|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prva zima v novi hiši
15.11.2006 9:23:27   
mika
pozdravljene
ZANIma me kao ste preživeli prvo zimo v zidani hiši. mi se bomo kmalu selili. sedaj nam barvajo stene, v petek pridejo še zadnjič zbrusit in lakirat parket, tako da bomo naslednji teden začeli z montiranjem pohištva. fasade še nimamo, baje bi naj prišli danes, pa jih še ni- to traja že dva meseca.
ko sem se spreselila s starši v našo hišo. je prva zima bila obupna. vselili smo se spomladi in nismo nič ogrevali. poleti smo naredili fasado (SENdvič), kar pomeni da smo hišo popolnoma zaprli in se je sušila noter. nastala je nenormalna vlaga in plesen. ogrevali smo na ful, radiatorji  so bili vroči, noter pa mrzlouser posted image . potem se je hiša končno posušila in nismo imeli več težav.
upam, da se zgodba ne bo ponovila. sicer mi ogrevamo že od avgusta, veliko zračimo. a je možno da se kljub temu pojavi, ker imamo v planu demit fasado in tudi zaduši hišo?
PROSIM, da mi napišete vaše izkušnje.
hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prva zima v novi hiši
15.11.2006 9:51:44   
Gordana-3
mi smo se preselili letos poleti in fasade še ne bomo dali kakšno leto ali dve, ravno zato, da se hiša še malo posuši

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prva zima v novi hiši
15.11.2006 14:06:33   
rija
Kaj lahko, da bodo problemi.
mi smo zaprto hišo brez fasade pustili stati 2 leti......in je nismo greli.
Preselili smo se lani decembra, fasado naredili konec oktobra in vse je brez problemov.
Pri klasični gradnji še vedno velja star rek,da se mora hiša sušiti vsaj eno zimo.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prva zima v novi hiši
15.11.2006 16:53:44   
snorlax
Mi smo hišo zaprli lani  v jeseni in potem celo zimo po malem kurili, da se je sušila. Spomladi in poleti smo zračili na veliko, sedaj ko bo pritisnil mraz, bomo spet kurili celo zimo, pa čeprav je prazna hiša. Ogrevamo minimalno na enih 10-15 stopinj. Poleg tega smo imeli lani sušilne naprave noter, da smo izsušili vso vlago, tako da je že zdaj hiša suha.

Seliti se nameravamo drugo leto poleti, če bo šlo vse po planu. Fasado bomo poskusili dat pred zimo.

Pravijo, da bi človek dal prvo leto stanovat v novo hišo sovražnika, drugo leto prijatelja, šele tretje leto bi se vselil sam.

Svetujem vam, da hišo dobro posušite, preden jo zaprete od zunaj. Bolje, da ste kakšno leto brez fasade, pa malo več pokurite, kot da zaprete vso vlago noter. Ali pa dajte izsušit, če gre.

Srečno.user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?