|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še vedno boli!?
29.8.2007 20:13:34   
FLASK_A
Tam spodaj namrečuser posted image  4.9. bo tri mesece od poroda, mene pa boli če grem samo lulat na wc. No, boli- čutim pač, da je nekaj velikega šlo po porodnem kanalu ven... Porod ni bil težak, OK, moj falot je imel sicer 4.700kg ampak se nisem mučila. Šivana tudi samo malo. Moje somesečniceuser posted image  (Junijke namreč) že veselouser posted image , jaz si pa tut pomislit ne upam. Ko sva probala, je kot bi tam imela štoflcuser posted image  auauauauua. Prstki pa tam ne bolijo.

Je mogoče še prezgodaj in je normalno, da še boli? Men se ful lušta, z vlažnostjo ni problemov, ampak ne greuser posted image  Mal povejte izkušnje... Mogoče je pa to zarad Mirene??user posted image

_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še vedno boli!?
29.8.2007 20:26:40   
jooly
Porod ni bil težak, OK, moj falot je imel sicer 4.700kg


matr, dobra si... v 3-h mescih bi pa že moglo bit v redu. pa si bla pr G?? če on pravi, da je ok, pol zna bit tud psiha...

_____________________________

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Še vedno boli!?
29.8.2007 23:12:21   
monja79
Pri meni je blo, ko sva user posted image prvič po porodu, tako kot da mi je "spet" nedolžnost vzeluser posted image . Je bolelo in skelelo tam ker sem imela tisti en šiv kot user posted image . Pa še nekaj časa sem potem čutila rahlo neprijetnost. Ampak je z veliko nežnosti, crkljanja in predvsem potrpežljivosti sčasoma minilo. Je pa res, da tudi psiha dela svoje. Men je šlo vedno kar na jok, pa čeprav sem si želela. Res pa je, da je pri meni po treh mesecih vse to že več ali manj minilo in večjih težav ni bilo več.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Še vedno boli!?
30.8.2007 9:03:14   
DANVARI
če si bila šivana potem je brazgotina malo bolj toga in rabi nekaj časa da bo spet prožna. Sčasoma (in z vajo) user posted image se  tkivo zmehča in je vse po starem.

_____________________________

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke


(odgovor članu monja79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Še vedno boli!?
30.8.2007 15:04:53   
Anonimen
Jaz sem se ful bala kako bo po porodu z user posted image , ker sem bila zelo šivana. ko sem prišla iz porodnišnice sem jokala da nikoli več ne bo po starem in da nikoli več ne bom mogla normalno. Ko sva prvič (sva počakala na prvi pregled, še isti dan pa akcija), sploh nisem vedela, da sem rodila. Bilo je tako super, da ne morem verjet.

Nikica da težave čimprej minejo in da se vse povrne v normalne tire. Si pa res dobra da si rodila takega korenjaka, saj je imel kg več od moje, pa sem se ful namatrala.
Mogoče pa je res mirena. Jaz ne maram nobene zaščite, zaenkrat še kondom, potem pa mogoče tabletki, ampak res samo mogoče. Si sploh ne bi znala prestavljat da imam nekaj tam spodaj.

Jaz bi šla na tvojem mestu nazaj k ginekologu.

(odgovor članu DANVARI)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Še vedno boli!?
30.8.2007 16:17:43   
Naja30
Midva sma tudi počakala do prvega pregleda, čeprav me že prej ni več bolelo. No, razen šivi še občasno. In prvič tudi ni bilo boleče, čeprav sem se bala tega.

Vprašaj G, kaj bi lahko bilo. Razen, če ni res kaj s psiho povezano, ker si pač rodila tako velikega otroka. No, moja je tehtala 4.320, ampak me zarad tega ni nič dalj časa bolelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Še vedno boli!?
31.8.2007 16:44:01   
trisa
Hi!

A ma katera od vas za zaščito injekcijo, ki jo dobiš pri G? Naj povem da sem js prvič po 2 mescih in me je kr bolel zdj pa mam še kri dva dni že od tega ko sma nazadnje in me zanima če je možno, da bi me kaj ranil al pa da je že M pršla, čeprav še dojim?!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Še vedno boli!?
6.9.2007 14:41:19   
urskas
jest mislim da gre pri teh bolečinah bolj za psiho! Sama imam iste probleme, ker se ne morem čisto sprostit, pa je minilo že 6 mesecev! Sčasoma bo že bolje, sploh potem ko se hormoni vrnejo v ravnovesje. Glavno je le, da mož še ni obupaluser posted image

(odgovor članu trisa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Še vedno boli!?
14.9.2007 22:37:27   
frufru
Mene je bolelo še pol leta po porodu, pa je bil moj zelo nežen. Vaja dela mojstra. Lahko pa probata z lubrikanti

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Še vedno boli!?
15.9.2007 14:58:15   
simona76
Se spomnim da po prvem porodu tudi meni ni bilo kar o.k., je bolelo, bila bolj suha in je bilo mislim da bolj na psihi, se nisem mogla čist sprostit. Zdaj pa nisva čakala niti do pregleda, mislim da je bila akcija že po dobrih 4 tednih (oh, ta neučakanost), pa je bilo čist o.k.
Ampak meni je to čudno, da te boli še tudi ko greš na WC... Kaj če bi še enkrat obiskala ginekologa? Ali pa ga po telefonu pokliči in razloži, pa če se mu zdi to o.k.?
Drugače pa multi gyn gel (nekaj takega) za večjo vlažnost nožnice. Pomaga.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Astrološko znamenje otroka vam pove, kako ...
Razlog zakaj nekateri dojenčki spijo kot polhi, drugi pa spravljajo neprespane starše na obrate, je tudi v astrološkem z...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?