|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   All inclusive in dojenček
25.1.2007 16:47:04   
tiasha77
Zanima me, če ima katera izkušnje z all inclusive varianto hotelom in malim dojenčkom?

Midva bi šla z najino žabico nekje marca kam v tople kraje, takrat bo imela skoraj 8 mesecev. Kar se tiče dojenja, ni problema, bolj me zanima, kako rešiti vprašanje kašic? Da jih nosim s sabo najbrž nima smisla, pa še pol prtljage bi zasedle, zato me zanima, če katera ve, ali se lahko v hotelu zmeniš da pripravljajo hrano posebej za user posted image ? Kakršnekoli izkušnje dobrodošle!

Hvala za odgovore in lep dan!T
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: All inclusive in dojenček
25.1.2007 17:14:50   
Disney
Ojla!

Mi smo bili lani v Grčiji-all inclusive in je bil naš star 7 mesecev in pol.Mi glede hrane nismo komplicirali,jedel je skoraj vse,tako da nismo imeli problemov.Pa še izbira je bila velika,tako da se je vedno kaj našlo.So nas pa tudi prišli vprašat,če rabimo mleko,kaj za pogret...naj kar povemo.Mislim,da se nimaš kaj sekirat,zmeraj se kaj najde in pri osmih mesecih že dosti stvari jedo.

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: All inclusive in dojenček
25.1.2007 17:39:57   
bumerang
Jaz konkretno sem pri sinovih 11 mesecih vso hrano za 16 dni sabo nesla. V tropskih krajih hrani ne zaupam, tudi (ali predvsem) mleku ne. Tudi kupljen jogurt rad prežene, če ni narejen "po našem črevesju".
In ker nisem želela, da bi jedel približno hrano ampak zdravo in polnovredno, sem imela tako za vsak dan dva mlečna obroka (mleko+kašica, jogurt), enega sadnega (Hipp sadna) in za kosilo mineštro z ribo (liofilizirana zelenjava+sirček+zelenjavno/ribna steklenička) in seveda vrelnik vode s seboj. Je bilo za en kovček ampak problemov nismo imeli nobenih.

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: All inclusive in dojenček
21.2.2007 10:54:27   
NRMM
Mi smo bili lani septembra na Djerbi z našo 8 mesečnico. Takrat je jedla že vse,tako da pri hrani nismo komplicirali. Ker je bil v tistem hotelu evropski jedilnik je bilo še toliko bolje. Tudi mleko smo dobili 2x dnevno toplo (drugače si si lahko zagrel v mikrovalovni),je bilo kravje,kar smo imeli zraven je bil čokolešnik in instant čaj,vodo smo seveda kupovali.
In od vsega sta dopust najlepše preživeli deklici (bili smo dve družini),naša 8 mesečnica in njihova,ki je eno leto praznovala tam. Mi smo vsi driskali,ampak po svoji krivdi,kajti strogo je bilo rečeno,da če ti je vroče ne pij kaj hladnega,ampak kaj ko taaako zelo paše,ja in je pasalo potem 3/4 dopusta user posted image .

Čim lepši dopust vam želim,tudi nas zopet vleče nekam ven,ampak prihaja nova članica in septembra bo stara šele 3 mesece pa sem malo v dvomih ali bi ali ne bi,no mogoče pa potem novembra/decembra.

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 pomembne prednosti potovanja z družino
Družinska potovanja so odlična priložnost za krepitev družinskih odnosov, tako med zakonci, starši in otroki ter sorojen...
Z avtodomom po Sardiniji
photo
Piombino je pristanišče na zahodni obali naših gurmanskih sosedov. Na s soncem obsijanem parkirišču smo nestrpno pričako...




Naslov pravljice za posvojitev
cathrine

Pozdravljeni, vesela bom bila predlogov za naslov pravljice na temo posvojitev. Več infor: http://katarinatomsic.blogspot.com/2012/09/deklica-ki-jo-je-prineslo-letalo.html

Deklica, ki jo je prineslo letalo (34%)

Deklica, ki jo je prinesla jumbo štorklja (7%)

Otrok 2 src (38%)

Mami, kdo pa je prinesel mene, štorklja ali letalo? (21%)


Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!