|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DEDEK MRAZ!
22.12.2004 8:21:05   
@ŽOGICA@
Živjo!
Zanima me, kakšna darila ponavadi podarjajo otrokom za dedka mraza?!:bravo::ups:
Imam namreč 17 mesecev starega sinčka in dobil je vabilo za danes na dedka mraza v vrtec občine, kjer živiva.:bravo::bravo:
Vem da bo zelo vesel karkoli bo pač dobil mene pa je malo strah da darilo ne do primerno njegovi starosti-on pač hoče igračo ki jo dobi imeti v rokah in ne želim da bi jo takoj uničil. :(
Pa še to je škoda, da imam ravno danes ob isti uri ginekologa, tko da gresta z atijem sama na dedka mraza.:((:( Pa tako sem želela zraven na prvega DM.

Kakšne izkušnje imate s tem?! So bili otroci pridni tam-naš tamal je še kr majhen tak da upam da ga bo ati lahko krotil-sicer pa kar naj se navadi, ker cele dni dela-bo vsaj videl kako je popoldan preživeti z otrokom-sam-to se mu namreč še ni zgodilo-razen par urc ko ga je mirkal doma. Zdaj pa gresta v svet :):zmeden2:

BY
PA LEPE PRAZNIKE!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   DEDEK MRAZ!
22.12.2004 9:05:53   
saba01
oj
Ne vem kako je pri vas.
Mi smo ga obiskali in je bila naša Špela vesela darila.Dobila je knjigico in lutko za na rokico.
Včeraj je bil pa dedek mraz v naši krajevni skupnosti in je dobila lego kocke,kolebnico,kresničko in sladkarije in je bila pravtako zelo vesela.
Upam,da tudi tvoj ne bo razočaran.
LP,Sabina:sloncek:

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   DEDEK MRAZ!
22.12.2004 9:38:51   
@ŽOGICA@
Oj!
Ne me narobe razumet!:ups:
Moj sinček bo vesel, pa tud če bo dobil eno samo pomarančo. Niti malo predstave nimam kaj tam dobijo, zato vprašam. Mislim pa, da bomo mogli kako igračo skrit za kako leto.:)-
Škoda da bi uničil igračo takoj ko jo dobi v roke-namreč vse zlomi in uniči-GROZA! Hujši je kot kak avtomehanik.:zmeden:

In kje si rodila?!:duda:
Jaz bom v Celje tko kot prvič-sem bla zelo vesela tko da bom šla kr še enkrat tja. Uh, kak bo kmal okrog. Le cartajte se.!!:sloncek::metulj::miska

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   DEDEK MRAZ!
22.12.2004 10:13:06   
saba01
Saj te nisem tako razumela oprosti če je zvenelo tako......
Sigurno bo zadovoljen igračke ponavadi mal razvrščajo po letih ,tako je bilo pri nas v Velenju,jaz sem rodila 2x v Slovenj Gradcu in je bilo še kar o.k.
Lepo se imejte in naj ti čim lepše mine
LP,
Sabina:sloncek:

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   DEDEK MRAZ!
22.12.2004 10:15:14   
Anonimen
Adela, naj te pomirim. Tudi mene je skrbelo, kako bo Tibor reagiral na darilo, ki ga bo dobil pri nas v firmi (sladkarije in vrednostni bon), ker pri njemu trenutno štejejo samo avtomobili. Sem ga že kar videla, kako se bo grdo obnašal, mulc... Pa je bilo super, ker izgleda, da bi otrocih več šteje sama pojava dedka Mraza in pa program, ki se odvija, kot pa darilo. Tako da, če te skrbi, ati lahko tisto darilo, ki bi bilo tako, da misliš, da bi ga mali uničil, z lahkoto skrije in mu na poti domov ponudi ostale "dobrote iz vrečke". Saj verjetno bo še kakšna čokolada ali kaj drugega. Verjetno sploh ne bo vedel, kaj je dobil.

(odgovor članu @ŽOGICA@)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   DEDEK MRAZ!
22.12.2004 11:03:06   
Lenny
Mislim, da ti ni potrebno skrbeti. Pri nas v službi recimo ločijo darila po starostnih skupinah, kar se prav dobro obnese. Verjetno tako zorganizirajo tudi v vrtcu. Najin mulček je bil lani star 15 mesecev, lutke so ga v drugi polovici začele malo dolgočasiti, Dedek Mraz pa je bil seveda zakon. Na to, da bi odprl vrečko z darilom, se je spomnil šele med oblačenjem. Boš videla, z očkom se bosta prav lepo imela, pa še ponosna bosta, ker je to njun prvi moški potep.
Lp

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   DEDEK MRAZ!
23.12.2004 8:55:19   
@ŽOGICA@
Hvala vsem za odgovore.
Ja prav ste imele punce. Ati je bil tako ponosen ker je šel sam z njim, da mu ga bom kar večkrat prepustila da si vzamem kaj časa zase.
Dobil je pa Gumijasto žogo na dva držala-sicer za malo večje otročke-uno ko skačejo z njo. ampak tamal se veselo valja po njej itak je pa še opazil ni, ker ga je bilo DM zelo strah tko da je jokal kot mali jokavček.:):)- No pa čokoladico je dobil.

LEPO PRAZNUJTE!!!

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   DEDEK MRAZ!
23.12.2004 9:08:28   
Lenny
:bravo: :bravo: :bravo:

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?