|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preveč ljubosumna
11.1.2007 11:13:40   
jagoda25
Trenutno sem v razmerju ki bi bilo ''popolno'' če ga ne bi jaz uničevala z svojim ljubosumjem.  Zavedam se da ga bom, v kolikor se ne spremenim izgubila.
Po njegovem mnenju sem preveč ljubosumna, ker sem brez samozavesti.
Z tem se delno strinjam, ker vem da mi jo na čase primanjkuje in takrat se sprašujem zakaj je z mano, ko pa ima na voljo toliko lepših, boljši žensk.
Nekako si ne morem vbiti v glavo, da je z mano ker hoče biti, in postanem panična kadar ga vidim v družbi drugih, mladih samskih lepih žensk.  Vse se mi zdijo bolj suhe, lepe, privlačne, pametne, popolne, jaz pa sem ob njih kot neki grdi raček. Nekatere ženske to hitro zaznajo in potem je še slabše.
Skrbi me še bolj ker je vizualno in tudi značajsko zelo atraktiven in vidim da je ženskam všeč. V tuji družbi je on  zgovoren, zabaven, sproščen, jaz pa sem tiho in verjetno vsem delujem skrajno negativno, tako da si vsi najbrž mislijo kaj sploh dela z menoj, posebej še ker vem da so bile vse njegove bivše take kot on-zabavne. Nikoli nisem bila tip osebe, ki bi se ob tem ko bi izvedela, da se za mojega partneja zanima druga ženska samo nasmehnila in pozabila na to, ampak me je to začelo ''glodati''.
Vem da me ne vara in da bi me pustil preden bi bil z drugo, da sem preveč ljubosumna in nočem tako živeti. Hočem biti sproščena, da se ne bi obremenjevala če bi šel z samsko privlačno sodelavko na kavo, oz. z samskimi kolegi na zabavo. Včasih bi najraje obupala in ga pustila ker ga nočem omejevati in dušiti. Nikoli mi še ni rekel direktno da ga dušim, a vidim da se prej vrne iz zabave, sicer reče da zato ker ni bilo zanimivo, a vem da se vrne zaradi mene. Sama sebi sem že brezupen primer.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preveč ljubosumna
11.1.2007 11:28:26   
FLASK_A
Zdi se mi, da se preveč obremenjuješ sama s sabo. Bodi sproščena, zaupaj svojemu dragemu. Kot si napisala, ti ne daje povoda za nezaupanje. Naj gre kam z drugimi, saj se VEDNO vrne nazaj k tebi, ali ne ;).
Pusti mu svobodo, ampak tudi sama najdi nekaj, kar te bo veselilo in zaposlilo, da ne boš preveč razmišljala. Umisli si kakšen hobi, fitnes, aeobika, inštrument, pes- nevem... Mogoče se boš počutila privlačnejšo (govorim o TVOJEM mišljenju o SEBI- on že ve, da si fajn- če ne, ne bi bil s tabo) Zaupaj vase, počni, kar te veseli- in uspeh bo prišel spontano.

Upam, da nisem napisala preveč zmedeno.. Tako pa je pač samo moje mnenje,

PA SREČNO!!!

_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu jagoda25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Preveč ljubosumna
11.1.2007 11:33:25   
CUKRČEK
Si nesamozavestna! Torej....najdi to, kar ti na tebi ni všeč in to spremeni. S tem boš pridobial na samozavesti, kar bo tudi ljubosumje zmanjšalo.


Sem bila na istem. Debela in nesamozavestna..posledično blazno težka in ljubosumna. Svaka mu čast, da je zdržal pri meni. Potem sem začela hujšat, zgubila 30 kil in se popolnoma spremenila. Nisem več nič ljubosumna in sem postala zelo samozavestna. Sedaj se imava super...skupaj in vsak zase.

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 11.1.2007 11:41:03 >


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu jagoda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Preveč ljubosumna
11.1.2007 12:03:57   
jagoda25
Sem bila debela in nezadovoljna z sabo. Pa sem shujšala in se ne počutim nič bolje. user posted image
Hobije imam in ne visim doma in čakam nanj, saj grem na kavo z kolegicami, na aerobiko, sama grem na sprehod.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Preveč ljubosumna
11.1.2007 13:07:41   
srki
Kot ti je že Cukerček povedala, najdi nekaj na sebi, kar ti je všeč. Ponavljaj si, da si ti tisto, kar tvoj partner želi in da ima tebe rad in je s tabo zato, ker si mu enostavno všeč. Poskušaj se sprostit v družbi ostalih dam, saj če boš zadržana, bodo one to opazile in ti boš zopet žalostna in ljubosumna.

Sicer pa sploh ne vidim razloga, da si ljubosumna, saj po napisanem sklepam, da tudi nimaš razloga za to. Partner je, kot si ga opisala, OK in razbrati je, da te ima rad.

Razbrati je, da je tisto, kar te moti na sebi, tvoj zunanji izgled. Veš, tudi od mene je veliko lepših deklet, pa se nikoli ne obremenjujem s tem, kako izgledam in se ne primerjam z drugimi. Vsak je po svoje lep in simpatičen. Zapomni si, da si TI za tvojega fanta najlepša!

(odgovor članu jagoda25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Preveč ljubosumna
11.1.2007 13:28:59   
Kuba
Glede na velikost črk tvojega posta si zelo samozavestna user posted image  ...mal heca... ti zagotavljam, da moški pri dekletu ne gledajo samo 'zunanji videz' no, morda na začetku (sam to delajo tudi ženske), ker je to ipak prvi impakt, ko pa gre zveza dalje jih zanimajo tudi druge stvari (seveda NISO vsi moški isti - moje mišljenje) in če ima človek samo 'videz' postane kaj hitro dolgočasen, smatram, da če je še vedno s tabo ga zanimaš v vseh smislih...  zato se ne obremenjuj glede videza! To je moj nasvet. LP

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Preveč ljubosumna
11.1.2007 14:04:36   
tulip
Ne pozabi, da je on s tabo zaradi stvari, ki jih ti pri sebi mogoče niti ne ceniš in ne opaziš. Drugače ne bi bil. Vprašaj ga, naj ti pove. In potem mu verjemi, ne pa da vrtaš dalje in obračaš vse sebi v škodo.user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Preveč ljubosumna
11.1.2007 14:31:21   
Angellina
Jagoda...tole je blo pa kot da bi poslušala svojo najboljšo prijateljico, le da je ona ena najlepših žensk kar jih poznam. Daje se tako v nulo, da če je ne poznaš misliš, da se norca dela iz drugih, saj je vizualno popolna. Ona pa kar joče in klaftra kake velke šape ima, pa debela kolena, pa da nima jošk...pa kr neki. Smo že vse probal, pa nič ne pomaga. Vsakega moškega zgubi zaradi ljubosumja...ker ne dovoli, da samo pogleda žensko s katero govori...Zdaj je šla k psihiatru...če ji bo on lahko pomagal...drugače bo najbrž ostala kar sama. Pravi pa, da ji pogovor z njim dobro dene in da sta ugotovila, da vse to izvira iz otroštva (dolga zgodba)...

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Preveč ljubosumna
11.1.2007 14:36:27   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Zapomni si, da si TI za tvojega fanta najlepša!


To pa v večini vez ne drži.

Mojemu je veliko lepša od mene Tyra Banks, Sandra Bullock, pa še katera....user posted image user posted image user posted image

Samo kaj, ko ga take ne šmirglajouser posted image user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Preveč ljubosumna
11.1.2007 14:44:03   
srki
Ja itak, da so še druge lepše, ampak ravno zato, ker jih ne more dobit oz. so težje dosegljive, je lahko v to prepričana. Ker če je pa na lepotice iz revij in TV ljubosumna, pol pa je to res že bolezen in lahko pomaga samo še psihiater.....

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Preveč ljubosumna
11.1.2007 15:01:43   
jagoda25
Ja itak, da so še druge lepše, ampak ravno zato, ker jih ne more dobit oz. so težje dosegljive, je lahko v to prepričana. Ker če je pa na lepotice iz revij in TV ljubosumna, pol pa je to res že bolezen in lahko pomaga samo še psihiater.....

 
No tako daleč še nisem. Vsaj nekaj.user posted image  Jaz sama sebe nikoli nisem smatrala za lepo, pa čeprav mi to govorijo. Vse komplimente zavrnem, ker se ne počutim privlačno in se mi zdi da so neiskreni.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Preveč ljubosumna
11.1.2007 15:14:12   
Angellina
Ej s takim pa ne, prosim lepo...ni ti treba bit "tako daleč" da rabiš psihijatra. To je včasih veljalo, da so norci za k psihiatrom, danes je to veliko drugače. On je tam, da ti prisluhne in svetuje...vsem nam bi kdaj prav prišel. No ampak me mamo itak RR user posted image ! Za zjokat se, za potolažit, pošimfat, za smejat, za vse...user posted image

(odgovor članu jagoda25)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Preveč ljubosumna
11.1.2007 15:20:13   
Kuba
...na koncu bomo ugotovili, da je jagoda25 tista kolegica od Angelline... user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Preveč ljubosumna
11.1.2007 15:24:00   
Angellina
Hja stara je glih tok user posted image . Sam njej ni bilo nikoli treba hujšat, je bila vedno vitka. Hja kaj bi dala za tak body user posted image . Če bi mela zdele mojega poporodnega, bi jo najbrž fršlok user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Preveč ljubosumna
11.1.2007 15:24:36   
lenika
Ja itak, da so še lepše. Samo v partnerstvu navadno iščeš karakter, ki ti ustreza, notranjo lepoto, zunanjo lepoto in ko to sešteješ, si za svojega dragega najlepša.
Moja stara mama je vedno ponavljala nek stari pregovor: lepota gre po poti, vrag ostane v koti.user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Preveč ljubosumna
11.1.2007 15:41:16   
jagoda25
Ej s takim pa ne, prosim lepo...ni ti treba bit "tako daleč" da rabiš psihijatra. To je včasih veljalo, da so norci za k psihiatrom, danes je to veliko drugače. On je tam, da ti prisluhne in svetuje...vsem nam bi kdaj prav prišel. No ampak me mamo itak RR ! Za zjokat se, za potolažit, pošimfat, za smejat, za vse...


Narobe si me razumela. Nisem mislila da nisem tako daleč da bi potrebovala psihiatra, ampak da nisem še tako daleč da bi bila ljubosumna na tv zvezde, manekenke. Psihiatra verjetno potrebujem in nimam nič proti njemu, niti ni me sram iti k njem.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Preveč ljubosumna
11.1.2007 15:44:22   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda25

Narobe si me razumela. Nisem mislila da nisem tako daleč da bi potrebovala psihiatra, ampak da nisem še tako daleč da bi bila ljubosumna na tv zvezde, manekenke. Psihiatra verjetno potrebujem in nimam nič proti njemu, niti ni me sram iti k njem.


Te pa ok, sam čezenj mi ne šimfat, k sem jst pr njem gor zrasla user posted image

(odgovor članu jagoda25)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Preveč ljubosumna
11.1.2007 18:01:59   
Anonimen
Jagoda, poanta samozavesti ni v tem, kako dejansko izgledamo in kdo smo, temveč v temu, kako se sami dojemamo. Samozavesten človek se pozna, pozna svoje prednosti in pomanjkljivosti, a se ima kljub pomanjkljivostim vseeno rad, se spoštuje in se zaveda, da je edinstven. Samozavesten človek se ne ukvarja s svojimi pomanjkljivostmi, temveč s svojimi prednostmi. Pomanjkljivosti niso pomembne. Ve pa, na katerih podočjih je dober.
Vedno pa se bo našel nekdo, ki bo na nekem področju še boljši od nas. Glej, imaš lahko enega genija z IQ-jem 190, pa se bo zagotovo našel kdo, ki bo imel IQ 191. A naj se zato sedaj prvi sekira, ker ni dovolj pameten? Ne. Problem je v temu, ker sebe dojemamo skozi druge. Dokler sebe primerjaš z drugimi, se bo zagotovo vedno našel kdo, ki bo boljši, lepši, pametnejši,... od nas. Samozavestni ljudje ne polnijo svoje samopodobe skozi druge, temveč skozi same sebe.

Kako postati bolj samozavestna? Zavestno moraš delati na sebi. Naučiti se moraš imeti rada. Razmisli, katera so tvoja močna podorčja. in ne se primerjat z drugimi. Kje si dobra? Dobro poslušaš? Imaš posluh? Imaš smisel za humor?.... Potem se vsakič, ko te bo te bo prijelo ljubosumje in nesamozavest, zavestno in glasno v glavi rečI: "trapa, nehaj se poniževat, saj veš, da si ja fajn in super. Nobeden ni tak kot jaz. Rada se imam,..." ali pa kaj podobnega. Sama sebi moraš dopovedati, da si super.

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Preveč ljubosumna
11.1.2007 18:08:50   
Anonimen
Sem objavila odgovor, preden me vrže ven user posted image .

Da nadaljujem.

Z ljubosumnostjo je tako: pač boš morala začeti verjeti tvojemu dragemu, da vse kar pove, tudi misli. Druge ni. Ja, obstajajo lepše, pametnejše, popolnejše ženske. Ampak nobena ni ti. Ti si tista, ki jo ima rad. Ti ga nasmejiš, ti imaš tisti poseben vonj, ki ga vznemirja, ob tebi se počuti iskriv, zaželjen in ljubljen. Ti si zanj najboljša. Zanj si najlepša, najpametnejša, najprivlačnejša.
Pomisli takole: je lep, postaven, lahko bi imel katerokoli žensko bi hotel. Ampak on je s tabo. Torej si zanj boljša in lepša od drugih, drugače ne bi bil s tabo, ne? Ampak on vse to že ve. Zdaj se moraš tega zavesti še ti.

V življenju ne moremo nikogar prisiliti, da nas bo imel rad. Ali nas ima ali pa ne. Ljubezen je vedno riziko. Zato lahko zapravljamo čas z ljubosumjem in na koncu s tem ljubezen končamo, lahko pa vse te trenutke izrabimo za to, da res uživamo s partnerjem.

< Sporočilo je popravil Ankica -- 11.1.2007 18:13:16 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Preveč ljubosumna
11.1.2007 18:41:00   
srki
No, Ankici moram spet user posted image .

Jagoda, oprosti, če sem te užalila, nisem tako mislila, kot je bilo napisano, v bistvu sem hotela odgovorit Riji, da se zaradi takšnih in drugačnih lepotic pa ja ne splača sekirati, ker sem pač mislila, da te tudi take ganejo, še enkrat pa poudarjam, da če ti nekdo reče, da si lepa in privlačna, ne jemlji teh besed za kontra ampak jim verjemi. Vsaka punca je po svoje lepa in simpatična.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Preveč ljubosumna
11.1.2007 18:45:45   
Strawberrie Cherrie
Uah Ankica, tole tvoje bi si pa jaz mogla večx prebrat user posted image user posted image user posted image
Se pa strinjam tudi s cukrčkom - spremeni tisto, kar ti na sebi ni všeč!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Preveč ljubosumna
11.1.2007 18:56:48   
domci
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Sem objavila odgovor, preden me vrže ven user posted image .

Da nadaljujem.

Z ljubosumnostjo je tako: pač boš morala začeti verjeti tvojemu dragemu, da vse kar pove, tudi misli. Druge ni. Ja, obstajajo lepše, pametnejše, popolnejše ženske. Ampak nobena ni ti. Ti si tista, ki jo ima rad. Ti ga nasmejiš, ti imaš tisti poseben vonj, ki ga vznemirja, ob tebi se počuti iskriv, zaželjen in ljubljen. Ti si zanj najboljša. Zanj si najlepša, najpametnejša, najprivlačnejša.
Pomisli takole: je lep, postaven, lahko bi imel katerokoli žensko bi hotel. Ampak on je s tabo. Torej si zanj boljša in lepša od drugih, drugače ne bi bil s tabo, ne? Ampak on vse to že ve. Zdaj se moraš tega zavesti še ti.

V življenju ne moremo nikogar prisiliti, da nas bo imel rad. Ali nas ima ali pa ne. Ljubezen je vedno riziko. Zato lahko zapravljamo čas z ljubosumjem in na koncu s tem ljubezen končamo, lahko pa vse te trenutke izrabimo za to, da res uživamo s partnerjem.




user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimam besed si zadela v polno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Preveč ljubosumna
12.1.2007 7:01:10   
CUKRČEK
Angellina je omenila, da to lahko izvira iz otroštva ..tudi s tem se popolnoma strinjam. So te  v otroštvu vsi spoštovali in ali so spoštovali tvoje poglede in želje?

Ker tudi moj problem(ki sem ga že zgoraj omenila) je izviral iz zgodnjega otroštva. So pač drugi imeli tak način, da so me mnogokrat zaničevali (ne vedno namerno) jaz pa sem bila pač občutljiva na to. In sem rabila 27 let, da sem se otresla tega bremena in naredila nekaj zase.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Preveč ljubosumna
12.1.2007 7:53:13   
Anonimen
Tudi jaz poznam enega moškega, ki je bil fejst, zabaven in je znal šarmirat. Ime je veliko lepih žensk vedno okoli sebe, in tudi zabavnih, seveda. Pa se je odločil za mojo znanko, ki ji ni šlo v glavo, kaj na njej vidi. Ona je v bistvu bila lepa, le da se nikoli ni ven metala, nikoli se ni namazala ali zrihtala. Bila je kot ena siva miška, le, da če si jo bolje pogledal, je imela vse predispozicije, da bi lahko bila tudi na zunaj "lepa", torej, če bi nase dala vso tisto fasado, z smehom in ven metanjem  vred, kot so jo imele druge.
Ampak jaz mislim, da ko se je bilo treba odločit za stalnega partnerja v življenju, da se je ta fant odločil za mojo znanko, ker je bila prav to, kar je bila. Iskrena, nenarejena, "prizemljena". Resnična. Vedel je, da je takšna, kot je, da ne bo nikoli drugačna, da je pristna. Zato se je vanjo zaljubil in jo spoštuje.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Preveč ljubosumna
12.1.2007 8:28:31   
lenika
Splišni odličen primer, nekaj takšnega sem hotela povedat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?