|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poraščenost
19.2.2007 11:43:43   
miha_b
Pri naši punčki stari eno leto in pol smo opazili malce večjo poraščenost.

No ker se nahaja poraščenost izključno na predelu nad ritko (povsod drugod ni opazno oz temnih dlak ni) predvidevamo da je lahko to tudi od  plenic (uporabljamo babylove plenice ki imajo na tistem delu elastiko), dvomim pa da gre za kakšne hormonske motnje.

Seveda me zanima ali bodo te dlakice, ki so v našem primeru zelo temne in dvomim da bi jih lahko opredelil kot puh, odpadle ali kakor koli drugače izginile. Vsi smo srečni ker je z našo malo vse ok, vendar pa je zadeva lahko v bodoče zelo neprijetna.

Ali se morda še kdo srečuje s takšnimi "težavicami" in kako jih rešujete oz kakšne informacije od zdravnikov ali drugih specialistov imate. Naša zdravnica je povedala le da je "lahko" to tudi čisto normalno in bodo dlake odpadle in se ne več pojavile, lahko pa da bodo ostale in postale še trše črne kocine. Skratka nič od nič (ali/ali).

Ne trdim da je to problem, je pa le malo bolj neprijetna zadeva.

Hvala za vaše odgovore in nasvete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poraščenost
19.2.2007 15:07:32   
KatjaD
Moj jih ima že od rojstva, tako da ni povezano s plenicami. Prav tako jih je od rojstva imela od kolegice punčka, pa jih že več kot polovica izpadlo - zdaj je stara 13 mesecev. Pomoje vam ni treba skrbeti, dolgoročno bodo najverjetneje izginile.

A ja, sem pa opazila, da ima najin Matic v bistvu enako obliko in količino dlak nad ritko kot njegov ati user posted image !

(odgovor članu miha_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
Želeti samo dobro
Pokažite, da imate otroka tako zelo radi, da verjamete, da zmore prav vse kar si želi, pa še ravno se tik pred izvedbo s...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?