|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PREGRADA-pomagajte!!
2.11.2004 14:53:24   
onja

Sem že :((:((, ker mi je g. odkril pregrado, mi pa že kar nekaj časa delamo na :duda:.
prosim vse tiste, ki ste imele operacijo zaradi tega, da mi pomagajo!! Koliko časa ste čakale in kdaj po op. lahko zopet delaš na :duda::duda:?
Sem res :((.

Hvala že vnaprej
Onja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PREGRADA-pomagajte!!
2.11.2004 14:59:55   
saba
onja žal odgovora ne vem, ampak sigurno ti bo katera kaj pametnega napisala

in ne bodi žalostna, zdaj vsaj veš zakaj nisi še :nosecka: in ko boš še to odpravila boš imela pikic kolko boš hotela...ne bit žalostna ampak veselaaaa:bravo::bravo::bravo:

želim ti, da gre operacija čim prej mimo in da čim prej začneš s :sloncek::sloncek::sloncek: za novo pikico.

saj tukaj nas je veliko, ki še na pikici ne moremo delat, zaradi takšnih ali drugačnih zapletov. Jaz moram še 2 meseca jemat KT zaradi vodene ciste ki je nastala po SS............komaj konec januarja lahko spet :sloncek: delava na novi pikici.

tudi sem bla zelo žalostna...pa so me pupice tukaj takoj potolažle

srečno:miska::angel::miska::angel::miska:

(odgovor članu onja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PREGRADA-pomagajte!!
2.11.2004 17:39:49   
enci
Ciao,
kar spremljam odgovore dr. Pusenjaka na med.over, pregrada ni vzrok, da se ne zanosi, ampak je v veliko primerih razlog za ss. Toliko boljse, ce ti jo bodo odstranili, vsaj ves, da je ne bo vec in ko ti bo enkrat uspelo .... bos brez skrbi!
Na zalost pa ne vem tocno, kako odstranitev poteka.
VELIKO SRECE!!!!!!!!!!!!

lp
ecni:metulj:

(odgovor članu onja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PREGRADA-pomagajte!!
2.11.2004 18:04:38   
lana 5
Onja, potem sva na istem!!!!

Jaz sem :(:(:((:((:(:( ze od 12- ih.

Danes sem imela pregled pri moji G in sem mislila da mi bo povedala veselo novici, pa sem zal zvedela samo slabe. Naredila mi je UZ in odkrila da imam veliko pregrado cez celo maternico + da ni nikjer desnega jajcnika. Takoj se je posvetovala s kolegici iz Lj.in sedaj moram dati vso kri, pocakati da dobim :hudicek::hudicek::hudicek:, nato mi bodo se enkrat naredili UZ med :hudicek::hudicek::hudicek:, potem pa se bodo odlocili za nadaljni poseg. Kaj vec pa zvem v petek. Tako da punce prosim drzite pesti za mene.

Onja, ko kaj zvem glede op. ti sporocim

(odgovor članu onja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PREGRADA-pomagajte!!
2.11.2004 18:16:06   
enci
lana5,
DRZIM PESTI:miska::miska::miska::miska::miska::miska:,
DA NAM V PETEK SPOROCIS DOBRE NOVICE!!!!!

lp
enci:metulj:

(odgovor članu onja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PREGRADA-pomagajte!!
2.11.2004 18:33:10   
naja78
LANA IN OSTALE.

lepo vas prosim ne bit žalostne,ste vsaj odkrile vzrok zakaj ne rata.ko boste to uredile bo vse ok.jaz poznam eno dekle,ki je zanosila s pregrado,rodila v 6 mesecu prizadetega fantka,ki se je matral 1 leto da je umrl.to ti je groza.:grrr::zmeden:zaradi stiske,ki jo je imel v eni izmed pregrade v maternici.
ve zdaj veste da je to vzrok,ki se bo odpravil in ko se pocajtate bo spet akcija.

huje bi blo če vzroka nebi najdli in ve bi lepo kar čakale in nebi blo nič.to pa ubija.jaz še svojga vzroka nisem odkrila in to me živcera.

vem pa da je hudo,ampak to se bo rešilo in drugo leto boste mamice.stavim da bo res.

zdaj pa nasmeh na usta in počakat na op verjetno pa boste mogle čakat da se malo poceli-vsaj 3 cikluse M.
A JE... GA - PARDON- TAKO TI JE ŽIVLJENJE.

ZDAJ MI PA povejte če ti G z vaginalnim UZ lahko pove če maš pregrado.pa pišite.držim pesti.lana molitev je pomagala-veš vzrok!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu onja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PREGRADA-pomagajte!!
2.11.2004 19:28:37   
onja
Meni je odkril pregrado z vaginalnim uz, čez teden dni me bo še enkrat pregledal, da bo čisto prepričan, pol pa dalje. :kuza:
Saj sem se kar potolažla, k mam tok dobrga lubija:):bravo:
Hvala za odgovore.

Onja

(odgovor članu onja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PREGRADA-pomagajte!!
2.11.2004 21:10:34   
Pia73
Pregrada se na UZ vidi, če je dober G in sicer tik pred M, ker je takrat sluznica najbolj zadebeljena.
Sicer pa odstranitev pregrade ni noben bav bav. Res, odstranijo ti jo z histeroskopsko operacijo, ti gredo z instrumenti not kar čez nožnico, ni potrebno britje, nisi šivana (kot npr. pri laparoskopiji) Je pa res, da dobiš narkozo in da si cca 3 dni v bolnici - 1.dan sprejem 2.dan operacija, 3. dan domov.
Upam, da sem kaj pomagala.

LP Pia73

(odgovor članu onja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   PREGRADA-pomagajte!!
2.11.2004 21:38:57   
Mina78
Onja pozdravljena,

Na kratko o moji izkušnji s pregrado maternice. Lani poleti sem sem oglasila pri moji G z željo, da me pregleda in svetuje kako pri načrtovanju družine. UZ je pokazal pregrado. Na to me je G opozorila, vendar po njenem naj to ne bi bil problem, razen povečanega tveganja za ss. Seveda takoj v akcijo in uspelo je v prvo. Žal pa ni dolgo trajalo (ali pa predolgo). V 11 tednu ss. Vzrok: verjetno pregrada, saj je zarodek odmrl. Naslednji korak: operacija. Seveda z obilo strahu in negotovosti. Operacijo sem prestala konec marca, brez zapletov, po operaciji in zaradi predhodnjega splava pa so mi svetovali pol leta premora pred naslednjim poskusom. Sem pa opazila pozitivno spremembo po operaciji: precej manj boleče M.

Konec septembra je minil "moratorij" in spet smo nazaj v akciji. V prvo sicer ni uspelo, bo pa v drugo. Se pa ne obremenjujem preveč, ker je že samo poizkušanje odlično.:sloncek:

Ne obupuj, čim prej se odloči za operacijo, in misli na to, da boš s tem pripravila prave pogoje za "prestolonaslednika".
:angel:
LP

(odgovor članu onja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   PREGRADA-pomagajte!!
2.11.2004 21:49:48   
Kornelija
Pozdravljena dekleta!
Po dveh ss mi je G ugotovil pregrado v maternici. Pregrada ne vpliva na zanositev ampak na donositev. Glede čakanja je odvisno koliko jih čaka na ta postopek -histeroskopijo, drugače si lahko na vrsti že čez 1 mesec. Po postopku bi naj počakala na zanositev 3 mesece. Jaz sem bila v MB, prvi dan te pripravljajo na postopek(vzamejo ti kri,naredijo EKG,dobiš odvajala pa tudi obrili so me), drugi dan pred postopkom naredijo še vaginalni UZ in takrat je pri meni G ugotovila,da so me narobe naročili, morali bi me takoj po M, naročili pa so me v času O, ko je maternična sluznica odebeljena in ne morejo pregrade odstraniti. Vseeno so mi naredili histeroskopijo, ter pregledali podrobno maternico in pregrado.Pregrade mi niso odstranili, ker ni bil pravi čas, rekli pa so, da je itak tako majhna, da je ni potrebno odstraniti.V naslednjih 2 letih sem imela ponovno 2 ss in zadnjič mi je G na razgovoru v MB rekla, da bom morala sedaj na histeroskopijo, da bodo pregrado vseeno odstranili, ker je verjetno kriva za ss, čeprav je majhna. Zato dekleta pazite, kdaj vas bodo naročali na postopek, od drugih deklet sem tudi slišala, da so dobile tablete, ki so jim stanjšale sluznico. Vse skupaj pa nič ne boli, zato nič strahu-želim vam veliko sreče in dobro opravljen postopek!! Kornelija

(odgovor članu onja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   PREGRADA-pomagajte!!
3.11.2004 6:36:10   
Vesna
pozdravljene!tudi mei so po ss ugotovili pregrado ,in jo odstranili,so mi pa po enem mesecu rekli da lahko spet poskusimo brez problema,od takrat je že dve leti pa še nič ni ratalo.Zato sem zdaj ponovno na preiskavah,in so mi ugotovili da imam še vedno malo pregrade,tako da jo bo potrebno spet odstranit:zmeden:.Moj G.mi je pa rekel.da je pregrada lahko tudi ovira za zanositev.Medtem ko mi je drugi G. na rentgenskem pregledu maternice rekel ,da to ni ovira,komu zdaj verjet?
LP vsem in srečno :)

(odgovor članu onja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   PREGRADA-pomagajte!!
26.12.2004 17:35:33   
Vesna
živijo Jaz!Sem že pozabila na ta forum,in sem šele zdaj pogledala sem in videla tvoje sporočilo,Jaz sem megica veš,tako da veš že vse.Nisem pa vedela da si imela tudi laparo...Jaz mam zdaj v januarjo laparo in še enkrat odstranitev pregrade,kako si ?No upam da si v redu lepo se mej in kaj piši.

(odgovor članu onja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Koliko časa traja, da si telo po nosečnost...
Viša se povprečna starost žensk pri prvem otroku, zato je bolj pogosto, da mame hitreje še drugič zanosijo. Kakšna je op...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?