|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   EGIPT, Hurgada počitnice konec decembra 2007
9.11.2007 12:28:16   
plenicka
Pozdravljeni, zanima me, če je bil že kdo od vas v Egiptu v mestu Hurgada in mi lahko priporoči kakšen hotel, ki je primeren za majhne otroke (manj kot 2 leti)...v mislih imam predvsem ogrevane bazene in seveda vse, kar je povezano  s tako majhnimi otroci...govorim pa o hotelu/resortu s 4 ali 5 *, all inclusive. Hvala že vnaprej! Tja nameravam odpotovati konec decembra.

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: EGIPT, Hurgada počitnice konec decembra 2007
9.11.2007 13:36:58   
Dejča
To zanima tudi mene. S katero agencijo pa greš? Koliko je kaj stopinj v morju/zraku? Mi bi šli z dvema - takrat 2, 5 leta in 4 M. Zanima me tudi vse v zvezi s hrano. Upam, da se katera oglasi user posted image .

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: EGIPT, Hurgada počitnice konec decembra 2007
9.11.2007 13:54:47   
plenicka
Ne vem še, s katero agencijo. Zbiram ponudbe. Zrak je od 15-25 stopinj, morje je okrog 20 ali manj stopinj in ni za kopanje. Kopanje je mogoče v ogrevanih bazenih (čisto v informacijo - ogrevani so na okrog 23-24 stopinj), če so 4 ali raje 5 zvezdic je menda hrana ok (kar sem pač zasledila na netu), veliko jih pa opozarja na to, da niti sadja ne smeš umiti s tekočo vodo ali si umivati zob. Za to imaš na voljo ustekleničeno vodo.

Če pa sem že v Egiptu pa bi rada videla vsaj piramide in Kompas ima eno ponudbo, ki vključuje ogled piramid in Kaira, potem pa nastanitev v Hurgadi...

Prosim javite se z izkušnjami. 

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: EGIPT, Hurgada počitnice konec decembra 2007
9.11.2007 13:57:48   
kofetek2010
Mi smo bili l.2005 v tem:

 http://www.redseahotels.com/index.php?id=94

user posted image


(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: EGIPT, Hurgada počitnice konec decembra 2007
9.11.2007 14:03:16   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: Dejča
Zanima me tudi vse v zvezi s hrano. Upam, da se katera oglasi user posted image .


Hrana... izogibat se je traba svežemu sadju (če že, ga je potrebno olupit) in zelenjavi, odprtim pijačam z ledom (najboljše naročat kar je v pločevinkah in flaškah), sladoledu na kepice, raznim omakam (npr. iz mletega mesa, ker nikol ne veš kaj vse so notr zmleli), pa mogoče še kaj (če se spomnim bom pripisala). user posted image

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: EGIPT, Hurgada počitnice konec decembra 2007
9.11.2007 14:19:57   
Anonimen
Midva sva tudi bila v hurgadi, sam ne vem kateri hotel, brskat se mi pa ne da. Sva pa obvezno šla v 5 zvezdic in tudi vam priporočam, ker 4 zvezdice v hurgadi so bili bolj ubogi hoteli. Nisva imela all inclisive, ker nama je bilo brezveze, itak so v hotelu imeli sred bazena žar, kebab in vse živo, pa če sva bila v hotelu sva kar tam na hitro pojedla, ker so cene bile sprejemljive oz še celo smešno nizke, drugače sva pa itak pohajkovala po mestu ali po ladjicah, snorklanje.... in sva potem tam kaj v zobe dala. Zobe sva si umivala s ustekleničeno vodo, in vsako jutro in večer sva ruknila viski za razkužituser posted image . Hrana v hotelu je bila raznovrstna, fuuul noro dobra, sladice za umret, problemov s prebavo nisva imela.
Kuhano zelenjavo sva midva jedla, sadje pa samo za olupit. Pila sva pa sveže stisnjene sokove (melona, pomaranča), ki so nama kar pred očmi naredili. Za kosilo pa kokakolo ker baje dobro dela za prebavo oz proti driski. Ampak obvezno steklenica odprta pred nama.

s sabo vzamite linex in medicinsko oglje.

zelo in ekstremno pazljivi bodite, ko greste v kairo. Zradi ropov, tatvin.... in tu še posebej za prehrano in vodo. Nama so vodiči rekli, da če kje pride do prebavnih motenj so to ravno največkrat kairo, piramide..... Zato vzami s sabo osvežilne robčke in po možnosti razkuževalni gel. Dobiš ga v flaškah kot losijon za telo in se ne izpira. To govorim v primeru, da imate male otroke, ki so še bolj občutljivi. Vidva pa kar viski ruknita, ap bo okuser posted image

aja pa ne se ustrašit na vsakih 50 m je ena postajanka z vojaki in mitraljezi v rokah. no vsaj tako je bilo, ko sva midva bila, to je bilo nekje 3 leta nazaj.

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 9.11.2007 14:24:33 >

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
1. HIGHLANDER Pohodniški dan z gosti
HIGHLANDER je največja veriga večdnevnih pohodniških dogodkov na svetu. V nedeljo, 19. maja 2024 pa v Sloveniji organizi...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?