|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšen mobitel 10 letnici?
20.5.2007 10:15:45   
gaya










Upam, da sem zadela forum, če ne naj me prestavijo.

Moževa hči iz prvega zakona naju je prosila, da bi ji ob koncu šolskega leta kupila mobitel, ker ji pač stari nagaja. In seveda si je že izbrala model. Ampak ta mobitel stane 115 EUR. Nama se to zdi absolutno preveč. Male gospodične pa ne premakneva niti za centimeter. Kaj storiti. Konec koncev sva obljubila mobitel( ne seveda tega) že takrat sva ji povedala da je zgornja meja 60 EUR, ampak ona sedaj pravi, da nisva rekla nič,..... In da je edina, ki nima "ornk" mobitela,... Saj tiste ki imate toliko stare otroke veste kakšni monologi potem sledijouser posted image . Kako naj ji dopoveva da ima tudi cenejši mobitel vse te stvari in da pri njenjem izbranm pač plačaš še ime zraven.




< Sporočilo je popravil gaya -- 20.5.2007 10:17:36 >


_____________________________



30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšen mobitel 10 letnici?
20.5.2007 10:23:17   
Anonimen
Meni se tudi zdi,da je 115evrov preveč za telefon desetletnega otroka.Če ji bosta ustregla,vaju pri vsaki stvari čaka isto,dobila bo vse kar bo želela,kljub visoki ceni,saj bo videla,da pri vama pali.
Na vajinem mestu bi ji rekla,da dobi takega za 60 evrov,če noče pa nič.Tako bo videla,da ne more z vama manipulirat.user posted image

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kakšen mobitel 10 letnici?
20.5.2007 10:24:45   
Anonimen
Jaz ji tako dragega telefona ne bi kupila.Sploh,ker izsiljuje.Povej ji,kako težko se zasluži denar.Mogoče bo razumela,čeprav dvomim.Vajin denar je,in vajina dobra volja je,da ji ga bosta sploh kupila-naj bo zadovoljna s tem,da bo sploh dobila novi mobitel.Lahko ji na list sprintaš več razlišnih mobitelov z opisi v tvojem cenovnem okviru,in ji lepo vse to daš za nekaj dni,da razmisli,pa naj pove potem,kaj želi.

Vse dobro ti želim!user posted image

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kakšen mobitel 10 letnici?
20.5.2007 10:31:13   
muki1
Kaj pa takšnega kot si je zaželela, samo rabljenega? Mislim, da bo tako še najbolj volk sit in koza cela.

Pa doma te pogrešamo, stara, daj se kaj javi.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kakšen mobitel 10 letnici?
20.5.2007 10:35:37   
natalia
kaj pa če svoj denar prispeva zraven? od žepnine, ali pa kakšne prihranke. vidva ji dajta 60 kot sta obljubila ostalo pa naj sama prisluži ali prispeva. ne popuščajta.

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kakšen mobitel 10 letnici?
27.5.2007 20:34:34   
Lianna
Tamala malo pretirava. In jst ji nikakor ne bi ugodila. Izberite mobitel za 60 eurov ali pa nič. Če ni zadovoljna s tem, lahko ostane brez darila. Če bosta sedaj popustila bo vedno huje. Jaz imam mobitel za 20 eurov (siemens SL75) in ne bi dala več, pa si lahko privoščim veliko dražjega. Ampak zakaj. Trenutno so mobiteli delani tako da vzdržijo ene 2 leti, potem pa je že potreben nov. In čez dve leti se bo pa spomnila in hotela imeti enega za 200 eurov.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kakšen mobitel 10 letnici?
28.5.2007 9:55:46   
ALEJINAD
Naša 10-letnica ima Motorolo V325 (upam da je pravi model) in sicer je bil 37 evrov, pa ima čist dovolj funkcij za takšno punco (tud slika, dovolj igric). Pa saj jaz nimam tako dragega telefona. Tako da kar vztrajajta pri cenejšem... Ni potrebe, da ima tako dragega, tud če ji ga ukradejo, ne bo tako hudo kot pri dragem.

_____________________________

Sonček je in ti si skuštrana...

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kakšen mobitel 10 letnici?
28.5.2007 20:01:50   
Zasanjana
Moje mnenje je, da 10-letnica niti ne potrebuje še telefona. Definitivno pa ne tistega za sto in toliko €.

Jaz bi šla po tisti metodi ali tistega za 60€ ali pa nič. Izsiljevanje odpade.

(odgovor članu ALEJINAD)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kakšen mobitel 10 letnici?
5.6.2007 8:02:04   
Colt
Ko sem bil jaz 10 letni mulo, sem bil noro vesel nove majice ali legokock. No, foter mi je dal nove grablje user posted image user posted image user posted image Danes pa....h h h, mi lahk kdo razloži, zakaj bi 10 letnica potrebovala mobitel? Al je treba čimhitreje popustiti pritisku potrošniških bogov in jo spremeniti v robotsko podpornico velekapitalistov?

G

ps. Ma kupite ji grablje user posted image


_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kakšen mobitel 10 letnici?
5.6.2007 8:52:41   
Anonimen
hmm..pri kerih letih pa zdej otroc že nosjo mobitele okol?

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kakšen mobitel 10 letnici?
5.6.2007 8:54:31   
Strawberrie Cherrie
Jaz si sama ne kupim mobitela za 115€, ker se mi zdi vstran vržen denar...največ kaj sem dala za mobitel je bilo okoli 80€.
60€ ob koncu šolskega leta je lepo darilo, najbolje, da greste do enega prodajalca, pa naj ji razkaže vse mobitele v rangu do 60€, če pa nič ne bo hotela, potem pa nič...
Mislim, svašta user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kakšen mobitel 10 letnici?
6.6.2007 7:20:10   
*lea*
Pri nas doma je bilo vedno tako, da če smo si zaželelo kakšno večjo stvar se je mami ponudila, da bo dala 1/2, če bomo sami prišparali drugo 1/2.... na ta način se hitro vidi, kako zelo si otrok želi določeno stvar. Moj nasvet... naredite enako...ponudite ji 60 evrov, ostalo pa naj sama doda.....boš vidla, kako hotri se bo zadovoljila s cenejšim telefonom.user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kakšen mobitel 10 letnici?
10.6.2007 2:57:13   
Anonimen
1.) 10-letnik/ca ne potrebuje mobitela (če ga pa že ima, je pa to prej razvajanje kakor potreba - v 99%-ih primerov).
2.) Cca. 100 € je povprečna cena povprečnega mobitela. Če je kaj drago, potem je drag Scirocco, ki stane 1000 €, pa ni nobenega zlata ali diamantov na njem.
3.) Moj 10-letnik ima Nokio 3510i - in je več kot preveč zanj (in ja, je razvajen).

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kakšen mobitel 10 letnici?
10.6.2007 11:56:45   
purple
Moji majo enga skupnega,vzame pa ga tisti,ki ga potrebuje-potrebujejo ga,da me pokličejo iz glasbene,ko končajo,saj moram iti po njih,ker smo kar daleč iz mesta-kupila pa sem jim rabljenega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kakšen mobitel 10 letnici?
10.6.2007 14:42:57   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: natalia

kaj pa če svoj denar prispeva zraven? od žepnine, ali pa kakšne prihranke. vidva ji dajta 60 kot sta obljubila ostalo pa naj sama prisluži ali prispeva. ne popuščajta.



takole j ebilo vedno pri nas doma.....ko sem hotela leviske je mama rekla ok...jst ti dam toliko kot stanejo navadne kavbojke ostalo prispevaj iz žepnine...parkrat sem prispevala...drugače pa smo kupili cenejše stvari.
Dober nasvet natalia!
P

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kakšen mobitel 10 letnici?
12.7.2007 0:38:29   
kaycha
ma ej nas tamau ma 12 let in mamo cele drame z njim pa temi telefoni. prvo mu je fotr kupu telefon pac tak, kot so pet let nazaj bli skor vsi. ne vem ce je mel barven zaslon, kr ena firma, ma bil je tamau 2. razred. kaj vec pa rabi? ne, on pa tega jajca ne bo mel, jok in stok. dobi se enga mal bolsiga pa je neki delu pa crknu pa delu pa skos isto. pol je pa en sosolc dobil tega n-gage, ki je takrat stal okol 90, 100 tisoc. in on bi to mel, spet jok pa stok. in fotr mu ga itak kupi pa zraven se 5 igrc, vsaka po cca. 5tisoc SIT. a vam povem kok je bil tist mobitel zaniv... prve 2 dni. potem ga je mel 2 leti itak izkloplenga, pol pa spet kaj bo on ta jajca mel, smo rekl ne in pac ni dobu novga, tega je mel pa itak izkloplenga. zdaj je pa fotr po kake pol leta menju telefon, ker mu je bil dlancnik prevelik pa je hotu nekaj manjsega. in valda je telefon dobil tamau, ceprav bi ga kdo drug bolj rabil. ampak smo mu ga dal, ker se po soli skos potepa, da bi ga s sabo nosill, da mami ve kje sploh je,kdaj ga pride iskat, kam, a gre na bus... ma odkar ga ma ga je 2X s sabo nesu, se zmer ga iscemo vsak dan ob 3h popoldne pa klicemo vse sosolce na mobitel. doma pa lezi mobitel vreden vsaj 500€, ki ga on ne da, ceprav je isto a ga ima al ne

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kakšen mobitel 10 letnici?
13.7.2007 13:44:55   
MAJDA22
Zdravo!
Nikakor se ne strinjam, da bi 10 letna punčka dobila tako drag telefon.
Zakaj? Otrok rabi telefon, da se javi in to je lahko tudi telefon nižjega cenovnega razreda. Saj ga rabi samo za klicanje ali pošiljanje sms.
Res pa je, da nekateri otroci nočejo imeti telefon "nižjega cenovnega razreda", saj bi jih vsi sošolci "zafrkavali".
Lepo prosim; letos dobi telefon za 110€, drugo leto za 300€, naslednje leto pa raje ne rečem. Do nekje so pa meje in to je res lahko v tem primeru 60€.
Je pa res, če hoče imeti telefon za 110€, naj pa doda zraven razliko.

LP!

(odgovor članu kaycha)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?