Nekaterim pa ne. Smo si različni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 9:07:35   
Anonimen
Jaz sem bivšemu tudi še pošiljala voščilnice za novo leto, dokler sem ga imela nekje v srcu. Potem sem pa kar naenkrat pozabila ...
Mogoče ni pri vseh tako, da ne bo nepotrebne panike. Mogoče so eni res prijatelji celo življenje, tega ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 9:10:35   
Pupica
Uf za voščilnice, pa bi potem jaz že zdavnej kej posumlauser posted image Tosje pa treba čas vzet, pa jo kupit, pa napisat, pa jo it na pošto oddat...too much.SMS mi je le tko telefon maš pr roki in tako...

Za podpisat, ja tut jaz sem ene parkrat podpisala vse, kukr mam čas tipkat.Namen in smisel je enak.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 9:13:18   
Anonimen
user posted image  Tudi mene bi to motilo.Mislim,da tvoj partner se nima razcisceno z njegovo bivso,ker po mojem bi moral prekiniti vse stike,razen ce niso vmes otroci.Kdor hoce zaceti in obstati v novi zvezi mora s prejsnjimi vezami razcistiti,ce ne ni moznosti,da bi sedanja obstala.To pravim iz lastnih izkusenj.Najbolje,da se pogovorita,dokler se ni otrok,ker potem je pa vse bolj bolece in veliko tezje.Zelim ti veliko srece1

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 9:24:55   
Jančika_
Z bivšim nisva prijatelja, nimava pravzaprav nobenih direktnih stikov, a preko skupnih znancev in njegove sestre (z njo sva ohranili stike) izveva, kaj se nama dogaja. Ko se je poročil, sem ga poklicala in mu čestitala tudi v imenu mojega moža, s katerim sva se o tem pogovorila - mimogrede, jaz nisem bila ziher, če je primerno, da pokličem, pa je moj mož rekel, da vsekakor je. Prejšnji teden je bivši dobil sina in to sporočil po sms-u; seveda sem odgovorila in podpisala celo našo familijo. Tudi on mi je čestital ob poroki in ob rojstvu sinov; v tem ne vidim nič slabega in sumljivega. S tem poveš, da si vesel, da gre drugemu v življenju fajn. In tega sem res vesela, zakaj pa ne bi bilauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 9:34:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupic@

Uf za voščilnice, pa bi potem jaz že zdavnej kej posumlauser posted image Tosje pa treba čas vzet, pa jo kupit, pa napisat, pa jo it na pošto oddat...too much.SMS mi je le tko telefon maš pr roki in tako...



Jza sem že malo starejši letnik, pa takrat še ni bilo GSM-jev.

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 9:36:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sprašujem zato, ker sem sama v tej situaciji, moj še vedno pošlje svoji bivši sms za rojstni dan, sicer le dve kratki besedi, ampak mene to vseeno moti. Pri tem pa jaz za to nebi smela vedet.


Ja to res ni prevec lepo.. Lepse bi bilo, ce bi jo osebno obiskal..ji cestital,  jo objel in dal 2 ljubcka na licka.. enega na levo in enega na desno.. in se enga ljubcka na ustka.. in seveda bi bilo se lepse, ce bi jo obiskala skupaj.

Jaooo.. kaj bi sele ve naredile, ce bi vam tip naredil to, kar sem jaz naredil svoji.. user posted image user posted image  Boljs da sem tih.. user posted image user posted image


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 9:39:53   
Anonimen
Jaooo.. kaj bi sele ve naredile, ce bi vam tip naredil to, kar sem jaz naredil svoji.. Boljs da sem tih..


Ja sej ti se vedno z lepim hvališ, kot tista mala hienca siuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 9:44:18   
Anonimen
In kdo si ti? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 9:53:50   
Magi*
ja, Tjazy, kaj si ji pa naredil? si ji pripeljal njenga bivšga domov in ga na ustka kušnu?user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 9:54:28   
Mala koala
Midva z bivšim možem si za rd in Novo leto pošljeva sms ali pa se pokličeva. In tega pred partnerjem niti slučajno ne skrivam. Ne vem, zakaj bi bil to problem. Konec koncev sva xx let živela skupaj, a zdaj se bom pa delala, da ga ne poznam?
Pa sva s preteklostjo popolnoma razčistila. Ne komplicirat brez veze.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 9:54:53   
baguSka
Raje sem sama do konca življenja...


user posted image user posted image user posted image  Kaj pol sploh se delas z njim?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 9:57:43   
Magi*
ma eni res ful komplicirate. od mojga bivša je prišla na najino poroko. so what? OK, ni bila glih na moji prioritetni listi, če pa je njemu to pomenilo, potem sem bila za. in bilo nam je čist luštno.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 10:04:37   
Anonimen
Glej bolj se boš sikirala, slabše bo. Enega dne se bo itak vse končalouser posted image Bodi pametnejša in ne obračaj pozornosti, na tisti dve besedi, ki bišvi nameni 1x na leto. Je res 1x na leto?user posted image To te bolj mantra kot pa karkoli drugega a ne? Pa saj veš, da si boljša od nje? Torej? Tebe je izbral? No vidiš, bodi lepša, samozavestnejša, poseksaj ga tak ko ga nobena ni nikoli in bo on na slabšem, če bo poškilil kdaj k bivši ali katerokoli drugi. Dvigni glavo gor in nehaj cmerit zaradi enega sms-a.

(odgovor članu Mala koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 10:21:35   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Raje sem sama do konca življenja...


user posted image user posted image user posted image  Kaj pol sploh se delas z njim?????


Ceprou bi blo boljs ce bi napisala, kaj on se dela s tabo!?user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 10:26:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

ja, Tjazy, kaj si ji pa naredil? si ji pripeljal njenga bivšga domov in ga na ustka kušnu?user posted image


No.. ni bilo glih tko.. user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 10:29:50   
Anonimen
No, če vas večina pravi, da naj se ne sekiram, potem imate najbrž prav. Res se zavedam, da sem otročja, ampak po drugi strani je sam kriv, da je do tega prišlo. Mogoče sem malo tudi jaz, ker na začetku veze sem jemala vse skupaj bolj kot eno zabavo za krajši čas in mogoče je on začutil, da jaz ne mislim tako resno kot on, se je pa trudil za mojo pozornost bolj kot vsi ostali. Zato jo je na začetku veze večkrat omenil, kar me takrat sicer ni motilo, ampak ko je tudi pri meni preskočila iskrica, me je začelo motit tist za nazaj... Mislim, res sem čudna, vem. user posted image  Najboljše, da vse lepo pozabim in gledam za naprej.

Sem pa postala (prej nikoli nisem bila) hudo ljubosumna in trmasta, kar je res najslabše...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 10:31:40   
baguSka
Sem pa postala (prej nikoli nisem bila) hudo ljubosumna in trmasta, kar je res najslabše...


Ja ce bos taka, potem je res najboljs da ostanes sama...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 10:33:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem pa postala (prej nikoli nisem bila) hudo ljubosumna in trmasta, kar je res najslabše...


JA to je res najslabse.. In zdaj? user posted image  Kaj bos naredila s tem?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 10:44:31   
lelaval
v tem ne vidim nič slabega in sumljivega. S tem poveš, da si vesel, da gre drugemu v življenju fajn. In tega sem res vesela, zakaj pa ne bi bila


Se podpišem.
In tudi ideja, da se zraven podpišeš še sama, se mi zdi super.

Glede ljubosumja pa - tako, kot si ga dobila, se ga čimprej znebi, ker to uničuje ljubezen. In ljubosumje je znak nezaupanja, kar pa v ljubezni definitivno mora bit.


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 11:43:03   
tulip
Jaz vedno dobim od bivšega voščilo za roj.dan in tudi sama mu voščim! Imava dobre odnose in se mi zdi normalno, da se pozdraviš, voščiš, kot s prijatelji! V to se moj mož ne vtikuje, pa ve za tel. klic ali sms in to se mi zdi edino pravilno, da kljub vezi še vedno ohraniš svoje socialne stike, ne pa kot nekatere ki se kar izolirajo od vseh, če pa pride do konca veze, pa jok: 'samo njega sem imela, nobenih prijateljev' itd.
Pa na kartice z morja se vedno vsi podpišemo, on pa jo naslovi name in se s punco oba podpišeta!
Ne vidim nobenega problema v tem.user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 11:47:35   
tulip
Aja, anonimna, pa še to: sem dobila občutek, da bi TI rada prekinila vajino zvezo...
Se motim?

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?