|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdo ne pričakuje M okrog 1.12.
26.11.2004 19:52:43   
Sulfinija
Pozdravljene fosilke!!!!!

Najprej vsem skupaj lep pozdrav.Punce mož ima 1.12.andriologa v MB in spermiogram v ambulanti za neplodnost in držite pstke,da bo vse ok.Še posebej sem na trnih zaradi tega in tudi zato,ker me naj moja :hudicek: nebi obiskala okrog 30.ali 1.12.in seveda to je odločilno.
Držite pesti za mojega zlatega možeka in takrat tudi dobiva termin za zdravnico in,ko se naslednjič vidimo se dogovorimo za inseminacijo ali pa za umeno oploditev,če prej seveda ne bom vesela srečka 9nebesa9nebesa9nebesa in dobiva tako zelo,zelo željeno najino :duda:.Čez deset dni dobiva cenilna kajti kupujeva stanovanje.Saj veste kako pravijo najprej štalca pol pa kravca in pri naju bo to odločno držalo,zdaj le še upava,da se bo vse kaj kmalu dobro izteklo,in da bo v najinem stanovanju kaj kmalu jokala najina :duda: in potem bomo vsi srečni.
Ja pa še to mož je imel v ponedeljek prometno,ko uje šel iz službe j sedaj v bolniški,razvajam ga kolikor je v moji moči in počasi,počasi okreva.
Držite pestke za naju,za moževe izvide za sredo in,da bi nama kaj kmalu uspelo :duda::duda:9nebesa9nebesa in,da bi kaj kmalu postala najsrečnejša lastnika stanovanja in seveda v anročju držala kar dve :duda: pikici hkrati.

LP vsem skupaj in ne pozabite mislite na naju in seveda na najin odločilni 1.12.
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:vsem veliko sj tudi midva še lahko danes in jutri potem pa pauza za boljše izvide!!!!!!!!

:metulj::metulj:Mojca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdo ne pričakuje M okrog 1.12.
26.11.2004 20:22:17   
Pia73
Držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdo ne pričakuje M okrog 1.12.
26.11.2004 20:42:20   
cmokec
Tudi jaz držim :miska:, za vse štiri :)-:)- (zate, možeka, :duda: in stanovanje).

cmokec

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?