|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodna poškodba
4.8.2007 8:02:01   
MiRaNi
Pri porodu so me "rezali" in šivali (Porodna poškodba materničnega vratu). Zanima me ali katera ve koliko časa "bolijo"user posted image šivi in kdaj se bom lahko (končno) normalno vsedla.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porodna poškodba
4.8.2007 9:05:37   
Teni_
Verjetno je odvisno koliko šivov si pokasirala. Jaz sem jih imela  prvič precej, pa še ene 3 tedne nisem sedela čisto normlno.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Porodna poškodba
4.8.2007 9:13:45   
klepetka
jaz sem jih imela  tudi precej ,pa po taprvem porodu ,ne da nisem mogla samo sedet ,tudi hodila sm težko ,po tadrugem porodu sem  imela isto šivov,ampak kot da nisem bila šivana ,čisto nič bolelo,sedela i n hodila čist normalno.zakaj je tako ,pa ne vem.Upam da bo zdaj ta tretjič tud tako .

_____________________________



(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Porodna poškodba
4.8.2007 9:21:57   
lojzika
Mene je kak mesec f....

Pomaga če sediš na onem otroškem plavalnem obročku.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Porodna poškodba
4.8.2007 11:08:33   
jooly
Mene so tko grdo zašil, da mi je zdravnica na viziti rekla: "Gospa, vi mate pa res pravico jamrat..." Jst en mesec še ležat nisem mogla, kaj šele sedet, hodit... Ni mi pomagal ne obroč, ne obkladki, nič... samo cajt.
Prov veselim se novembra... user posted image

_____________________________

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Porodna poškodba
4.8.2007 12:26:23   
Anonimen
Eni zdravniki so res malomarni. Ubožica, kako te je moralo boleti.

(odgovor članu jooly)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Porodna poškodba
4.8.2007 12:29:01   
kaya2007
Mene je bilo najbolj strah, da me bojo šivali...pa so me potem tako lepo zašili, da sem še isti dan normalno sedela, ginekologinja na pregledu pa sploh ni opazila da so me šivali, tudi ko sem ji povedala...očitno je veliko odvisno od tega koliko se potrudijo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Porodna poškodba
4.8.2007 15:45:59   
bskrle
1 mesec!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Porodna poškodba
4.8.2007 15:47:45   
Strawberrie Cherrie
Ene 2tedna. Pa me je na živo šival, ta user posted image zdravnik!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Porodna poškodba
4.8.2007 16:07:43   
Ronči
Mene so vsi strašili, samo ne pogledat šivov!! No končno sem zbrala pogum (še ni tri tedne) in jih sploh ni videt, razen čisto tanke črte dolge kakih 4-5 cm, komaj vidne...
Boli ne, le včasih imam malce neprijeten občutek, pa še to je bilo le parkrat. Bolelo me pa je kakšnih 5 dni, res grozno, hodila sem kot raca, še prej kot v enem tednu pa sem lahko sedela brez šlaufa. Šive sem sprejala z byvacinom. Rodila sem pa z vakumom, koliko šivov sem pa dobila, pa ne vem. Je pa kar dolgo šival.


(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Porodna poškodba
4.8.2007 16:09:51   
MiRaNi
Koliko časa po porodu pa ste šle ven oz. po opravkih (trgovina, ipd.)? Zaradi teh user posted image  šivov zelo težko hodim in se počutim kot račka. Rodila sem pred 1 tednom. 

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Porodna poškodba
4.8.2007 16:15:30   
Naja30
Šivi so me boleli kak mesec. Sem sedela na plavalnem obroču.
Kadar se spremeni vreme ali pred M ali kadar dolgo stojim, še zdaj čutim tam spodaj neprijetno bolečino user posted image
Prvič sem šla v trgovino po sili razmer ene 3t po porodu. Pa ne bi šla, če ne bi bilo nujno.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Porodna poškodba
4.8.2007 16:16:20   
Ronči
Drugi dan ko sem bila doma.
Je pa verjetno čisto odvisno od vsake posameznice, ene boli mesec in več, druge pa par dni in ni pomembno koliko šivov imaš. Včasih dva bolijo bolj, kot deset.
Ven hodi, ko se boš dobro počutila, jaz bi šla na tvojem mestu takoj, pa vsaj za par minutk, saj bi me ubijalo bit skoz doma. Bebico v voziček in par hrogov okoli hiše al bloka.user posted image  Mogoče pa pozabiš na šive .... no spomnila sem se ko me je enkrat zelooooo bolela glava sem si pripravila naprosyn. Glava me je nehala bolet, dokler nisem čez nekaj ur videla, da tablet še vedno stoji na mizi user posted image . Čim manj razmišljaj o bolečinah in šivih... mogoče pa rata.

_____________________________

You can't fix stupid.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Porodna poškodba
4.8.2007 21:18:30   
Anonimen
Jaz sem bila tudi ogromno šivana. sem pozabila vprašat koliko šivov sem dobila, ker sem bila čisto zmedena od narkoze. Vem  le to, da so mi pred šivanjem rekli da sem kar fino strgana in sicer sem si zapomnila da sem imela strgano vagino, poškodovan maternični vrat, presredek in še nekaj stvari noter. Skratka res veliko. prvi teden sem mislila da me bo pobralo in da nikoli več ne bom prišla k sebi. No po treh tednih je vse to nehalo bolet. Sem pa do takrat sedela na otroškem plavalnem obroču, ampak me je tudi to bolelo, ker so me pa zadaj boleli hemeroidi. Skratka user posted image user posted image user posted image user posted image muke. Računaj tam na tri tedne, potem pa boš vse pozabila. GARANTIRAM user posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Porodna poškodba
4.8.2007 21:20:55   
Anonimen
No naj dodam to da zdaj nimam nobenih problemov. Me je bilo zelo strah kako bo s user posted image , ampak na srečo sploh nisem čutila da so me kaj šivali tam spodaj. Pa mimogrede sem se spomnila da sem imela tudi maternico poškodovano (ma sej ne vem kje vse to sploh je user posted image ). Tako da ti želim tako srečo kot sem jo imela jaz.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Porodna poškodba
5.8.2007 11:39:51   
kaya2007
Koliko časa po porodu pa ste šle ven oz. po opravkih


jaz sem skakala naokoli takoj ko sem prišla domov...ampak kot sem že povedala, me ni nič bolelo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Porodna poškodba
6.8.2007 8:49:32   
sisi80
Tudi mene je bolelo ko hudič skoraj en mesec. Potem je počasi bilo bolje. Veliko hladnega tuša, pomagal mi je tudi sprej Byvacin (ne vem, če sem prav napisala.)

_____________________________

Moja fanta sta smisel mojega življenja.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Porodna poškodba
6.8.2007 10:28:39   
nena82
Mene sploh niso boleli. Ok , če sem veliko "telovadila". Razen, ko me je šivala. Sem takoj po porodu kvasila neumnosti (ja, porod dela svoje user posted image ), pa se je kar lotila, ker je mislila, da je injekcija že prijela. Pa ni. To me je bolelo bolj kot cel porod...

_____________________________

Dobili smo drugi zobek...

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Porodna poškodba
11.8.2007 22:00:21   
kety99
Tudi mene je dobre tri tedne bolelo ko user posted image . Še zdaj čutim šive, pa je že skoraj 6 tednov po porodu...Jaz sem si pomagala s šlavfom ampak je bil problem, ker so me še hemeroidi boleli, pa še trtico so mi poškodovali med porodom...skratka, ni da ni, kaj vse me je bolelo tam spodaj...

(odgovor članu nena82)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?