|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nemirno spanje
20.8.2007 7:25:51   
2mama
Moja user posted image user posted image  (zdaj stara 14 mesecev) zadnja dva, tri mesece spita zelo nemirno. V avtu in vozicku spita normalno (no, tam sta itak privezana), v posteljici pa bi ze pri prvem obracanju padla s posteljice, ce ne bi bilo resetk. Polozim ju spat, potem pa se ne samo obrneta na bok ali trebuh, ampak najdes glavo pri nogah, vcasih diagonala, nenormalne poze, vcasih ju slisim ponoci, ko se obracata, ko kateri z glavo zabije v resetke. Sicer sta cist normalna, jesca, pridna in navihana.

Je to normalno, kar pocneta ali kaj naj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nemirno spanje
20.8.2007 8:29:07   
Aja32
Naše dva (en je 22 mesecev, druga pa 6 mesecev) dobimo tudi v vseh možnih pozah... Taveliki je itak že v veliki postelji in imamo ograjo... Glavo pa najdeš zjutraj vse drugje, razen na pouštu ne.... user posted image user posted image user posted image Pupa spi v svoji posteljici, ampak imamo posteljico zaščiteno okrog, tako da z glavo ne tolče ob rešetke...



(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nemirno spanje
20.8.2007 10:06:48   
2mama
Aja,
potem je verjetno ok. No, mi smo tudi imeli obloge do pred kratkim, ko sta pogruntala, da se jih da ven spipat. In smo jih odstranili. Po selitvi dobita na tla samo jogije. Bomo videli, kaj bo potem.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nemirno spanje
21.8.2007 21:52:28   
janca
Tudi naš user posted image zelo nemirno spi s to razliko, da tudi zajoka ponoči, potem moram vstatuser posted image , mu dati flaško čaja, potem pa spi do jutra. Star je 12 mesecev in pol. 

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
21.8.2007 22:07:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2mama)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".
FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?