|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vnetje srednjega ušesa
16.10.2006 10:46:35   
Vanček*
midve sva pa ravnokar od zdravnika. Moj mucek ima vnetje srednjega ušesa. Prvo me je pediatrinja malo oštela ker sem pikici ponoči v uho vlila olivno olje, ampak če več nisem vedela kako in kaj, ker je to bil celo noč tako zverinski jok, da ga nisem mogla poslušat. Ker moj pikec drugače nikoli ne joče.
Ko naju je poslala k specialistu za ušesa, k enemu fajn starejšemu gospodu doktarju in ko sem mu pač povedala da sem ji v uho vlila olje, ker se mi je tako smilila, pa me ni nič uštel, samo malo hudomušno je rekel da naj se mame vedno zanesemo na svoje občutke in če meni olje pomaga ko me boli uho, potem bo tudi moji pikici bolje.
No ušesi nama je ščistil dal noter zdravilo in naju naročil, dobila je tudi za domov zdravila in kapljice.

Sedaj pa moj utrujeni pikec spi, mama pa gre sedaj ker komaj gleda....

Torej lahko nočko Vančo

_____________________________

* če moreš ... pomagaj ...
če ne... pa pusti ljudi pri miru *
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vnetje srednjega ušesa
16.10.2006 11:03:30   
darjatimci
Vnetje srednjega ušesa pri otrocih je zelo zoprna zadeva,sploh če se ponavlja.Jaz našemu fantku nisem nikoli nič vlivala v uho,vem da otrok trpi,ampak ušesa morajo biti prazna,če kaj vlivaš še bolj boli.Tudi meni je otorinolaringologinja prepovedala kar koli, razen kapljic,ki jih dobimo,vlivati v ušesa,tudi vate ni smel imeti.

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vnetje srednjega ušesa
16.10.2006 11:11:35   
Laubica
Ja pri nas isto -nič v ušesa ,daj mu pa svečko proti bolečinam ali sirup

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vnetje srednjega ušesa
16.10.2006 14:58:56   
srki
Pri nas na srečo ni bilo bolečin, niti ne vročine pri ventemu srednjemu ušesu. Si pa predstavljam, kako to majhne otročke boli. Ko je šlo pri nas za vneto uho, sem vedela po tem, ko mu je iz ušesa začel teči gnoj. Jokal pa res ni nikoli od bolečin.

Upam, da se čim prej pozdravite!

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vnetje srednjega ušesa
16.10.2006 16:14:24   
SaaS
Mi smo imeli to lani trikrat. Ponoči je jokal, ker ga je bolelo, naslednji dan pa je pritekel gnoj iz ušesa. Dobili smo antibiotik.

Zdravnica me je predvsem opzorila, da takrat, ko priteče tekočina ven, pomeni, da je v bobniču luknjica. Torej takrat nobene tekočine v uho, ker gre lahko tudi v drugo smer, noter skoz bobnič (majhna verjetnost, ampak vseeno). In pri kopanju naj pazim, da ne pride voda v ušesa.

Do tega vnetja pa ponavadi pride, zaradi smrkavega noska. Vnetje se prenese iz noska na uho. Zato čim bolj spirat nosek s fiziološko, večkrat na dan, kar nekaj tekočine v nosek, da gre čim več ven.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?