|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam vpisati otroka
15.10.2006 20:23:41   
alexandy
Moj 8-letni sin ima zeloooo veliko energije. In že 3 leta bi ga rada vpisala ali v atletiko,plavanje,karate,ples ipd.Ampak problem je v tem da je najprej full zagret čez eno uro pa reče -mah ne ne bom hodu na ... Ampak rada bi ga na vsak način nekam vpisala pa nam ne rata. Prosim da mi svetujete glede tega. Hvala vnaprej.
Aja pa še to sem pozabla povedat-zanimajo ga v glavnem avtomobilčki, ampak kam nej ga vpišem ki imajo veze z avtomobili?

< Sporočilo je popravil petka -- 10.2.2007 9:27:37 >


_____________________________

15.1.2006-TRETJI NAJLEPŠI DAN V MOJEM ŽIVLJENJU
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAM VPISATI OTROKA
15.10.2006 20:36:38   
lelaval
Mogoče bi mu bil zanimiv go-kard (ne vem, kako se prav napiše user posted image ), čeprav energije pri tem hobiju ne bo ravno potošil.
Kaj pa nogomet, košarka?

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu alexandy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KAM VPISATI OTROKA
15.10.2006 20:49:19   
andrea
Naš 8-letnik je šele letos začel hodit na judo. Smo cel september hodili na "probo"(imajo namreč brezplačen mesec). Prejšnja leta smo imeli enak problem kot ga opisuješ. Letos pa smo se dogovorili, da takoj ko je prijavnica na športno aktivnost oddana in plačana prva položnica, bo treninge moral obiskovati. Zato smo mu tudi predlagali naj dobro premisli kam bi želel hoditi. In judo je njegova odločitev, ima ga 2x tedensko po 60 minut. Še vedno je full navdušen in komaj čaka torke in četrtke. LP

(odgovor članu alexandy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: KAM VPISATI OTROKA
15.10.2006 20:55:35   
Laubica
Mi imamo tudi takega fenomena -ko mu je VSE samo 5 minut zanimivo.Tak da tudi jaz ne vem kam z njim

(odgovor članu andrea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?