|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sproženje poroda po PDP in izkušnje s Kranjem
4.9.2007 8:07:00   
Anonimen
Živijo!

Mene pa zanima kakšne imate kaj izkušnje s Kranjsko porodnišnico kar se tiče sproženja poroda po PDP. Ali so vas pustili čakati in čakati (ob vseh potrebnih pregledih seveda) ali so vam po določenm času sprožili porod. Izkušnje?
Moj PDP je bil 28.08., vmes sem bila 2x na amnioskopiji, ki pa mi je niso sploh morali narediti (maternični vrat zaprt), CTG ne kaže nobrnih posebnosti - vse normalno, jaz se pa tudi počutim idealno - nobenih znakov, da se približuje ključni trenutek in kot kaže se malemu čist nikamor ne mudi.
Lp in uživajte v vsaki minuti !


  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sproženje poroda po PDP in izkušnje s Kra...
4.9.2007 8:34:15   
benika
Jaz sem imela PDP 7.9. Na amniospkolpiji sem bila 2x in plodovnica je bila vedno bistra. Vmes so me 2x poslali še na CTG, vendat popadkov ni zaznal. No, 13 dni čez rok sem imela še tretjo amnio in voda je bila že malo motna, zato so me obdržali notr. CTG ni pokazal nobenih popadkov, maternični vrat pa je bil tudi zaprt. Zato so me poslali v porodno sobo, kjer so mi zjutraj dali svečko za odpirat, popoldne pa še eno. Tako sem v porodni sobi ležala do petih pop, nakar so me preselili na oddelek. Ponoči so se zaželi pojavljati rahli popadki. Zjutraj ob pol sedmih so me odpeljali nazaj v porodno sobo, kjer so me najprej zrihtali, potem pa priklopili na umetne popadke. No, kako je bilo vmes, ti ne bom razlagalauser posted image , rodila sem pa ob 23.43h.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Sproženje poroda po PDP in izkušnje s Kra...
4.9.2007 10:14:31   
marita
js mislim, da je vse odvisno od tega kolk je spodaj pripravljeno na porod. Meni so naredili amnioskopijo 2 dneva pred PDP, ker je bilo vse spodaj mehko in pripravljeno za rodit, pa 2 cm odprta. Pregleda nisem čutila, ker sem bila že odprta. Mi sploh niso kompliciral, so mi rekli, da je vse pripravljeno spodaj na porod in če želim iti rodit. Sem rekla ja, so mi dal umetne in sem v roku ene ure in pol rodila.

Jaz sem si rekla, da so oni tm strokovnjaki, da že vejo kaj delajo, zato sem se tako odločila, kljub temu, da sploh še nisem imela svojih popadkov in sem se počutila čisto ok. Jaz mislim, da precenijo situacijo in se pol odločijo. Jaz sem bila s tako odločitvijo zadovoljna in bi se še enkrat tako odločila

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Sproženje poroda po PDP in izkušnje s Kra...
4.9.2007 13:17:32   
mojcac
Še ena v podobni situaciji. Moj PDP je bil včeraj 3.9.  (sem tudi iz KR), imela sem tretjič amnio in ctg. Ugotovljeno, da sem 3 cm odprta, voda mlečna. Šla na CTg - nič posebnega. Jutri imam ponovno amnio, ctg. SEm bila prav presenečena, da glede na to, da sem 3 cm odprta, so me mirno poslali domov v vedenju, da se vidimo čez dva dni oz. prej, če se kaj zgodi. Upam, da bom kmalu odrešena teh pregledov. Želim nama srečen porod!

_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo. Imejmo jih radi, tudi ko imajo slabe trenutke.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?