|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne vem več naprej
25.11.2006 16:21:53   
Anonimen
Danes mi je tako hudo.Komaj diham,imam občutek,da se bom zdaj zdaj zadušila.Ali pa me bo kap.Me kar stiska v prsih.
V meni se kopiči nezadovoljstvo,ki ga ne znam odpraviti.
Začelo se je po porodu.S možem sva se odtujila,ne najdeva več lepih besed en za drugega.Vse je postala samo bitka,kateri bo močnejši.Kateri zmaga.In to naju pelje v en sam prepad.Trudim se biti čim boljša mama,žena,pa mi po moževih očitkih to nikakor ne uspe.Vedno naredim kaj narobe,ne pospravim,pozabljam.Po njegovo sem pogrnila na celi črti.Enostavno ne zmorem vsega,kar mož od mene pričakuje.In pričakuje popolnost.Očitno nisem sposobna biti popolna mama,gospodinja,pa še v službo hodim.Včasih imam občutek,da gre življenje popolnoma mimo mene,jaz pa ga samo žalostno gledam.Res imam občutek,da se mi bo strgalo.Kar me najbolj boli,začela sem biti nestrpna do otroka.Zato se sovražim.
Hvala da ste me brale.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne vem več naprej
25.11.2006 16:26:46   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Enostavno ne zmorem vsega,kar mož od mene pričakuje.In pričakuje popolnost.


A on pa izpolnjuje vse, kar ti pričakuješ od njega? A je on popoln, da ima pravico pričakovati popolnost od drugih?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ne vem več naprej
25.11.2006 16:39:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Vse je postala samo bitka,kateri bo močnejši.Kateri zmaga.


Močnejši v čem? Zmaga v čem?

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Trudim se biti čim boljša mama,žena,


Lahko si najboljša le v kolikor je v tvoji moči.

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Vedno naredim kaj narobe,ne pospravim,pozabljam.


Smisel življenja je imeti pospravljeno?

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Po njegovo sem pogrnila na celi črti.Enostavno ne zmorem vsega,kar mož od mene pričakuje.In pričakuje popolnost.Očitno nisem sposobna biti popolna mama,gospodinja,pa še v službo hodim.


On pa je Mr. Perfect? Potem naj ti pa pokaže kaj to pomeni imeti popolnost. Naj on popolno pospravi, naj si on vse zapomni. Vprašaj ga kaj je jedel 5.decembra 2001.

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Včasih imam občutek,da gre življenje popolnoma mimo mene,jaz pa ga samo žalostno gledam.Res imam občutek,da se mi bo strgalo.


Itak, da se ti bo ob takem človeku. Daj, glavo pokonci in se mu upri. Ampak ne fizično, ker se to itak ne moreš. Moraš se zavedat, da popolnosti ni. Vsak naredi po svojih najboljših močeh. In ko to mejo doseže, se trudi to mejo preseči. Ampak popolnosti ni.

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Kar me najbolj boli,začela sem biti nestrpna do otroka.Zato se sovražim.


Samo otrok naj ne trpi. Otrok ni kriv. Če že moraš koga sovražit, naj ne bo to otrok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ne vem več naprej
25.11.2006 18:27:25   
Anonimen
Nikar se ne sovraži. S teboj ni nič narobe, ne misli, da si slaba mamica, le malo preveč obremenjena. Potem pa še mož prihaja s takimi izjavami, vem to zelo boli. Nikar si ne ženi k srcu. Moški pač mislijo, da smo ženske roboti in da lahko vse prenesemo, vendar tudi nam kdaj pa kdaj popustijo živci.
Moški so pač takšni, če jim gre kaj narobe je žena  tista, ki mora prenašati njegove izbruhe.

Zapomni si da nisi slaba mamica in da s teboj ni nič narobe, mogoče je z njim.

Potolaži se in misli na otroka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ne vem več naprej
25.11.2006 18:52:02   
Anonimen
Ko sem prebrala tvoj post, sem si mislila "Saj to je kot moje življenje"
Tudi midva sva se danes skregala, kar hudo bi rekla. Še dobro da danes dela in ga ne bom niti videla.
Ne razumem, kako sva se 8 let čudovito razumela, potem pa po porodu (se ti zdi znano?) je šlo vse navzdol. In še vedno gre.

Jaz se tolažim s tem, da imam čudovitega otroka, ki mi pomeni največ na svetu.

In prišel bo dan (se bojim, da zelo kmalu), ko naredim kufre in grem (z otrokom, seveda). Bomo videli, komu bo potem solil pamet.

Srečno, pogumno.

Kar mene vedno potolaži so besede: TUDI TO BO MINILO!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ne vem več naprej
25.11.2006 19:58:11   
Gina
Joj, točno tak je bil moj bivši. Na koncu sva samo še bevskala en na drugega. Jaz enostavno nisem zmogla biti služkinja, čistilka, mama, partnerka, ljubica, delavka z veliko plače, pa po njegovem naj bi še živela družino skoraj sama.....Pa sva se razšla, seveda.

Moram ti pa povedat, da obstja še druga možnost. Mogoče sta samo v enem kriznem obdobju, ki ga ima ogromno družin. Po porodu se življenje obrne za 1000% na glavo. Ogromno je obveznosti, ne spiš normalno, ne funkcioniraš normalno, nimaš več časa zase, vsakič ko se usedeš, moraš spet vstati, od moža, žene, začneš pričakovati popolnoma nekaj drugega, kot si do tedaj. In vidiš, na tem izpitu marsikdo pogrne. Vendar ti moram povedati, da vendarle nekateri moški ta izpit malce kasneje opravijo in to zelo ok. Marsikateri mož se adaptira in z vsakim otrokovim letom boljše funkcionira.
Mene pri tem, kar si napisala skrbi samo ena reč. Ponavadi tisti možje, ki ne sitnarijo ženam ker niso popolne, sicer manj naredijo doma, kot tisti, ki sitnarijo.. Vendar kolikor jih jaz poznam, tisti, ki ženam težijo, s tem ne nehajo. Do sebe so tako zelo kritični, zato so tudi do žene. In vse jih moti že itak na tem svetu. No, mogoče se pa motim. Mogoče pa vendarle tvoj ni med njimi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ne vem več naprej
25.11.2006 20:29:26   
smrka
Prevec negativne energije je v tebi. Zadni mislit pozitivno in delat pozitivno. Skusaj obrnit nov list v tvojiknjigi zivljenja... ce se moz drzi kislo se ti ne drzi, skusaj spremenit vajin odnos, osvezi ga s cim, mogoce kam pojdita skupaj, .... Poklici prijateljico, pojdita skupaj na shoping, prazniki so tu... skusaj resit kar se da... ce pa mislis in smatras da tako ne gre vec naprej.. je pa brezveze iti z glavo skozi zid... Kot je gina rekla, to je mogoce samo kriza, ki se pojavi skoraj pri vecini ko pride nov clan vmes... vse se da popravit, ampak na zenski je veliko da sama pripomore, da njen "cenjeni moz" ne misli da je on rodil ampak da je ONA rodila.. in da ga postavi na tla...

Zelim ti velik pozitivne energije in pozitivnega razmisljanja. Ce bos mislila stalno negativno, bo res vse NEGATIVNO.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ne vem več naprej
25.11.2006 20:45:44   
Anonimen
Mož je razočaran nad sabo, ne nad tvojimi dejanji. Verjetno ne zmore slediti novemu ritmu, ki ga prinaša dojenček, mogoče mu novo življenje ni niti najmanj pogodu in se brani tako, da napada tebe.

Običajno smo ženske po porodu še toliko bolj občutljive; utrujenost, hormoni, prevelika lastna pričakovanja...najmanj, kar takrat potrebujemo je kritiziranje nam bližnjih. Tvoj mož je situacijo izkoristil na zelo grd način zato, da bi pokazal svoje premoč. Očitno le-te ne zna pokazati drugače kot da razvrednoti tebe.

Samo dve izbiri imata. Ali se prilagodita novim okoliščinam tako, da bosta v njih oba zadovoljna, ali pa gresta narazen. Osebno mi moški, ki se "dokazujejo" na ta način, niso niti najmanj dragi. Navadni slabiči so.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ne vem več naprej
25.11.2006 20:58:05   
Naja31
Ne razumem, kako sva se 8 let čudovito razumela, potem pa po porodu (se ti zdi znano?) je šlo vse navzdol. In še vedno gre


Evo, točno to sem se jaz spraševala celo prvo leto po porodu. S tem, da sva midva že 10 let skupaj in sva se res enkratno razumela. Nikakor nisem razumela kako je mogoče, da sem si jaz sploh želela poročiti s tem človekom in z njim imeti otroka.
Ampak midva sva to  prebrodila. Mislim, da lahko to rečem. Sicer so še kakšni slabi dnevi. In če zdaj pomislim, če ne bi bil on tako potrpežljiv, bi verjetno nekdo od naju že zdavnaj spokal.

Upam, da najdeta izhod iz te situacije. Skupaj ali narazen, samo da bo najbolje za te in vajinega otroka.

Pa moram dodati, da moj mož meni nikoli ni očital, da sem slaba žena, ker ne bi opravljala gospodinjskih opravil tako kot bi njemu ustrezalo. Odkar sva skupaj ve, da gospodinjenje ni moja močnejša plat, pa tudi sem mnenja, da to ni izključno žensko delo, tako da je on tudi pri tem udeležen. Ne toliko kot bi jaz hotla, seveda, ampak naredi pa precej.  


< Sporočilo je popravil Naja31 -- 25.11.2006 21:00:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ne vem več naprej
26.11.2006 11:55:09   
VERONICA
Joj draga anonimna, bitka gdo bo močnejši po porodu, pa to je nizko! Saj ti nikoli ne moreš zmagati!

Sočustvujem s tabo, saj tudi jaz doživljujem take reči, posebno zdaj po rojstvu drugega otroka. Na srečo ne prepogosto, ampak ko se zgodi mi je zelo hudo. Z mojim se o temu kasneje pogovarjam in ko je boljše volje tudi on pravi da je to grdo od njega. Da se na ta način prazni.

Ko sem jaz bila prespana in spočita sem njegove napade slabe volje z lahkoto obvladala in preusmerila. Zdaj tega več ne zmorem. On pa tudi ni več tako prespan in spočit kot je bil nekoč.

Jaz mojemu stalno govorim da mora malo bolj sebe držati pod kontrolo in misliti kaj govori. In preslišati kako mojo slabo besedo. Ki ni taka zato ker tako mislim ampak zato ker sem utrujena. In ker hormoni delajo.

Upam da bo to zastopil ker jaz se ne bom spremenila. Zima bo še dolgo trajala (čitaj obdobja bolezni otrok), meni pa še porodniška kmalu preneha. Kako bom zmogla energije za delo bomo še videli.


(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ne vem več naprej
28.11.2006 13:00:40   
Lenka_
Hja, vidim da nas je več s podobnim problemom. Kriva sem da je otrok razvajen-kar na noben način ni. Če pa misli da je otrok samo za cartat pa hvala lepa. Nikoli ni dovolj pospravljeno, sprehodi trajajo predolgo(to je edini način da se malo odklopim, saj je mala pridna zunaj in si lahko malo misli porihtam), ni tisto ni ono, a on pa ko pride domovs šihta ne pride niti takoj domov ampak gre najprej pogledat eno babnco ki ji bom še vrat zavila enega lepega dneva. S svojimi "dobrimi" kolegi (ki so mi povedali enih par ne preveč lepih stvari) hodi naokrog, ko jaz pokličem pa izklopi telefon. Saj so dnevi ko je vse ok, ampak ko ga soočim z dejstvi pa je spet rompompom in potem sem raje tiho. Izvedela sem marsikaj, vse to me žre, on pa zanika. Sem totalno nenaspana, nervozna, ob tamali se trudim bit čimboljše volje, saj ona ni nič kriva. Nekaj časa nazaj sem na eni drugi temi jamrala, da mu ni za nič, zdaj vsaj vem zakaj.

_____________________________

http://a-lenka.moj-album.com

(odgovor članu VERONICA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ne vem več naprej
28.11.2006 13:37:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lenka_

on pa ko pride domovs šihta ne pride niti takoj domov ampak gre najprej pogledat eno babnco ki ji bom še vrat zavila enega lepega dneva. S svojimi "dobrimi" kolegi (ki so mi povedali enih par ne preveč lepih stvari) hodi naokrog, ko jaz pokličem pa izklopi telefon.


user posted image In ti si še tam?

Hodi k drugi, tebe sam ponižuje ti pa čakaš da se boš enkrat zbudila in bo vse kot v pravljiciuser posted image
Mislim da tvoj nima niti najmanjšega spoštovanja do tebe in da v svoje in v dobro user posted image  čimprej spakiraš in sama živiš človeka dostojno življenje.

(odgovor članu Lenka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ne vem več naprej
30.11.2006 9:55:28   
piščanc
ko je človek brez otrok, pa čeprav je v vezi se lahko odklopi in svoje težave prebrodi. ima več samostojnosti in manj dolžnosti. ko si slabe volje pač greš na sprehod in prebrodiš, sam. ni toliko obveznosti

ko pa enkrat pride otrok nastane veliko dolžnosti in težko se je prilagoditi, pa še samostojnosti ni več. še posebej prvo leto si zelo odvisen od pomoči drugih. pa vzgoja posameznika pride na plan, vsak pa je vzgojen drugače in partnerja morata narediti kompromis obeh vzgoj. kar je včasih težko

kreg s partnerjem je pač nuja, saj je partner tisti s katerim si vedno skupaj, od njega pričakuješ največ. in on je prva vreča katero boksneš, ko si slabe volje. in seveda tudi prvi, ki vidi ko si dobre volje. in to velja za oba, moža in ženo.

midva se razumeva super, če sva oba dobre volje; če je eden slabe volje drugi drži jezik za zobmi in sedaj že oba razumeva, da je to pač nuja v takem tempu. če pa sva oba slabe volje se pa skregava v treh sekundah in ponavadi zaradi istih stvari. potem se pa ohladiva in svet se vrti naprej.

tvojega moža pusti doma samega z otrokom pa naj še pospravi zraven in bo videl kako je to težko, če pa res hoče imeti pospravljeno pa naj pospravi sam. povej mu, da si utrujena, malo pa tudi upoštevaj njegove želje, če ga kaj resnično moti. pa kakšen odklop s prijatelji(prijateljicami tudi pomaga, da vidiš da imajo tudi drugi probleme in da je žena/mož super.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Ne vem več naprej
30.11.2006 10:18:12   
Anonimen
To ali te bo moz spostoval ni odvisno od tega, ce pospravis.. kuhas.. peres.. To je vse.. zelo malo pomembno. .ce pospravis.. pac pospravis.. ce pa ne.. pa pac ne..
Meni osebno je to na zadnjem mestu..

Zadeva je ravno obratna.. Ce te bo moz spostoval in dajal obcutek vrednosti.. potem bos ti imela voljo in elan, da pospravis in skuhas in peres..

Tko da je zogica na njegovi strani..

Glede na simptome, ki jih opisujes, pa si odvisna od partnerstva.. zasvojena z njim.. ceprav ti ne dela ravno veselja.. ampak ko si enkrat odvisen.. si pac odvisen..



(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Ne vem več naprej
30.11.2006 10:27:59   
Anonimen
Sem še ena anonimna.
Izgleda, da nas je na tem forumu kar nekaj, ki nimamo sreče z našimi "popolnimi" možmi. Jaz še vedno vstrajam, da so za to krive naše drage user posted image user posted image user posted image , ki se ne morejo ločiti od svojih sinčkov ter jih podpihujejo in jim dajejo potuho.  S tem pokažejo, da smo me manjvredne, one pa bog.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Ne vem več naprej
30.11.2006 10:30:19   
daysi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem še ena anonimna.
Izgleda, da nas je na tem forumu kar nekaj, ki nimamo sreče z našimi "popolnimi" možmi. Jaz še vedno vstrajam, da so za to krive naše drage user posted image user posted image user posted image , ki se ne morejo ločiti od svojih sinčkov ter jih podpihujejo in jim dajejo potuho.  S tem pokažejo, da smo me manjvredne, one pa so sam nebeški bog.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Ne vem več naprej
30.11.2006 10:31:22   
daysi
enakouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Ne vem več naprej
30.11.2006 11:03:01   
Sita
Se povsem strinjam s Tjazyjem.

In dodajam: najprej se resno pogovori z njim (kaj čuti do tebe, kaj ga moti, ima željo, da izboljšata svoj odnos ....????) in začnita sprejemat kompromise. Če ne bo šlo, imata pa oba željo, da ostaneta skupaj, pa ne znata iz te godlje, pa poiščita kakšnega zakonskega svetovalca.

Vedno pa sta za prepire kriva dva - ne eden. Najprej premisli, kakšna sporočila mu pa ti daješ, da je tak.

_____________________________

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Ne vem več naprej
30.11.2006 12:27:43   
Anonimen
Ne ne.. nobenih zakonskih svetovalcev, ker pol bo to samo umetno.. in cez pol leta po terapiji bo se slabse..
Ce clovek ne premore tolk inteligence, da vidi da tko ne bo slo.. pol preprosto prijateljsko in mirno.. oddidi..
Nobenih kompliciranj in polemik.. in kreganja in prepricevanja.. To mora bit simpl... "Poslus decko moj.. jaz zdaj grem.." Poljubcek in objemcek in te ni vec.. user posted image

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Ne vem več naprej
30.11.2006 12:29:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz še vedno vstrajam, da so za to krive naše drage user posted image user posted image user posted image , ki se ne morejo ločiti od svojih sinčkov 


Ni ok.. zvaliti krivdo na druge.. ker potem je nemogoce kaj narediti..

Ce se vase drage tasce ne morjo locit od sinckov.. se pa sincki lahko locijo od mamic.. Zelo preprosto je to.. in kakorkoli obrnes.. za svoje tezave si je clovek vedno kriv sam.. in tudi sodi si sam.. to pa je najbolj zanimivo.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Ne vem več naprej
30.11.2006 12:43:18   
baguSka
Ponavadi tisti možje, ki ne sitnarijo ženam ker niso popolne, sicer manj naredijo doma, kot tisti, ki sitnarijo..


Uf tole je pa cist mim izjava.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Ne vem več naprej
30.11.2006 13:04:21   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ponavadi tisti možje, ki ne sitnarijo ženam ker niso popolne, sicer manj naredijo doma, kot tisti, ki sitnarijo..


Uf tole je pa cist mim izjava.


Meni tudi. Zato ker se moj kar sam loti, če ga kaj moti. Nič ne reče, ampak zaviha rokave in se loti kuhanja, na primer. In potem jaz vstanem in mu grem z veseljem pomagat, zraven pa klepetava in oba pozabiva, da delava in vse je hitro opravljeno.
Sploh ne razumem tistih, ki sitnarijo. Saj imajo oni tudi roke in noge in lahko kaj naredijo. Kje pa piše, da mora samo eden delati? Gospodinjstvo je stvar vseh. Razumem, da se komu kdaj ne da. Takrat pač drugi naredi - v čem bi bil problem? Zakaj sploh godrnjati? Če si lačen, si skuhaj! Če hočeš imeti pospravljeno, pospravi! Če ti pa kaj ni všeč, pa ojdi ven jest ali pa zrihtaj gospodinjsko pomočnico! Izbire je dovolj.

_____________________________

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Ne vem več naprej
30.11.2006 13:27:57   
Anonimen
Skoda, ker ni vec Radhe.. bi ziher kej fajnega o tem napisala.. user posted image

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Ne vem več naprej
30.11.2006 20:38:08   
Vesna
ma v rit ga brcni prekuser posted image nesramneža.kaj si pa misli da je?!da smo v 15 stoletju al kaj?!postavi se zase ženska,če ne,ne bo dobro ne zate ne za otroka.sploh pa če te kritizira,lahko mirno volje nehaš počet to kar po njegovem sploh ne znaš,naj naredi on,ki ve kako je treba prav naredit stvari.ponavadi kritizirajio ravno tisti,ki ne delajo dosti.joj kje je enakopravnostuser posted image user posted image user posted image .

_____________________________

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Ne vem več naprej
30.11.2006 23:56:43   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Skoda, ker ni vec Radhe.. bi ziher kej fajnega o tem napisala.. user posted image


Ja, da naj ga z valarjem user posted image

_____________________________

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Otrok na počitnicah
pikpiki

Koliko je bil star vaš otrok, ko ste ga prvič pustile v varstvu preko noči (npr.pri babici)?

manj kot 1 leto (28%)

med 1. in 2. letom (36%)

med 2. in 3. letom (16%)

med 3. in 5. letom (14%)

več kot 5 let (6%)


Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!