|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dabroston
11.4.2007 13:24:10   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Jaz pa imam eno vprašanje - ali je mogoče, da M zamuja zaradi jemanja dabrostona. Naj malo bolj podrobno razložim. Ponavadi imam 2-3 dni pred M rjav izcedek, šele potem se vlije. Ta mesec pa sem imela G pregled, pa sem zadevo omenila moji G (namreč 9m delava na dojenčku, pa me je skrbelo, ali je mogoče to razlog - by the way, je povedala, da to ni nič takega), pa mi je predpisala Dabroston (jemala sem ga 10 dni, začela pa sem 14. dan od dneva zadnje M), ki bi lahko pomagal pri tej nadlogi. No, zdaj pa mi M zamuja že 8 dni (ponavadi je točna na 30-31 dni), pa tudi nobenega izcedka ni. Test sem sicer delala tisti dan, ko bi morala dobiti M, ampak je bil - (mogoče narejen prehitro???), zdaj pa sploh več ne upam delati testa, ker enostavno nočem biti še 1x razočarana v istem mesecu. Ampak M pa od nikoder.... Kaj menite, ali je mogoče to zaradi jemanja dabrostona??? Vem, da vsi skupaj lahko samo ugibamo, ampak me res zanima vaše mnenje....

Najlepša hvala vsem za pomoč!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dabroston
11.4.2007 13:45:51   
Anonimen
če dobroston vzameš pred O, potem dobroston deluje zaviralno oz do O sploh ne pride in si tudi prestaviš cikel oz M ne bo, v tem primeru M pride po prenehanju jemanja. Dobroston bi se naj jemal takrat, ko je O ziher mimo, kajti šele takrat ima učinek tak kot si želiš. v tem primeru ti ne prestavi M in ti ponavadi M pride takrat ko bi mogla. počakaj še nekaj dni, naredi še en test, če ne bo, pa pokliči G.

jaz imam rjave izcedke, ki trajajo več dni, tudi po  10 dni, pa mi je še vsak G reku, da je kar na slepo jemat progesteron brezveze. Treba je  najprej naredit krvno preiskavo, če ti dejansko primanjkuje progesterona v drugem delu ciklusa, če ne, je lahko rjava krvavitev čist drugega razloga.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dabroston
11.4.2007 15:03:10   
lana38
user posted image  bi naj prišla 7 do 10 dni po zadnji tableti Dabrostona.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dabroston
11.4.2007 21:20:09   
curkica
Men se je pa že v drugo zgodilo, da pride M že MED jemanjem dabrostona. Zakaj pa pol to?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dabroston
12.4.2007 6:03:04   
Anonimen
Curkica, če je res tako, kot je meni razložil situacijo G in kot sem jo opisala v drugem delu prejšnjega odgovora, potem je to čist normalno. Če ni nosečnosti, če si ga vzela po O, potem M pride samo od sebe, takrat ko bi naj redno pršla, kljub jemanju.
Včasih so pa pač čudna pota, ki jih izbirajo zdravila in naša preljuba user posted image , pa se pač zgodi tudi to. Pa pravijo, da je tudi to normalnouser posted image

(odgovor članu curkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dabroston
12.4.2007 11:24:56   
LuLuna
Anonimen, ce ti M zamuja je to prej zaradi poznejse O, kot pa zaradi Dabrostona.

MIŠEK13, Dabroston ne vpliva zaviralno na O. In ni res, da se jemlje takrat, ko je "O ziher mimo", saj ga nekateri jemljejo od 11. do 25. dne ciklusa in to v casu nacrtovanja nosecnosti.

curkica, ce se pojavi krvavitev med jemanjem Dabrostona, je to ponavadi zaradi premajhnega odmerka. Kako ga ti jemljes - od katerega dne ciklusa in do kdaj, ter koliko tabletk?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dabroston
12.4.2007 13:43:46   
njoka
Jaz sem tudi jemala Prometrium (različica našega dabrostona, kupljena v Italiji) od 11. dne ciklusa do 25. dne ciklusa po navodilu ginekologa. Meni je tudi razložil, da Prometrium ne zavira ovulacije.

(odgovor članu LuLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Dabroston
12.4.2007 14:38:10   
Anonimen
Evo, se javljam.

Sem včeraj popoldan delala test, ki je seveda bil zopet negativen. Pred par urami pa sem na mojo veliko žalost dobila tako nezaželjeno menstruacijo. Torej z 9-dnevno zamudo. In moram priznati, da sem kar v rahli depresiji. Ampak vsaj rjavega izcedka pred M tokrat ni bilo, ki je drugače moj stalni spremljevalec. Vsaj nekaj....

Zdaj pa takoj kličem ambulanto za OBMP (mi je ginekologinja na zdnjem, pregledu dala napotnico, ko je slišala, da sva 10 mesecev brez zapčite in je rekla, da se kar naročiva, ker so itak dolge čakalne vrste in bova šele čez pol leta na vrsti; če pa vmes zanosiva, se odjaviva). Hvala za vse odgovore in se javim še kaj.

(odgovor članu njoka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.




Nakup igrač preko interneta
nada56

Katere igrače bi kupovali preko interneta?

Kvalitetne (35%)

Velike (2%)

Brez doplačila dostave (23%)

Vseeno (7%)

Ne bi kupoval nič (34%)


Število vseh glasov: 176

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!