|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pohan sladoled
20.7.2007 9:54:04   
sončnica24
Je že kdaj katera to delala, pa se ji sanja kako se to naredi?

Ideje dobrodošle bi en dan probala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pohan sladoled
20.7.2007 9:54:46   
Anonimen
A je teb vrocina u glavo udarla? Kako bos pa sladoled spohala, lepo prosm? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pohan sladoled
20.7.2007 9:56:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

A je teb vrocina u glavo udarla? Kako bos pa sladoled spohala, lepo prosm? user posted image user posted image user posted image


A nisi bla še nikul v kitajski?

No mene tud zanima kakouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pohan sladoled
20.7.2007 9:56:55   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

A je teb vrocina u glavo udarla? Kako bos pa sladoled spohala, lepo prosm? user posted image user posted image user posted image


Tko kot ga kitajciuser posted image user posted image user posted image ...sem enkrat nekje prebrala recept, pa pozabila do zdajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pohan sladoled
20.7.2007 10:05:15   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

A je teb vrocina u glavo udarla? Kako bos pa sladoled spohala, lepo prosm? user posted image user posted image user posted image


Gre tudi to tako kot banane, brez skrbi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pohan sladoled
20.7.2007 10:10:00   
Anonimen
Po mojem bi šlo lahko tako, da iz zelo, zelo zamrzjenega sladoleda narediš kepice in jih pač spaniraš (jace + drobtine in še enkrat jajce in drobtine), nato jih daš spanirane še enkrat nazaj v skrinjo, da so res čist zmrzjeni nato vržeš v vroče ampak res vroče olje za par sekund...mislim, da bi se izšlo 

(odgovor članu sončnica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pohan sladoled
20.7.2007 10:17:17   
petarda
Po mojem bi šlo lahko tako, da iz zelo, zelo zamrzjenega sladoleda narediš kepice


Iz zelo, zelo zamrznjenega sladoleda boš težko naredila kepice user posted image ...bi bilo potem boljše, da iz "normalno zamrznjenega" narediš kepice in jih daš potem zamrznit in šele potem spanirašuser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pohan sladoled
20.7.2007 10:19:06   
Saša27
Kolikor se jaz spomnim iz kitajske restavracije je sladoledna kepica "oblečena" z nekakšno zmesjo podobno rumovim kroglicam, nato vse skupaj prelijejo s konjakom in prižgejo pred tabo. Je pa ta sladoled zelo okusen.

_____________________________

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pohan sladoled
20.7.2007 10:46:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Kolikor se jaz spomnim iz kitajske restavracije je sladoledna kepica "oblečena" z nekakšno zmesjo podobno rumovim kroglicam, nato vse skupaj prelijejo s konjakom in prižgejo pred tabo. Je pa ta sladoled zelo okusen.


mislim, da ima saša kar prav. Ta sladoled je flambiran in ne dejansko pohanuser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Pohan sladoled
20.7.2007 12:04:17   
Tejči
Iz sladoleda narediš kugle, jih daš zamrznit, da so zelo trde. Potem jih spaniraš: jajce, drobtine+zdrobljeni albert keksi-->paniraš 2 krat. Potem je najbolje, da jih daš spet malo zamrznit in potem na hitro v zelo vroče olje in njamsiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Pohan sladoled
20.7.2007 12:31:25   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Kolikor se jaz spomnim iz kitajske restavracije je sladoledna kepica "oblečena" z nekakšno zmesjo podobno rumovim kroglicam, nato vse skupaj prelijejo s konjakom in prižgejo pred tabo. Je pa ta sladoled zelo okusen.


mislim, da ima saša kar prav. Ta sladoled je flambiran in ne dejansko pohanuser posted image



a-a....sladoled je najprej pohan, pol pa še flambiran user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Pohan sladoled
20.7.2007 14:21:07   
total
fajn zmznjen sladoled povaljaš v kokosovo moko,daš spet zamrznit in na hitro opečeš.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Pohan sladoled
21.7.2007 8:04:15   
robinzon
Mogoče dobiš tukaj kakšno idejo.

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4575&besede=sladoled

ali

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=368

Z droptinami ga jaz ne bi delala.
.

LP

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Pohan sladoled
21.7.2007 9:11:01   
bamby




Kitajci nič ne valjajo sladoledov v drobtine user posted image . Naredijo eno zmes, morda je celo beljak na hitro stolčen, pa ne preveč, pa kakšen vanilij noter in to na hitro ocvrto (pa dvomim, da kar na olju user posted image )

In kakor ste že omenile, ga pri serviranju polijejo z riževim žganjem in zakurijouser posted image .



(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...
Hranilne in zdravilne moči kopriv (recepti)
Koprive niso le nadležen plevel, temveč jih lahko uporabite tako v kuhinji kot pri zdravljenju številnih zdravstvenih te...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?